Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kostef

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    1267
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    17

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Kostef

  1. Καλησπερα κορίτσι μου, με συγκινεί που δεν με ξεχνάς. Είμαι καλά δεν έχω νέα ιδιαίτερα, ασχολουμαι με τη καθημερινότητα μου το οποίο δεν είναι κ τόσο κακό! Ψυχολογικά είμαι καλά σχετικά αλλά δεν έχω διάθεση να συμμετέχω σε συζήτηση νιώθω ότι δεν έχω κάτι να πω. Σας διαβάζω βέβαια ανά τακτά διαστήματα να βλέπω τα νέα από τα κορίτσια που μιλάγαμε. Καλο μηνα σε όλες σας και τα καλυτερα σας ευχομαι.
  2. Καλησπερα κορίτσια, θα σας στεναχωρήσω λίγο δεν ήθελα να κλείσει έτσι ο μήνας. Δεν ήθελα γενικώς να βρεθώ ξανά εδώ ουτε εγω ουτε καμια κοπέλα. Πήγα σήμερα να κάνω άλλον ένα υπέρηχο να δουμε το μωρό, ενώ είχε μεγαλώσει κανονικά δυστυχώς σταμάτησε η καρδουλα του. Όπως καταλαβαινετε είμαι χάλια μπήκα αμέσως για τις γνωστές διαδικασίες στο νοσοκομείο κ ελπίζω να τελειώσω γρήγορα. Σας ευχαριστω πολυ όλες για τη στήριξη ενάμιση χρόνο τωρα που γράφω εδώ, δεν ξέρω ποτε θα επανέλθω ελπίζω κάποια στογμη να μπω να σας πω τα ευχάριστα. Προς το παρον θα απέχω για λίγο . Νιώθω ότι όλος ο κόσμος γυρνάει κανονικά και εγώ ζω σε μια λουπα που επαναλαμβάνεται κάθε τέσσερις μήνες. Ελπίζω να γίνει κάποια στιγμη το θαυμα κ σε εμένα κ σε όλες που προσπαθειτε. Ευχαριστώ πολυ Ελευθερία
  3. Σε ένα τέτοιο κυκλο των 22 ημερών επιασα το γιο μου! Με το καλό να είναι ο τυχερός σου! Εγώ νομίζω σε μικρους κυκλους ήμουν τυχερή!
  4. Καλημερα! Χρόνια μας πολλά!
  5. Kostef

    agnus castus καμια????

