Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σουσαμακι

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Σουσαμακι

  1. @Ρενια88 όλα για κάποιο λόγο γίνονται!! Μπορεί τότε να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή! Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας κ να κρατάτε σύντομα ένα ανθρωπάκι στην αγκαλιά σας!! Εγώ έχω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε σένα που μπορείς και περιμένεις και εισαι εκεί και κανεις τόσα για τον αντρουλη σου! Και παρόλη την κατάσταση γιατί δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο εισαι εκεί και το προσπαθείς!! Ο επόμενων νικάααα να χαλαρώσετε να μην το σκέφτεστε και το μωράκι θα έρθει τη στιγμή που θελήσει ο θεός! Σας ευχομαι τα καλύτερα!!!
  2. Καλημέρααα! Άνοιξα ακριβώς το ίδιο θέμα στο fb.. είχα μέρες να το νιώσω ξεκάθαρα τουλάχιστον γιατί ακόμα μπερδεύομαι πολλές φορές αν είναι το μωρό η κάτι άλλο.. είμαι κ γω 19w4d νιωθω το μωρό που και που κάποιες μέρες καθόλου άλλες φορές αν κάνω δουλειές κ μετά ηρεμήσω.. όλοι μου λένε ότι είναι πολύ νωρίς άλλες το νιώθουν κ στην 22η εβδομάδα! Πιστεύω σε τρεις εβδομάδες θα το καταλαβαίνουμε ξεκάθαρα που θα έχουν λίγο παραπάνω λίπος πάνω τους!! Μην ανησυχειιις όλα καλά είναι με το μωράκι σου! Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά γιατί μέχρι να γεννήσουμε θα τρελαθούμε! Επίσης μια κοπέλα με ρώτησε αν έχω πρόσθιο πλακούντα κ όντως έχω! Λένε ότι είναι λίγο δυσκολότερο να το νιώσεις γιατί είναι ανάμεσα στο μωρό κ στην κοιλιτσα! Μήπως έχεις και εσυ; Αν κ νταξει πιστεύω δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο..
  3. Βρε ναι δεν λέω μόνο για την καισαρική η μαμά μου έκανε καισαρική επειδή είχε κάνει στο πρώτο απλά γενικά όλα ήταν χάλια εκεί που πήγε καμία σχέση δηλαδή με το μητέρα αλλά μπορεί εκεί να έχουν πάει πολλές γυναίκες και να έχουν μοιραστεί εμπειρίες μαζί σου! Ευχομαι να είναι όλα καλά κ να έχεις μια τέλεια γεννα!!!
  4. Φοβάμαι κάτι ίσως χαζό για τον φυσιολογικό τοκετό.. ότι δεν θα επανέλθω ποτέ στα φυσιολογικά «εκεί κάτω» είναι ο μόνος λόγος που με σταματάει από το αν θέλω να το κάνω έτσι, αν πάνε όλα καλά βέβαια κ δεν χρειαστεί καισαρική! Εγώ θα γεννήσω πρώτα ο θεός στο Ιασώ επειδή φοβάμαι πολύ και έχουμε καλή εμπειρία στην οικογένεια από τον συγκεκριμένο γιατρό! Η μαμά μου σε εμενα είχε πάει στο μητέρα κ ήταν όλα τέλεια μετά όμως γέννησε τον αδερφό μου στην αγ ολγα δημόσιο κ είχε πολύ τραγική εμπειρία με καισαρική κ οι 2 γέννες, στο τρίτο τη μικρη μας τη γέννησε στο Ιασώ με τον γιατρό αυτό που θα πάω κ ήταν όλα ξανά τέλεια, πάλι καισαρική! Απλά βλέπω πολλές κοπέλες γεννάνε το πρώτο παιδί σε ιδιωτικό κ επειδή είναι όλα τέλεια μετά σκέφτονται πως δίνουν τσάμπα τα λεφτά επειδή δεν είναι κάτι και πάνε σε δημόσιο μετά..μπορεί πλέον να έχουν εξελιχθεί και εκεί αλλά ίσως πρέπει να το κοιτάνε λίγο παραπάνω μωρε δεν ξέρω γνώμη μου..
  5. Κ ο δικός μου πιστεύω θα με βοηθάει πολύ πάντα έτσι κάνει ούτως η άλλως τώρα κ με την κόρη θα τρελαθεί τελείως χαχα μακάρι να πάνε όλα καλά! Με το καλό και σε σένα να χαίρεσαι τα κοριτσάκια σου κ τα δυο σε λίγο καιρό!! Που θα γεννήσεις εσυ; Από την πρώτη σου γεννα τι εμπειρία έχεις; Εγώ φοβάμαι λίγο κ δεν ξέρω αν θα επιλέξω καισαρική ακόμα..
