Μετάβαση σε περιεχόμενο

Fatsi

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Fatsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Είμαι ήδη στα μέσα του 5ου μήνα αλλά θέλω να αλλάξω γυναικολόγο γιατι αντιμετωπίζω κάποια πιο εξειδικευμένα προβλήματα (ορμονικά και αιματολογικά), στα οποία η γιατρός μου δείχνει να πηγαίνει στα τυφλά. Θα ήθελα να μου συστήσετε γυναικολόγο ,κατά προτίμηση στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης (μόνο όσες είστε πολύ σίγουρες για τον/τη γιατρό σας παρακαλώ)!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Για να αφήσω μια ανατροφοδότηση στο θέμα, πήγα σε αιματολογο σημερα και μου είπε ότι εμείς με στίγμα μεσογειακής δεν έχουμε έλλειψη σιδήρου συνήθως ,αντιθέτως μας περισσεύει. Είπε κακώς ξεκίνησα τον σίδηρο που έπαιρνα εξ αρχής, καθώς ο οργανισμός δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει, με αποτέλεσμα να περισσεύει και να συσσωρεύεται στο σώμα. Μου το διέκοψε εντελώς. Επίσης είπε κάθε 15ημερες να κάνω μια γενική αίματος για να ελέγχω αιματοκρίτη κ αιμοσφαιρίνη, και αν πάει η αιμοσφαιρίνη κάτω από 8, τότε αναγκαστηκα πάω για μετάγγιση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο.
  3. Εγώ έχω ΠΗΤ 18/3/19 στο πρώτο παιδάκι και είναι κοριτσάκι! Η χαρά μας δεν περιγραφεται!
  4. Γεια σας μελλοντικές μανουλες! Είμαι 18 εβδομάδα, με αιματοκρίτη 28 που δεν λέει να ανέβει και στίγμα μεσογειακής. Αναγκάστηκα να διακόψω και το σίδηρο που επαιρνα γιατί ανέβηκε υπερβολικά και πλέον ήταν τοξικό για τον οργανισμο. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται? Θα πέσει κι άλλο ο αιματοκρίτης μου λογικά τους επόμενους μήνες και δεν έχω τρόπο να αυξησω τον αιματοκρίτη μου. Είναι κάποια εδώ που έχει περασει-ξερει τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? (Διάβασα ένα σχετικό ποστ εδώ, του 2010, αλλά δεν έβγαλα ακρη. )
×
×
  • Προσθήκη...