Κορίτσια μου γεια σας! Είμαστε σπίτι κι εμείς επιτέλους γεννησαμε! Γύρισα σπίτι και όταν είδα τα πέντε παιδιά μαζί μου κόπηκαν τα πόδια, ακόμα δεν το έχω βρει όλο το βράδυ αλλάζω πάνες και ταιζω, βγάζω και με το θηλαστρο και όλη μέρα κυνηγάω! Αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο.
Γέννησα ακριβώς 38 εβδομάδες, κάναμε φυσιολογικό τοκετό όλα πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελα και τα είχα ονειρευτεί. Χάρη στον γιατρό μου που πλέον πρέπει να του κάνω εικόνισμα που με άκουσε και παρόλο που ο ίδιος δεν το είχε ξανακάνει ενημερώθηκε, βοήθησε και η μαία και ήταν μια υπέροχη εμπειρία.
Από θηλασμό βγάζω με το θηλαστρο και δίνω σκόνη αλλά με βλέπω να τα παραταω με το θηλαστρο γιατί δεν υπάρχει πραγματικά καθόλου χρόνος. Κάνω υπομονή έστω 2-3 μήνες να πιουνε και λίγο γαλατάκι δικό μου. Χάρηκα πολύ που μιλούσαμε όλους αυτούς τους μήνες. Περιμένω νέα με τα μικράκια σας. Όσα κορίτσια δεν έχουν γεννήσει ακόμα περιμένουμε νέα από τη γέννα!!
Πολλά φιλιά σε όλες❤️