Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Omninat

Μέλη
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Omninat

  1. Omninat απάντησε στο θέμα του/της mariatzo topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    @mariatzo λυπάμαι πάρα πολύ! Μπορουμε μόνο να φανταστούμε τον πόνο σου.. αλλά μην τα παρατήσεις! Και μην φοβηθεις! Πολλές γυναίκες παλεύουν για ένα παιδάκι στο mammyland, έχεις στήριξη από εδώ. Όλα θα γίνουν. Και όταν γίνεις μαμά θα νιώθεις περήφανη. Θα έχεις παλέψει για το πλασματακι σου. Απλά θέλει χρόνο και θετική σκέψη! Εύχομαι και σε σένα και στον σύντροφό σου δύναμη και υπομονή. Και πάντα ενωμένοι!
  2. Μακάρι! Στο εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά! Καλύτερο δώρο δεν υπάρχει!
  3. Εσύ @4 ever mommy ποτέ την κάνεις την χοριακη?
  4. Μεγάλη πίκρα..... Ναι, ίσως να πρέπει να σιγουρευτώ ότι ο οργανισμός μου είναι σταθερός πριν γίνει το καλό! Μου την έχει δώσει που δεν έρχεται, από βδομάδα σίγουρα θα πάω στην γιατρό μου
  5. Δυστυχώς δεν με ήθελε. 1.90 βγήκε... Πικραθηκα, αλλά δεν θα πτοηθω.
  6. Καλησπερα! Αχ πήγα, μου είπαν θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα στις 6, αλλά δουλεύω έως τις 9! Έχω τόση αγωνία! Πονάει η μέση μου από χθες, όπως και κάτω δεξιά, δεν ξέρω εάν είναι πόνος ωοθήκης όμως.. περίοδος ούτε ίχνος. Λέτε να μπορούν να μου τα πουν τηλεφωνικά?
  7. @4 ever mommy@OLY10σας ευχαριστώ για την υποστήριξη! Τον είχα φάει τον σύντροφό μου! Θα σας πω αύριο τι βγήκε, μου αρέσει πολύ που μπορώ να μιλάω μαζί σας για αυτό το θέμα!
  8. @4 ever mommy και @OLY10 με πείσατε! Όλο και κάτι θα φανεί άμα πάω αύριο. Θα πάω για να μου φύγει το άγχος. Είναι τόση η αγωνία! Άμα πάει για μπεμπεδακι, όλο και κάτι θα δείξει λογικά! Να χαρεί το χειλάκια μας!
  9. Αχ, φοβάμαι μην βιαστώ πάλι, αυτό είναι όλο! Γιατί αύριο ειναι 34η μέρα! Μακάρι να βγει θετικό! Πραγματικά, περιμένουμε νεότερα!
  10. Λέτε? Απλά φοβάμαι μην δω πάλι αρνητικό και πικραθω. Ξέρω, πολλές προσπαθουνε μήνες και χρόνια, αλλά όταν σε πιάσει η λαχτάρα....
  11. Από δευτέρα, να μην το βιάσω και μου βγει σε κακό. Σας ευχαριστώ όλες σας πολύ, μακάρι η επόμενη μου δημοσίευση να είναι χαρμόσυνη!
  12. Πέρασα ασθένεια τον Αύγουστο και χρειαστηκα καθαρισμό στομαχιού με άνθρακα. Είχα να δω τόσο μεγάλο κύκλο από τα 14 μου!
  13. Πφφ, με έβγαλε εντελώς εκτός ο προηγούμενος κύκλος δηλαδή... Τα υπολόγιζα βάσει του νορμάλ κύκλου μου, 30! Προηγούμενη χοριακη είχα κάνει πριν 8 μέρες, μου είπαν ότι φαίνεται...
  14. Επειδή είμαι και λίγο σκραπας... Δεδομένου ότι μου ήρθε 03/09 με 32 μέρες κύκλου(κανονικά έχω 30 αλλά πέρασα από βαριά ασθένεια), στην χειρότερη σήμερα είναι πρώτη μέρα καθυστέρησης? Είναι η πρώτη μου προσπάθεια, πριν έπαιρνα απλά προστασία και τελείωσε η υπόθεση. Συγγνώμη άμα ρωτάω βλακείες, αλλά όσο πιο σαφή μου γίνουν, τόσο πιο καλά θα ξέρω και για μετα
  15. Μήπως πρέπει τότε επειδή τον προηγούμενο μήνα είχα κύκλο των 32(αν και δεν μου έχει ξανασυμβεί) να μετρήσω βάσει αυτού ως μεγαλύτερο κύκλο? Μου είχαν πει από το μικροβιολογικό ότι θα δείξει η χοριακη. Είδα το 1 και απογοητευτηκα
  16. Ουφ, αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να έχει έρθει. Άμα δεν έρθει και αύριο, θα πάω για χοριακη να φύγει η αγωνία!
  17. Παίζει όμως να είναι νωρίς για χοριακη? Γενικά πλέον μόνο από μεγάλο πρόβλημα καθυστερεί η περιοδος, ακόμα και με τα αντισυλληπτικά ερχόταν 30η μέρα. Αλλα φοβάμαι να μην βιαστώ.
  18. Είχα 3 μέρες καθυστέρηση και τον προηγούμενο μήνα και όταν ήρθε εφαγα απογοήτευση. Κλάμα και κακό. Μόλις δω ότι μπαίνω στην 4η μέρα καθυστέρησης θα πάω. Σας ευχαριστώ, μακάρι!
  19. Με τελευταία επαφή στις 16 και πιθανή ωορρηξία 19, έκανα τεστ β χοριακης 27 του μηνός. Και μου βγήκε κάτω του 1. Αλλά έχω 3 μέρες καθυστέρηση! Να πάω να κάνω τεστ ξανά; Υπάρχει πιθανότητα να βιαστηκα για την πρώτη εξέταση χοριακης?

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.