Μετάβαση σε περιεχόμενο

Margo85

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Margo85

  1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό..... Μακάρι όλες οι γυναίκες να μπορούσαν να γίνουν μανούλες χωρίς να περνάνε όλο αυτό τον πόνο και τα δάκρυα..
  2. Παλιδρομη κύηση.... Αύριο το πρωί πάω για αποξεση!! Αυτά τα νέα μου δυστυχώς!!!
  3. Έχω στις 7:30 ραντεβού άντε να δούμε!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!
  4. Είμαι 8 εβδομάδων και 4 ημερών από την Προηγούμενη περίοδο και 6 εβδομάδων και 5 ημερών από την γονιμοποίηση.
  5. Το ξέρω αλλά τώρα είναι αργά σκέφτομαι να πάω να κάνω και άλλη αλλά θα φορτώσω περισσότερο άγχος πάνω μου!!
  6. Καλησπέρα!!! Πήγα έκανα την δεύτερη χοριακή σήμερα σε άλλο μικροβιολογικο δυστυχώς και είναι 32250 ενώ προχτές ήταν 37656. Το απόγευμα έχω ραντεβού ελπίζω να είναι όλα καλά και να ακούσω την καρδούλα του μωρού!!
  7. Σε ευχαριστώ!!! Έχεις απόλυτο δίκιο!! ??
  8. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Αύριο τέτοια ώρα θα πάμε στο γιατρό και θα μάθουμε!! Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα!!
  9. Να σου ζήσει να είναι γερό και καλοτυχο το μωράκι σου!!!! Έτσι όπως τα λες είναι πάντα θα υπάρχει άγχος!!! Ας χαρούμε την κάθε στιγμή όσο περισσότερο μπορούμε τουλάχιστον!!
  10. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Μια μέρα είναι θα περάσει!!! Είμαι καλύτερα από χτες βέβαια που μου ανέβηκε η πίεση στα ύψη!! Εσυ πόσο είσαι??
  11. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Και εσύ να ακούσεις την καρδούλα του μωρού σου την Παρασκευή!! περιμένω νέα σου!!
  12. Όλα θα πάνε καλά γλυκιά μου!!! Αυτό πιστεύω και για μένα!!! Εγώ είμαι 8 εβδομάδων και 3 ημερών από την τελευταία περίοδο.. 6 εβδομάδων και 4 ημερών από την γονιμοποίηση... Το ξέρω λογω εξωσωματικής.. περίμενα ότι θα το ακούσω αλλά θα πάω αύριο και όλα θα είναι εντάξει! Η χοριακη μου είναι καλή οπότε γιατί να αγχώνομαι??? ( τα λέω για να τα πιστέψω )
  13. Καλημέρα!!!! 37656.7 η χοριακη μου..... Λίγα πονακια χαμηλά το βράδυ νιώθω... Και το στήθος μια στο τόσο. Δεν έχω τίποτα άλλο!! Εσύ??
  14. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Και εγώ έχω περάσει μια αποβολή.... Όλα θα πάνε καλά πιστεύω!!! ??
  15. Γειά σας!!! Είμαι καινούρια εδώ.... Αν μπορεί κάποια από εσάς να με βοηθήσει.... Τελευταία περίοδος 25/6.... Έκανα εξωσωματική και η γονιμοποίηση έγινε 8/7. Η πρώτη χοριακή μου ήταν 101.9. 1/8 Έκανα το πρώτο υπέρηχο και είδα τον σάκο. 22/8 Στον δεύτερο υπέρηχο ενώ περίμενα να ακούσω καρδιά μου είπε ότι είμαστε στο όριο και να πάω ξανά σε 2 μέρες και να κάνω χοριακη ξανά.... Είμαι αγχωμένη..... Δεν έπρεπε να ακούσω καρδιά?? Συγνώμη για το κατεβατό που έγραψα...
×
×
  • Προσθήκη...