Καλημέρα κορίτσια!! Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις ανησυχίες μου, καθώς με την αμηνορροια και τον άστατο κύκλο που έχω, είναι φορές που νιώθω απελπισία!!!
Λοιπόν εγώ έχω αμηνορροια, χωρίς να έχω πολυκυστικες ωοθήκες. Είχα προλακτίνη ανεβασμένη και ένα προλακτινωμα στην υπόφυση το οποίο ήδη έχει απορροφηθεί με θεραπεία. Έπειτα είχα πριν δύο μήνες χαμηλό φυλλικό οξύ και τώρα παίρνω συμπλήρωμα διατροφής. Παράλληλα παίρνω για την προλακτίνη norprolac και dostinex.
Τελευταία περίοδο είχα τέλος Απριλίου. Στις 9/9 είχα μια επαφή, με διακεκομμένη συνουσία. Τότε ήταν η μέρεςου είχα πόνο στη μέση και χαμηλά στην κοιλιά, τόσο που νόμιζα πως θα αδιαθετησω από στιγμή σε στιγμή, συν τα αυξημένα κολπικά υγρά. Βέβαια δεν αδιαθετησα πάλι.
Πριν λίγες μέρες πήρα primolut nor για την πρόκληση της περιόδου. Στην τρίτη μέρα της διακοπής τους στις 25/9 ξεκίνησα να έχω για 2 μέρες υγρά με καφέ-ροζ απόχρωση. Αυτά σταμάτησαν αλλά έμειναν οι πόνοι στην κοιλιά, στη μέση και πρήξιμο στο πρόσωπο και στην κοιλιά. Γενικά πεινάω και νυστάζω περισσότερο από ότι έκανα όλο το καλοκαίρι. Και μου πέφτει μεγάλη ποσότητα τριχών καθημερινά.
Θα πάω στον γιατρό μου μόλις γυρίσει από επαγγελματικό ταξίδι. Αλλά εσείς τι πιστεύετε? Υπάρχει περίπτωση να είναι εγκυμοσύνη με μια επαφή, αν και αρκετά "μεθυσμένη" ? Ή μήπως ο θυρεοειδής μου έχει πάρει την κάτω βόλτα?
Συγγνώμη για το τεράστιο κείμενο, αλλά διαφορετικα θα ήταν ελλειπει τα όσα γράφω.