Καλησπέρα. Εγώ είχα πονάκια κ ήμουν έγκυος. Τα πονάκια όμως μάλλον είναι απ τα φάρμακα. Θα σου πρότεινα αν μπορείς να αποφύγεις τα τεστ να μην κάνεις. Γιατί μπορεί να είναι αρνητικά λόγω χαμηλής ακόμα χοριακης κ να απογοητευτείς πολύ χωρίς λόγο. Προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα ΚΑΤ ευχήν!
Καλησπέρα κι από μένα κορίτσια. Εγω είμαι 8+3. Έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι σχεδόν 2,5 χρονών. Θα έχουν ακριβώς 3 χρόνια διαφορά. Από συμπτώματα έχω πολλές αναγούλες, ευτυχώς τα απογεύματα που είμαι σπίτι κ όχι στη δουλειά, κ πολλή υπνηλία….
Εμείς έχουμε μια μικρή 2 ετών και 4 μηνων. Από πέρσι στο μπάνιο χρησιμοποιούμε σκαλοπατακι για σκαμπό. Το είχα δει στο κολυμβητήριο που πάμε, στις ντουζιέρες και μου αρεσε σαν ιδέα. Έχουμε το αναδιπλούμενο σκαλοπάτι της bbluv. Όποτε έχει μάθει κ κάθεται. Επίσης το χρησιμοποιούμε κ για να πλένει τα χέρια κ να βουρτσίζει τα δόντια στον νιπτήρα.
παρκο δεν χρησιμοποιήσαμε ποτε. Οι γονεις μου πήραν ένα κ το μόνο που χρησίμευσε ήταν να μπαινοβγαίνει απ την τρύπα ή για να κοιμάται στο εξοχικό.
ουτε την κούνια χρησιμοποιήσαμε ποτε. Κάναμε Συγκοιμιση από τοτε που την εβγαλα απ το λικνο. Ευτυχωσ Ήταν πολυμορφική κ πλέον την κάναμε κρεβάτι Από Τον Απρίλιο που μετακομίσαμε σε νέο σπίτι. από τοτε κοιμάται εκει.
στην αλλαγή πάνας πλενόμαστε μόνο όταν έχει κάνει κακά ή είναι πολύ βρεγμένη. Μέχρι τώρα την Ξαπλωνα στο μάρμαρο από το έπιπλο του νιπτήρα που είναι μεγάλο. Τώρα που είμαι πάλι έγκυος δε θέλω να τη σηκώνω τόσο, όποτε τη βάζω στην μπανιέρα. Όταν παω εγώ στο μπάνιο κ είμαστε οι 2 μας αφηνω ανοιχτή την πόρτα κ συνήθως έρχεται απ έξω ή κάθεται κ αυτή στο γιογιό. Μπάνιο δεν έχω κάνει μέχρι τώρα αν είμαστε μόνες.
όλες νομίζω υπάρχουν στιγμές που πελαγώνουμε. Δεν υπάρχει σωστο κ λάθος όμως. Σημασια έχει τι βολευει το κάθε παιδί και την κάθε μαμα!
Πολλες φορες εξαρτάται κ το εργαστήριο που κανεις χοριακη. Εγώ για παράδειγμα, 8 μερες μετα την εμβρυομεταφορα (γνωρίζοντας δλδ ποτε έγινε η σύλληψη) κ ενώ είχα θετικό τεστ 2 μερες πριν, μου εβγαλε 11 η χοριακη. Ευτυχώς πήγα έκανα κ σε δευτερο μικροβιολογικό κ έδειξε 55. Τώρα η μικρή είναι 2 ετών και κάτι… δεν έχει σημασια το νούμερο αλλά να αυξάνεται !!
Δε θυμάμαι. Δεν είναι κάτι αγχωτικό. Μη φοβάσαι άδικα! Ολα καλά θα πάνε!
@synnefaki79συγχαρητηρια κορίτσι μου!!!! Μια χαρά είναι το νούμερο! Εγω είχα πιο χαμηλό κ τώρα την έχω αγκαλιά… Να σκεφτεσαι αισιόδοξα!!!ευχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!
@melitiniღ καλή αρχη να έχεις κ ολα να σου έρθουν βολικά και όπως τα ονειρεύεσαι 🥰🥰
Η εμπειρια της επιτροπής;τίποτα το ιδιαιτερο. Πήγα με τον φάκελο μου, ήταν μέσα δυο γλυκές κύριες, μου καναν 1-2 ερωτησεις κ εφυγα. Δεν είχα άγχος γιατί ήξερα ότι σιγουρα θα το Ενέκριναν λόγω του προβλήματος. Αυτό που θυμάμαι εντονα είναι ότι είχα κάνει εξαγωγή φρονιμιτη 3 μερες πριν κ το μάγουλο μου ήταν πολύ πρησμένο κ δεν μπορούσα να μιλήσω. 😂😂😂
Είσαι θηριο!!! Μπράβο σου. Πολύ χάρηκα με τα νέα σου. Εμείς είπαμε τώρα που μεγάλωσε λιγο η μπουμπουκα μας να προσπαθήσουνε για δευτερο. Όποτε σήμερα ξεκίνησα αγωγη για ετ. Θα βάλω το εμβρυακι που περίσσεψε απο εκείνη την πρώτη εξωσωματική που δεν πέτυχε …
Έκανα κοριτσάκι Και Έκλεισε τα 2 τέλη Ιουνίου. Είμαστε μια χαρά κ ετοιμαζόμαστε με τον ερχομό της περιόδου Για ετ ενος κρυοσυντηρημένου που έχω. Χάρηκα πολύ για τα νέα σου! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου