Μετάβαση σε περιεχόμενο

ElenaF

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

ElenaF's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Είμαι ανακουφισμένη γιατί οι σάλπιγγες μου είναι ανοιχτές. Δεν θα σας πω πως δεν πονάει (δεν ουρλιάζεις) αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε τι ακτινολόγο πέφτεις. Εγώ έπεσα σε ακτινολόγο στο Ιασω που πάνω από όλα ήταν άνθρωπος και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα λόγια του ήταν πολύ χαλαρωτικά.
  2. Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις σας. Αύριο είναι το ραντεβού μου. Στο Ιασώ θα την κάνω. Μου είπαν στην γραμματεία ότι υπάρχει και γυναίκα ακτινολόγος αλλά πας με βάση την σειρά. Θα προσπαθήσω να μπω με αυτήν. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθώ πολύ και να είμαι χαλαρή. Μακάρι να έχω και καλά αποτελέσματα.
  3. Καλημέρα. Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας. Ήρθε και η ώρα μου για την σαλπιγγογραφία. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ πιεσμένη και πολύ αγχωμένη. Έχω ένα θέμα με τους γιατρούς και τα νοσοκομεία. Από μωρό έχω αντιμετωπίσει πολλά (έχω κάνει και δύο χειρουργεία καρδιάς ,3 και 9 χρονών αντίστοιχα, όπου στο δεύτερο ήμουν ξύπνια γιατί απαγορευόταν η νάρκωση). Από τότε έχω έναν θέμα με τον πόνο όχι τόσο του σώματος μου δηλαδή αν πονάω στην περίοδο δεν με νοιάζει άλλα αν με τσιμπήσει απλώς ένας άλλος μπορεί και να τον χτυπήσω. 'Οπως καταλαβαίνετε είμαι για δύο πράγματα πολύ αγχωμένη και για το αποτέλεσμα αλλά και για τον πόνο. Επίσης διάβασα ότι στην εξέταση νιώθεις άβολα και επειδή είμαι και ον λίγον τη ντροπαλή βοηθήστε με λίγο. 1) Έχω πόνους έντονους στην περίοδο θα είναι κάπως έτσι? 2) Λογικά γδύνεσαι από την μέση και κάτω και ξαπλώνεις σε ένα τραπέζι και ακουμπάς τα πόδια σου πάνω στις δύο βάσεις όπως στον γυναικολόγο σωστά? Μακάρι να μου απαντήσει κάποιος.
×
×
  • Προσθήκη...