Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HamaG

Μέλη
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  1. HamaG απάντησε στο θέμα του/της Μαριαννουλα topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Αγαπημένη εγώ είμαι 40 και κατάφερα με εξωσωματική να κάνω τώρα παιδάκι. Να μη φοβάσαι και να μην έχεις άγχος. Όχι απλά δεν είσαι μόνη αλλά χιλιάδες γυναίκες το έχουμε περάσει. Χαλάρωσε, εμπιστεύσου έναν καλό γιατρό, πρόσεξε την υγεία σου και όλα θα πάνε καλά. Είναι σημαντικό να επιλέξεις έναν γιατρό που θα σε ξεαγχώσει, πίστεψέ με έχει σημασία.
  2. HamaG απάντησε στο θέμα του/της Takira topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Αννια μου και εμείς προσπαθήσαμε με σπερματέγχυση, αλλά δεν καταφέραμε τίποτα. Δεν το καθυστερήσαμε γιατί είμαι στα 40 και καταλαβάινεις. Πήγαμε με εξωσωματική και τώρα πήραμε επιτέλους θετικά αποτελέσματα. Μίλα με το γιατρό σου και θα σε συμβουλέψει για εξετάσεις και πως να προχωρήσεις. Άγχος να μην έχεις γιατί είναι το σημαντικότερο να είσαι ήρεμη. Πρόσεξε την υγεία και τη διατροφή σου και χαλάρωσε!
  3. Καλημέρα κορίτσια, συγνώμη που χάθηκα αλλά όλα πήγαν καλά και πήραμε τα αποτελέσματα και είμαι έγκυος! Εύχομαι καλή επιτυχία. Για τις εξετάσεις είχα κάνει σαλπιγγογραφία που ήταν καλή και ορμονικές εξετάσεις. Το σπέρμα του άντρα μου είχε καλό αριθμό σπερματοζωαρίων αλλά κάπως χαμηλή κηνιτικότητα. . Η γιατρός μου (κα Ζερβακάκου είναι φανταστική) μου είπε από την αρχή ότι μας έδινε την ευκαιρία μήπως και μείνω έγκυος με σπερματέγχυση. ¨Ήθελα κι εγώ να κάνω πρώτα σπερματέγχυση. Αλλά μετά μας εξήγησε, ότι λόγω της ηλικίας μου, (έχω και λίγο χαμηλούτσικη ΑΜΗ), αφού μας έδωσε κάθε ευκαιρία με τη σπερματέγχυση, καλό θα είναι να προχωρήσουμε σε εξωσωματική. Με τη σπερματέγχυση δεν γνωρίζουμε αν το σπέρμα του άντρα μου μπορεί να κάνει γονιμοποίηση, δηλαδή αν γίνονται έμβρυα, γιατί δεν είχουμε εικόνα. Εύχομαι σε όλες σας καλά αποτελέσματα.
  4. Γεια σας και από εμένα και καλή χρονιά. Εμείς ξεκινήσαμε με σπερματέγχυση, κάναμε 2 προσπάθειες αλλά τελικά τίποτα. Επειδή είμαι στα 40 πάμε για εξωσωματική. Ο άνδρας μου έχει χαμηλή κινητικότητα και εγώ ξεκινάω τώρα τις ενέσεις. Καμιά συμβουλή?

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.