Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚατΒ

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της ΚατΒ

  1. Χαχαχα κι εγω οποτε τρωω οσπρια ή λαδερα δεν ειναι καλα τα πραγματα, σε νιωθω!
  2. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και το θαρρος! Αυριο αν συνεχισω χωρις υγρα θα παω και να με δει! Και για εσενα να πανε ολα καλα ?
  3. Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση! Και για εσενα ευχομαι ολα να ειναι τελεια!!
  4. Σε ευχαριστω πολυ @Mommy 6 ! Με τοσα παιδακια που εχεις σιγουρα μου δινει θαρρος η απαντηση σου! Κι εγω περιπου τοτε θα παω για την αυχενικη. Ευτυχως δεν εχω τιποτα σημερα, για την ωρα ! Σου ευχομαι καλη επιτυχια με ολες τις εξετασεις και με το καλο και ευχαριστω πολυ και παλι για την απαντηση!
  5. Καλησπερα, κοριτσια! Ευχομαι να πανε ολα καλα για ολες σας! Εγω ειμαι 9 εβδομαδων και 1 ημερας και θα παω προς το τελος του μηνα για την αυχενικη. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Αλλα σημερα το μεσημερι ειχα στο εσωρουχο μια πολυ μικρη αχνη γραμμη καφε. Το ειπα αμεσως στο γιατρο και μου ειπε να μεινω δυο μερες ξαπλωμενη και να παιρνω 3 αντι για 2 utrogestan την ημερα που επαιρνα απο την αρχη. Εχει συμβει σε καποια; με αγχωσε κι εκεινος αρκετα γιατι μου ειπε οτι ειναι μικρη αποκολληση. Πως την εκανε την διαγνωση τηλεφωνικα;!
×
×
  • Προσθήκη...