Μετάβαση σε περιεχόμενο

Vl59

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Vl59's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για την βοήθεια ?
  2. Και γω φοβάμαι ότι μπορεί να αρχίσει να κλαίει με την μάσκα . Με τα αυτάκια ; Είχατε θέμα ; Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι λοιπόν γιατί και 7 ώρες με το αμάξι χωρίς τις στάσεις φυσικά είναι ταλαιπωρία
  3. vivika10 σου είπε ο παιδίατρος να πάρεις κάποια προφύλαξη στο αεροπλάνο ;
  4. Θα μιλήσω ξανα γιατί έτσι κι αλλιώς θα την δει πριν φύγω . Ευχαριστώ πολύ να σου ζήσει και σένα
  5. Μωρε μόνο μην τυχόν και κολλήσει τίποτα αυτό μόνο . Ξαναμιλησα και με την παιδίατρο και μου είπε να πάω με το αεροπλάνο . Όχι δεν μου ζήτησαν κάτι τέτοιο . Βιβλιάριο υγείας πιστοποιητικό γέννησης για ταυτοπροσωπία και υπεύθυνη δήλωση του άντρα μου ότι γνωρίζει ότι θα ταξιδέψω με το μωρό . Αυτά!!!
  6. Με πραγματικά κι γω απορώ που δεν εμβολιάζονται . Εδώ δεν σκέφτονται τον εαυτό τους θα νοιαστούν για τους υπόλοιπους ; Μην λέω πολλά όμως γιατί κι γω για να σκέφτομαι να το βάλω στο αεροπλάνο νιώθω λίγο ασχημα . Βέβαια μιλησα πάλι με την παιδίατρο και μου είπε πήγαινε με αεροπλάνο να είστε τόσο ατυχες και να κολλήσει ;
  7. Καλησπέρα σας , το μωράκι μου θα είναι 35 ημερών όταν θα ταξιδέψουμε .Αυτο σημαίνει ότι θα είναι ανεμβολίαστο. Το θέμα είναι ότι η απόσταση για τον προορισμό με το αμάξι είναι 7 ώρες και με το αεροπλάνο 30’ . Μιλησα με την παιδίατρο και δεν μου απέκλεισε το αεροπλάνο , πολλά συν μου είπε αλλά αν τυχόν κάποιος έχει πχ ιλαρά το μωράκι θα κολλήσει. Με λίγα λόγια είναι ρίσκο. Αν της κάλυπτω το προσωπάκι της με μια χειρουργική μάσκα ; Η με κάποιο μαντήλι; Γιατί και 7 ώρες με το αμάξι δεν είναι ταλαιπωρία για το μωρό ; Δεν ξέρω . Αν μπορείτε βοηθήστε με . Να μου πεις .. ρισκάρεις την υγεία του μωρού ; Όχι . Αλλά κι απ την άλλη πολλές ώρες.
×
×
  • Προσθήκη...