  6. Ναι οι μαμάδες είναι το δεξί χέρι ειδικά όταν είναι η πρώτη φορά κ δεν έχεις ιδέα τι κανεις!! Εγώ αγχώνομαι που σκέφτομαι πως θα γυρίσουμε οι 3 μας κ θα είμαστε στο καράβι μόνοι μας με το αγόρι μ κ το μωρό Γτ μένουμε Ναξο.. κ η μαμά μου θα δουλεύει θα πάρει μόνο τρεις μέρες άδεια να έρθει στο μαιευτήριο Κ μετά θα φυγει για Ναξο! Κ σκέφτομαι τι θα κάνω αν κλαιει θα ξέρω τι να το κάνω το πλασματάκι η θα τρέχουμε πανικόβλητοι μέσα στο καράβι μη ξέροντας τι να κάνουμε χαχαχα
  7. Σε καταλαβαίνω κ μένα σαν εφιάλτης μου φαίνεται που λείπει συνέχεια δεν κάθομαι να το σκεφτώ πολύ τώρα γιατί δε θέλω να με πάρει από κάτω.. εγώ έχω δυο σκυλάκια κ έχω και την οικογένεια μου ακριβώς στη διπλανή πόρτα έχω κ μια μικρή αδερφούλα 10 χρόνων κ όπως καταλαβαίνεις μόνη μου δεν μπορώ να νιώσω! Βέβαια αυτό το κενό δεν μπορεί να το συμπληρώσει κανένας.. έριξα τόσο κλάμα αυτή τη φορά που έφυγε δεν μπορούσα να πάρω ανάσα όταν τον αποχωριζομουν που νομίζω εκείνες τις μέρες στέρεψα πια! Μετά έμαθα για την εγκυμοσύνη και τουλάχιστον έχω κάτι να ασχολούμαι κ περιμένω σαν τρελή να επιστρέψει τον Μάιο! Πολύ καλά Που θα έχεις δυο κοριτσάκια!! Θα είναι όντως φίλες κ θα είναι τέλεια συν του ότι θα έχεις πραγματάκια της πρώτης κόρης για τη δεύτερη σ έρχεται κ πιο οικονομικά αν τα έχεις κρατήσει χαχα αχ άντε με το καλό κ σε σένα κ εγώ να δω πως θα τη βγάλω με το μωρό κ ο δικός μου να λείπει αν έχει την ψυχή βέβαια να ξαναφύγει θα δούμε..
  8. Δεν ξέρω καν αν μπορεί να μπει στο μειλ του! Θα προσπαθήσω όμως! Το Ίντερνετ τους είναι παρά πολύ άθλιο ρε γαμωτο είναι κ ποιο το καράβι του 2000 όποτε καταλαβαίνεις..κοριτσάκι είναι το μωράκι μας κ έχουμε τρελαθεί κ οι 2!!! Ανυπομονούμε πως κ πως!! Εσυ τώρα τι περιμένεις; Το πρώτο κοριτσάκι από ότι μου είπες ευλογία θεού!!
  9. Πωπω κ γω θα είχα φρικάρει έτσι.. όποτε λέω καλύτερα που θα είναι εδώ τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό να καταλάβει κ τι γίνεται να δει την κοιλιά να νιώσει κλοτσιά να δει έναν υπέρηχο κ μετά να έρθει το μωράκι μας! Του στέλνω στο σκάιπ αλλά δεν μπορεί να δει τα βίντεο δυστυχώς βλέπει μόνο εικόνες.. όπως κ να το κανεις χάλια είναι αν δεν το ζει από κοντά! Εμενα είναι ανθυποπλοίαρχος πάνω στην γέφυρα δηλαδή τώρα είναι το τρίτο μπαρκο που κάνει όσο είμαστε μαζί.. είναι πολύ περίεργο συναίσθημα είναι σαν να είμαι μόνη μου χωρίς κανένα νόημα στην ζωή μου..πέρσι την έβγαλα με κλάματα όλο ο 7μηνο φέτος τουλάχιστον με αυτό που έτυχε έχω ξεχαστεί πολύ γιατί σκέφτομαι συνέχεια το μικρουλι μας!(κλοτσαει τώρα ωστόσο κ γω τρελαίνομαι?) ποσο καιρό ήταν στα καράβια ο δικός σου;;
  10. Δεν το βρίσκω με τίποτα! Σε ευχαριστώ πάντως?
  11. Παρεπιπτόντως έχουμε μπει σε μια ομάδα όλα τα μωράκια του καλοκαιριού είναι οοοολες οι σουσουράδες εκεί μαζεμένες αν θέλεις έλα από εκεί! ΜΩΡΑΚΙΑ...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018!
