Μετάβαση σε περιεχόμενο

Joy26

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Joy26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

34

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Κοριτσάκι μου να σας ζήσει η μπέμπα σας. Να είναι γερή κ ευλογημένη. Μην αγχώνεσαι για τα κλάματα στο 40ήμερο ολα θα στρώσουν. Φιλιά πολλά!!!
  2. Να μία τεκμηριωμένη απάντηση στις ερωτήσεις μας. Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες Λογικά και στο εξωτερικό όταν ξεπερνάς την πητ κάνουν κάποιο έλεγχο να δουν το μωρό. Δεν το αφήνουν στην τύχη του. Πάντως κάποια γνωστή μ στην Γερμανία π γέννησε 20ώρες τοκετό χωρίς επισκληριδιο. Φαντάζομαι δεν έχουν χρησιμοποιούν καν αναλγητικά φάρμακα ??
  3. Μην αγχώνεσαι. Αν δει κάτι ο γιατρός θα σε πάει νωρίτερα για καισαρική. Ολόκληρο μωράκι είναι. Μια χαρά θα τα καταφέρει.
  4. Επιστημονικά κ γω δεν μπορώ να στο τεκμηριώσω αλλά από το λίγο που το έχω ψάξει κ απο τα μαθήματα που παρακολούθησα έμαθα αυτό : εφοσον δεν υπάρχει κάποιο παθολογικό πρόβλημα μπορεί να κάτσει κ παραπάνω απο 40βδ το μωρό. Δεν παθαίνει τίποτα!!
  5. Σου εύχομαι ολόψυχα να γυρίσει το ζουζουνι σου. Υπάρχει ελπίδα πάντως. Εσύ σκέψου θετικά!! Και στο κάτω κάτω όπως κ να έρθει ας είστε κ οι δύο Καλά. Αυτό έχει σημασία. Μην στεναχωριέσαι ??
  6. @Mama2015 όταν γεννήσεις θα βρεις τις ισορροπίες. Το θέμα είναι τώρα που σου φταίνε όλα. Αν όλα είναι καλα μπορείς να πας κ μέχρι 42βδ. Τότε πάνε με πρόκληση στο εξωτερικό. Κ εφόσον έχουν εξαντλήσει τα πάντα. Οι μαιεςς πάνε κ σπίτι γ παρακολούθηση, κάνουν ασκήσεις κτλ. Για μένα καλό είναι π σε αφήνει. Να έρθει μόνο του!!!!
  7. Για Πόρτο Χέλι πλευρά παμε εμείς. Εκεί μέναμε βασικά, τωρα μετακομίσαμε. Θα πάμε στς πεθερικά μου. Εγω δεν βολεύομαι πουθενά (εκτός απο το σπίτι της μάνας μ βέβαια ?) και λίγο το σκέφτομαι. Προσπαθώ να προσέχω κ την διατροφή μ και σίγουρα θα ξεφύγω. Απο την μια θέλω απο την άλλη ελπίζω να μας πει ο γιατρός οχι. Δεν έχω κουράγιο. Έχω βαρύνει τόσο π δεν μπορώ πλέον ούτε τα βασικά να κάνω. Την μπέμπα την νιώθω πολύ χαμηλά κ δεν μπορώ ούτε περπάτημα να κάνω ουτε καθιστή να είμαι. Τώρα εσύ με το νήπιο τι να πω. Εύχομαι να γεννήσεις σύντομα ??
  8. Η παιδική δεν σ κάνει σίγουρα. Εμείς μένουμε Αθήνα πλέον και είναι λίγο δύσκολο να πάμε συχνά θάλασσα. Πήγαμε Κυριακή κ ηταν τέλεια!!! Τωρα ελπίζω να με αφήσει ο γιατρός να φύγω κανα τριήμερο για το 15αυγουστο.
  9. Δηλαδή ρε παιδί μ πρέπει να πεθάνουμε εμείς γ να ξεκινήσει ο τοκετός? Οι άντρες τίποτα δεν θα κάνουν πάλι??!! Κ ο δικός μ τα ίδια λέει γ το σεξ. Έχει πάθει κρίση ??. Πάντως υπάρχουν ασκήσεις με μπάλα πιλατες και βιντεάκια με γυμναστική. Αλλα που θα βρεις το κουράγιο να κάνεις γυμναστική. Εγω ίσα που μπορώ να περπατήσω. Εγώ βέβαια έχω λίγο ακόμα 37+2 σήμερα. Και αυριο εχω καρδιοτοκογραφο. Μάλλον αυτό εννοείς κορδέλα. Κουράγιο κορίτσια. Είμαστε κ μείς με πητ 28/8 ??
  10. Αγάπη μου να σου ζήσει το ααγοράκι σ να είναι γερός κ καλοτυχος. Σημασία έχει οτι ολα πήγαν καλα. Καλα έκανε ο γιατρός σου και το προσπάθησε, τουλάχιστον τώρα ξέρεις οτι έκανες ότι μπορούσες. Καλή ανάρρωση σου εύχομαι ??
  11. @Δημητριαννα με το καλό κορίτσι μου. Καλώς ήρθες!! Κορίτσι κ γω ??
  12. Να σαι καλά Κατερίνα μου. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε αλλα μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες, την ίδια αγωνία και στην ουσία περνάμε μαζί ενα μεγάλο μέρος της καινούργιας μας καθημερινότητας. Έχουμε δεθεί και θέλοντας και μη ανησυχούμε όταν κάποια έχει πρόβλημα και χαιρόμαστε αντίστοιχα όταν όλα πάνε καλά. Είναι πολύ συγκινητικό όλο αυτό. Είναι κ οι ορμόνες αστααα ?? ??
  13. @Κατερίνα21 να σας ζήσει κορίτσι μου. Να είναι γερή κ τυχερή στη ζωη της. Να την καμαρωσετε οπως επιθυμείτε. Χαίρομαι πραγματικά που γεννάει η μια μετά την άλλη υγιέστατα μωράκια χωρίς επιπλοκές ??
  14. @NicolVall εμείς στις 20/6 ήμασταν 1840 ? το μόνο π μ είπε ο γιατρός είναι ότι η θέση της είναι καλή. Αλλά στην β επιπέδου μ είχε πει ο γιατρός π την έκανε ότι είχε γυρίσει αλλα ήταν πολύ νωρίς γτ ήταν μικρή. Εγώ γενναω στο Αλεξάνδρα δυστυχώς δεν θα μπούμε μαζί ??
  15. @NicolVall εγω 31+4 σημερα, Doppler την Τετάρτη 4/7 κ πητ 28/8. Λογικά εμείς γεννάμε μαζί. Δεν θυμάμαι αν το έχουμε ξαναπεί αλλα χάρηκα τώρα π τώρα που το διάβασα ??
×
×
  • Προσθήκη...