    Καλησπερα, το ειχα αρχίσει για ένα μικρό διάστημα μετά που έκανα εξετάσεις. Είχαν βγει χάλια οι ορμονικές μου . Δεν προλαβα να διαπιστώσω αν έκανε κάποια διαφορά γιατί μου προτεινε η γυναικολόγος να παρω DHEA για να βοηθηθεί η ωορρηξία μου. Όποτε το σταμάτησα και αρχισα το dhea.
  6. Καλημερα! Απο αυτα τα με μια φορά μας έτυχε, καλε εμείς δεν προσπαθουσαμε κλπ να μην πιστευεις το 80%. Οι πιο πολλοι προσπαθουν αλλά δεν το λένε.
  7. Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Να σου πανε ολα τέλεια!με το καλό να έχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη και ένα γερό μωράκι!
  8. Καλημερα!! Λέω να ξαναπάω σε 2 εβδομάδες ξανά εκεί που πηγα χθες. Είναι ο γιατρός που θα μου κάνει την αυχενικη διαφάνεια όταν έρθει εκείνη η ώρα παναγια μου! Έχει και τέλειο υπςρηχο! Από τον Απρίλη θα ξεκινήσω στο γιατρό του δημοσίου νοσοκομείου ππυ είχα στο γιο μου! Με το καλό να ακουσουμε και τα δικά σου νέα!!!!
  9. Πωπω σε ευχαριστώ πολυ ❤❤❤ελπίζω αυτή τη φορά να είναι η τυχερή και να μην ξαναβγώ!!!
  10. Κορίτσια άκουσα καρδιά! 116 χτυποι! Μου το βρήκε λίγο μικρότερο αλλά δε φάνηκε να τον ανησυχεί, μου είπε στην αυχενικη θα μετρηθεί σωστά! Με πηραν τα ζουμιά στο ιατρείο χαχα!!
  11. Μακάρι να είναι εμφυτευσης!!! Εγώ λέω να μην κανεις τεστ αυριο αλλά μεθαυριο. Αν και εγώ για να λέμε και αλήθειες θα έκανα αυριο και μεθαυριο και το Σάββατο!!! Τα κρατάω τα κολάω στην ατζέντα μου με ταινία διπλής όψης και γράφω ημερομηνία κ ώρα δίπλα.. Εχω φτάσει σε άλλο λεβελ 😂😂
  12. Καλησπερα!! Την πεμπτη θα παω ξανα, πηγα την προηγουμένη Τετάρτη αλλά είδαμε μόνο το σακο.
  13. Καλημερα κορίτσια!!! Καλη Σαρακοστή να έχουμε!
  14. Γιατί δεν πας σήμερα? Ίσως να είναι πιο ευκολο να βρεις κάπου ανοιχτά σήμερα.
  15. Μακαρι μακάρι!!! Θα είμαι 6 εβδομάδων κ 6 ημερών, και εγώ πιστευω πως αν υπάρχει κάτι θα πρεπει να το ακουσουμε μετά από τόσες μέρες.
  16. Καλημερα!καλο τριήμερο κορίτσια!!!! Καλά είμαι κλεισμένη σπίτι αυτές μέρες! Έκλεισα ραντεβού την πεμπτη που έρχεται να κάνω υπέρηχο. Ελπίζω να δουμε κατι αυτή τη φορά! Κορίτσια τη θετική σας ενέργεια!
  17. Καλησπερα κορίτσια! Λοιπόν πηγα το πρωι για υπέρηχο σήμερα είμαι 5 εβδομαδα και 5 ημερων. Πέραν του σακου δεν είδαμε τίποτα άλλο. Εκεί λογικά πρεπει να έφταιγε και το μηχανημα. Η γιατρός τα βρήκε όλα τέλεια πολυ ωραια. Εγώ τι να σας πω, καταγχωθηκα δεν είμαι κν τόσο ευχαριστημενη από τη σημερινή επίσκεψη. Θεωρώ ότι έπρεπε να παω μια εβδομάδα αργότερα για να μην αγχωθώ έτσι, αλλά κ για να μην πηγαίνω σε κλειστους χώρους τόσο συχνά. Περιμενα μιαμιση ώρα για να μπω στην αναμονή κ λιγο εκνευρίστηκα κ μετα δεν είδαμε τίποτα! Τώρα μου έκλεισε 15 μέρες μετά ραντεβού έτσι να τυραννιέμαι. Δεν μας καταλαβαίνουν καθόλου οι γιατροί τελικά. Σκέφτομαι στις 10 μέρες να παω σε ένα γιατρό με σουπερ υπέρηχο να δώ τι γίνεται. Όποτε παλι αναμονή!
  18. Καλά είμαι κορίτσι μου! Περιμένω με αγωνία αυριο να δω μήπως δουμε τίποτα αυτή τη φορά θα είμαι 5 και 5. Λογικά και καρδιά να μη δω θα πρεπει να φαίνεται κάτι αναλόγως το μηχάνημα βέβαια. Εκανα κάτι τεράστιες μελανιές με τις ενέσεις αλλά η έξυπνη τις χτυπαγα όρθια! Τώρα έμαθα το κόλπο ακουμπάω ένα παγακι στη περιοχη κ μετα την κάνω κ φαίνεται μόνο το τσίμπημα της ενεσης ίσα ίσα! Εσυ τι κάνεις πηγες γιατρό?
  19. Ευχαριστώ αλλά εγώ δεν έψαχνα! Είπα στην άλλη κοπέλα τι είχα κάνει εγώ που μέσα ήταν η επικτητη η οποία ευθυνεται για τις αποβολές. Η κληρονομική δεν επηρεάζει από όσο ξέρω δεν έχει νόημα πιστευω κάποιος να κάνει όλα τα είδη χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο.
  20. Κοιτα ειδικός δεν είμαι, οι γιατροί φυσικά ξέρουν καλυτερα. Μπορεί να υπάρχει κάποιος τρόπος για όσους έχουν αλλεργίες. Δεν κάνει Τίποτα κορίτσι!
  21. Απο μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα το Λαϊκό και χωρεμειο. Χωρίς να είμαι σίγουρη βέβαια. Μπορείς να κάνεις και ένα θέμα εδώ να σου πουν κορίτσια που έχουν πάει. Η σαλπιγγογραφια γίνεται οπωσδήποτε με σκιά γραφικό. Δε γίνεται αλλιώς. Είναι η κλασική με σκιά γραφικό και ακτινογραφία και η άλλη με σκιά γραφικό και υπέρηχο.
  22. Ναι και στην Αθήνα από ότι διάβαζα εδώ έχουν εξειδικευμένα τμήματα κάποια νοσοκομεία, κάνουν πολυ μεγάλα πακετα. Δεν ξέρω αν κάποια κοπέλα μπορεί να μας πει αν ξέρει. Δεν είμαι Αθήνα και γι'αυτό δεν θυμάμαι. Όπως και η κυστική ίνωση γίνεται σε μεγάλο ποσοστο κάπου δωρεάν. Θα το γκουγκλαρω να δω αν θα το βρω κ θα σου στείλω.
  23. Καλησπερα, επειδή αναφερθηκες στο οικονομικό των εξετάσεων θρομβοφιλιας να σου πω που το έχω προσφατο σχετικά. Εγώ πηγα στο Ηράκλειο Κρήτης στο νοσοκομείο, έκλεισα ένα απογευματινό ραντεβού μου στοίχισε 60 ευρώ και όλες οι εξετάσεις έγιναν δωρεάν. Και απο εδω που είχα μιλήσει με κοπελες απο γυρω νόμους όλες εκεί πηγαν. Από ότι μου είπαν κληρονομική και επικτητη θρομβοφιλιας κάναμε θεωρώ ότι είναι ολοκληρωμένο πακετο. Από αυτά που είχα διαβάσει αν εισαι Αθήνα υπάρχουν κάποια νοσοκομεία που γίνονται δωρεάν απλά πρεπει να ψάξεις για ραντεβού. Για άλλες πολεις δεν ξέρω αλλά αξίζει να ρωτήσεις να δεις.
  24. Κοριτσι μου και εγώ πιστευω οτι δε χρειάζεται αποξεση, το ανώτερο που έφτασε η χοριακη σου ήταν 25?? Μιλάμε για πολυ πολυ αρχή ίσα που πηγε να εμφυτευτει κάτι. Τι ακριβώς θα αποξεσει αφου δεν υπάρχει σάκος. Κάνε παρασκευη η όταν καθαρίσεις εντελώς μια χοριακη ξανά θα έλεγα. Τώρα έχεις αίμα ροή?
  25. Πολλά συγχαρητήρια! Με το καλό όλα να πάνε τέλεια!
×
×
  • Προσθήκη...