  12. Κορίτσια μπηκα κ γω στην ομάδα!! Πολύ καλή ιδέα! Υ.Γ. Η παράθεση άκυρη την είχα ξεκινήσει πριν από μέρες κ τώρα δεν βγαίνει με τίποτα η δεν βρίσκω το πως!
  13. Γεια σου και εδωωω κ γω Αύγουστο γεννάω έχω ΠΗΤ 16/8 τους φτιάξαμε τους γιατρούς μας πάντως Χαχαχα
  14. Χάρηκα πολύ με το μήνυμα σου!!! Εμενα ευτυχώς θα είναι εδώ στην γεννα τουλάχιστον αλλά χάνει όλη την εγκυμοσύνη γιατί μας έτυχε πραγματικά τελευταίες μέρες πριν φυγει φαντάσου είχα υποψία ότι είμαι έγκυος επειδή κάναμε την σκανταλιά μας χαχα αλλά ακόμα δεν το ξέραμε το ανακάλυψα 5 μέρες αφού έφυγε ? ποσο κρίμα που δεν ήταν στη γεννα ο δικός σου αλλά τουλάχιστον βρήκε δουλίτσα εξω εμενα δεν ξέρω τι σκοπό έχει είναι κ δύσκολα τα πράγματα, εμείς λέμε να κάνουμε ένα πολιτικό πρώτα μόλις έρθει μετά να βαφτίσουμε την μπουμπου μας κ του χρόνου να παντρευτούμε με θρησκευτικό γιατί θέλω να βάλω κ γω νυφικόο! Πως ήταν η γαμοβαπτιση αλήθεια; Ευχομαι να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να είστε ευτυχισμένοι!!!!
  15. Γεια σας κορίτσια! Είμαι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης! Το αγόρι μου είναι στο εμπορικό ναυτικό κ δυστυχώς τώρα λείπει?..μου άφησε όμως παρεούλα χαχα❤️ Υπάρχει άλλη κοπέλα που να είναι στην ίδια κατάσταση με εμενα να τα λέμε;;;
  16. Γεια σας εγκυουλες! Θα ήθελα να ανοίξω ένα θεματάκι που με απασχολεί..βέβαια είναι νωρίς απλά να μοιραστούμε σκέψεις κ γνώμες! Πως θα γεννησετε εσείς; Εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη.. πάντα έλεγα ότι αν μείνω έγκυος θα γεννήσω με καισαρική οπωσδήποτε γιατί 1ον ο φυσιολογικός τοκετός με αηδιάζει( ελπίζω να μην με κράξετε δίχως αύριο) κ 2ον φοβάμαι πως τα πράγματα εκεί (κάτω) δεν θα επανέλθουν ποτέ στα φυσιολογικά όπως είναι τώρα.. ξέρω πως στον φυσιολογικό είναι πολύ πιο εύκολα όλα ειδικά τώρα με την επισκληρίδειο π δεν καταλαβαίνεις πόνο απλά φοβάμαι το μετά..
  17. Εγώ υποφέρω ? η δουλειά μου ήταν και ορθοστασία κ τώρα κάθομαι κ με έχει πεθάνει το ισχίο μου.. έκατσα πριν στον καναπέ για καμία ώρα να δω ταινία.. άλλη μια ώρα προσπαθούσα να σηκωθώ σχεδόν μιλάμε για πόνο δεν το πίστευα! Τώρα μ έβαλαν counterpain κ περιμένω μπας κ περάσει λίγο δεν παλευεται..αλλά καλά ας είναι το μικρουλακι μου!
  18. Εμενα πονάει η κοιλιά μου ακόμα σαν πόνους περιόδου που και που και πιστεύω πως είναι η μήτρα που μεγαλώνει..απλά λένε όλοι ότι στην δεύτερη εγκυμοσύνη το καταλαβαίνεις πιο σύντομα επειδή ξέρεις πια κ λέω ίσως αυτά που νιώθουμε κ νομίζουμε ότι είναι κάτι άλλο είναι τα μωράκια μας! Απλά δεν είμαστε σίγουρες γιατί ακόμα δεν το έχουμε νιώσει για τα καλά! Ανυπομωνω για γερά κλοτσιδια χαχα??
