Μετάβαση σε περιεχόμενο

Katerina sk

Δοκιμαστικά Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Katerina sk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλημέρα σε όλες τις μανουλες..:) θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι προσωπικό για την κάθε μία και ειδικά για μένα είναι ευαίσθητο θέμα..αλλά έχω ανάγκη να μάθω αν υπάρχουν κ άλλες μανουλες με διατροφική διαταραχή.εγω από μικρούλα κάνω υπερφαγικα επεισόδια και φυσικά ξέρω ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά με ειδικούς για να ισορροπήσει όλο αυτό.παντως ενώ περίμενα την εγκυμοσύνη μου πιο σταθερή διατροφικά έγινε χαμός..σχεδόν καθημερινα 8 μηνες που είμαι έγκυος έχω ξεσπάσματα στο φαγητό.φιλακια σε όλες τίς μανουλες:)
  2. Και ο δικός μου είναι ετσι από το πρωί..;) Κάθομαι στο μετρό και μου ξεφεύγουν αναστεναγμοί γτ με κλωτσαει..να βολευτει δεν έχω αντίρρηση..μπορεί ομως να μην βαράει κιόλας;;;; ❤️ υπομονή!!εγώ σκέφτομαι ότι πλησιάζει ο καιρός που θα βγεί κ θα σταματησει όλο το παιχνιδάκι ο μικρός..;)
  3. Χαχαχα..έλα στο Αλεξάνδρα να έχω παρέα κ παρηγοριά..;) Γτ βλέπω να τα βριζω την αδερφή μου από τους πόνους..;)
  4. Α έχεις ήδη ένα αγοράκι..τυχερή..:) μακάρι να πάνε όλα καλά..γτ ο μικρός από κοιλιά καταλαβαίνει όλα τα συναισθήματα που βιώνω κι εγώ..:( τώρα επιτέλους θα καταλάβω εάν οι άντρες είναι ανώριμοι από την γέννηση τους..;) ❤️
  5. Χαχαχα...είναι ωραίο συναίσθημα να έχεις μια ψυχούλα που θα αγαπάς χωρίς όρους..;)
  6. Είμαι 27. Εντάξει δεν είμαι κ παιδάκι αλλά όσο να ναι η πρώτη φορά είναι κ περίεργη:)
  7. Άρα έχεις ήδη μια εμπειρια πως είναι η εγκυμοσύνη..εγώ στα τυφλά εντελώς..;) Μια κλασσική γκρινιάρα έγκυος που την κλωτσαει κ δεν βολεύεται όταν ξαπλώνει..η πιθανή ημερομηνία τοκετού είναι 17 Οκτωβρίου οπότε έχω ακόμα καιρό να γκρινιαξω για την ταλαιπωρία.. τα αγοράκια είναι πάντα η αδυναμία της μαμάς..;)
  8. Καλώς σας βρήκα .:) Έλεγα κ εγώ ότι είμαι η μόνη παραπονιάρα έγκυος που γκρινιάζει για την ζέστη,τις κλωτσιές κ την ταλαιπωρία του μετρό..:) κι αλλο αγοράκι..:) η εγκυμοσύνη είναι μια φάση εξάσκησης υπομονής!!τώρα που μπήκα στον 8ο γίνεται χειρότερο γτ βρίσκει την κύστη μου κ την πιέζει..:) χαμός!!αλλά αξίζει αυτή η ταλαιπωρία γτ μεγαλώνει κ αυτό έχει σημασία..:)
  9. Αχ κι άλλη αγορομανα..:) η απόφαση ήταν δύσκολη αλλα μόλις γεννήσω θα αλλάξει κ αυτό το συναίσθημα ότι δεν είμαι η κλασσική παντρεμένη μαμά με σύζυγο..:)
  10. Σ'ευχαριστω πολύ πολύ.Αγοράκι έχω κ θέλω να βγεί!!!!είμαι κ η μοναδική που είναι έγκυος χωρίς καμία γνωστή κ ήθελα να βρω κι άλλες μανουλες που περνάνε τον Αύγουστο σαν εμένα..:) εσυ κοριτσάκι ή αγοράκι;;;
  11. Σ' ευχαριστώ πολυυυ!!:)είναι αγοράκι κ όπως κάθε αρσενικό δεν κάθεται φρόνιμος.. Εντάξει δεν περίμενα να είναι τόσο ζωηρός και να μου πιέζει όλα τα κάτω όργανα..είναι καλό σημάδι όμως ότι μεγαλώνει κ επικοινωνούμε έτσι . εντάξει οι πρώτοι μήνες για μένα ήταν λίγο στεναχωροι γτ αποφάσισα να κρατήσω μόνη μου το μωρό οπότε σύγκρινα άθελά μου όλες τις μανουλες που έχουν σύντροφο.ομως πραγματικά είναι δώρο με διάφορα συναισθήματα..εσύ ποτε με το καλό τον περιμένεις;;
  12. Καλησπέρα σε όλες τις ήδη μανουλες και στις μέλλουσες μανουλες..:) είπα να σας γράψω κι εγώ γτ μπήκα στον 8ο ,είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και ήθελα παρέα.κλωτσαει και τα έχω δει όλα.. μεγαλώνει και κάνει πάρτυ!!!?
×
×
  • Προσθήκη...