Μετάβαση σε περιεχόμενο

Elenaeleni

Δοκιμαστικά Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Elenaeleni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. ΤωνΚάθε μήνα πηγενεις και σου γράφει εξετάσεις που πρέπει να κάνεις. Από τον 8ο μήνα δύο φορές το μήνα και 9ο κάθε εβδομάδα, αλλά πλέον σε δέχεται πρωινά. Εγώ 2η εγκυμοσύνη είχα σάκχαρο και έπρεπε να γεννήσω προγραμματισμένα και συζητήσαμε για τα λεφτά, αλλά τελικά με έπιασαν πόνοι πριν το ραντεβού και πήγα εφημερία. Αλλά αν δεν έχεις δικό σου γιατρό απογευματινό και πηγενεις πρωινα απλά σου προγραμματίζουν την γέννα. Σου το λέω για να μην φοβάσαι εφημερία. Πραγματικά δεν αξίζει να πληρώνεις. Ίδια δουλειά κάνουνε.
  2. Λάσκαρης πολύ καλός γιατρός. Απογευματινα παίρνει 35€, στο τέλος της εγκυμοσύνης πηγενα πρωινά. Και της 2 φορές εγώ γέννησα εφημερία, γιατί αν δεν έχεις κανένα πρόβλημα δεν χρειάζεται να πληρώνεις. Όλοι γιατροί εκεί είναι καλοί
  3. Μην αγχώνεσαι καθόλου. Εγω με τον γιο μου πήρα πολλά κιλά πρώτες 4 μήνες γιατί έτρωγα σοκολάτες και ότι έβλεπα. Με την κόρη μου έχω πάρει σε 9 μήνες 9 κιλά μόνο γιατί ήταν και καλοκαίρι και δεν έτρωγα πολύ από την ζέστη. Είναι ανάλογα και το σώμα σου. Και το πιο σημαντικό μην ακούς κανεναν, μόνο τον γιατρό σου. Αν δεν αγχώνεται μην αγχώνεσαι και εσύ. Είναι νωρίς ακόμα να πάρεις κιλά.
×
×
  • Προσθήκη...