  19. Γεια σας κοριτσιααα διαβάζω κάθε μέρα τα νέα σας κ μου αρέσει πολύ που είμαι στην παρέα σας! Πως πάνε τα μωράκια; Ρε κορίτσια έχετε νιώσει τίποτα; Εγώ είμαι στην 15 εβδομάδα τώρα και προχθές στο ρεπό μου εκεί που ήμουν χαλαρή ξάπλα στον καναπέ ένιωσα ενα φτερούγισμα χαμηλά στην κοιλιά ακριβώς στο κέντρο κ πιστεύω πως δεν ήταν το έντερο μου ήταν διαφορετικό! Κ σκέφτομαι ότι ήταν το μωράκι μου..μακάρι να ήταν αυτό! Περιμένω να ξανά χαλαρώσω σε ρεπό να δω αν θα νιώσω κάτι!
  20. @ΜΠΟΜΠΑΚΙΔε μου είπε για τελική ΠΗΤ και δε ξέρω σκέφτομαι να αλλάξω και γιατρό..νιώθω πως δεν με χαλαρώνει σαν γιατρός άσε που σήμερα η μαία μου έσπασε τα νεύρα και νομίζω θέλει να μας πάρει τα σώβρακα( άλλο κ αυτό το θέμα) για την σύσπαση δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα απλά όταν ξεκίνησε τον υπέρηχο η μήτρα μου είχαν γίνει σαν σάντουιτς χαχα δεν φαινόταν τίποτα το μωρό ήταν χωμένο στο βάθος το καημενουλικο..ωστόσο εμενα ο γιατρός μόνο σίδηρο μου έδωσε τίποτα άλλο δε ξέρω ενώ είναι διδάκτωρ πανεπιστημίου κτλ κτλ κάτι δε μου αρέσει ρε γαμωτο.. @Rena28 ανυπομωνω να νιώσω τις τούμπες όσο τίποτα άλλοοοο!!! Πόση ευτυχία παίζει να νιώθεις!!! Όλα καλά να πάνε στην επόμενη σου εξέταση νομίζω είμαστε ωραία ομάδα εδώ κ έχουμε καλά νέα όλες και όλες κορίτσια για να περίεργο λόγο χαχα?
  21. Γεια σας εγκυουλεεεεες!!! Σήμερα έκανα την αυχενική και εγώ ήμουν πολύ αγχωμένη κ είχα σύσπαση της μήτρας όποτε με έστειλαν για βόλτα κ σοκολάτα κ το μπεμπακι μετά τρελάθηκε η μήτρα άνοιξε κ φαινόταν πεντακάθαρα να τεντώνεται συνέχεια το ζουζουνι μου του άρεσε πολύ η σοκολατίτσα! Ήταν άψογο είπε ο γιατρός 160 παλμούς, αυχένας πολύ λεπτός 1.80 η μέτρηση, είπε όλα τέλεια!! Καιιιι μάλλον Μπέμπα και εγώωωω!!!! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη τώρα μόνο τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις περιμένω..ευχομαι να είναι όλα καλά σε όλες μας???
  22. Έχεις τα δικιά σου!!! Ότι τρομοκρατήθηκα είναι γεγονός!! Μακάρι να πάνε όλα κατευχην όπως λες!! Κ σένα σου ευχομαι ότι καλύτερο!!
  23. Προαπαθω να μην τις χαλάω αλλάααα δεν το χω ιδιαίτερα! Είμαι ελεινα φοβητσιάρα και αν μου πούνε κ κάτι κακό δε θέλω και πολύ.. σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Και συγνώμη αν φάνηκε κάπως ο τρόπος μου!
  24. Θεσσαλονίκης παρακαλώ! Ευχαριστώ για τη θετική ενέργεια πάντως!!!
  25. Δεν είπα ότι το είπε με κακιά απλά είμαι αγχωμένη και περιμένω ξέρεις κάτι παραπάνω ρε παιδί μου ίσως ο τρόπος που το είπα είναι τόσο προχειρατζα ο άνθρωπος δεν το είπε κατά λέξη όπως το είπα εγώ απλά επειδή έτυχε να πουν το ίδιο κ στη μητέρα μου κ είπε ότι είναι κληρονομικό ίσως είναι κάτι σαν αλλεργία όπως ξαναείπα μπορεί εγώ να μην το έθεσα σωστά δεν ξέρω απλά δεν πιστεύω ότι ένας μικροβιολόγος σε ιδιωτικό που έχει χρόνια εμπειρία θα μπορούσε να μου πει τόσο μεγάλη μπούρδα! Κάπου θα βασίζει αυτό που λέει ξέρω και γω! Σίγουρα αν προσέχω δεν θα πάθω τίποτα και στο κάτω κάτω δεν θα γλυφω και τη γάτα! Απλά ξέρεις πως είναι αν σου πουν κάτι αρνητικό.. εγώ προσωπικά φοβάμαι πολύ!
×
×
  • Προσθήκη...