Μετάβαση σε περιεχόμενο

Sylvia m

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Sylvia m

  1. δεν το περιμενα οτι θα γινονται τοσο νωρις οι αιτησεις, την πατησα...!! ωραια, μαθε για το μανα αν μπορεις και πες μου ,να δω μηπως μπορω να κανω εκει εγγραφη αλλιως να ψαξω μηπως καταφερω και βρω ιδιωτικο σταθμο με λεωφορειο και αρκετα οικονομικο. σ ευχαριστω πολυ
  2. το ιδανικο θα ειναι να βρω παιδικο σταθμο με λεωφορειο , αλλα αφου εχουν κλεισει οι αιτησεις για τους δημοσιους οπως μου ειπες, ποσο θα μου στοιχησει ο ιδιωτικος με λεωφορειο? αν μπορεις μαθε για το ΄΄μανα΄΄ σε παρακαλω πολυ
  3. Δηλαδη πηγαινεις το παιδι σου σε δημοσιο και πληρωνεις? καταλαβα καλα? πληρωνουμε δηλαδη και στους δημοσιους?Μου ειπαν για εναν παιδικο στην παλουριωτισσα ΄΄μανα΄΄ λεγεται ....μου ειπαν ειναι κοντα στην αγλατζια και εχει συγκοινωνια...?????????
  4. Αναστασια. η παλουριωτισσα που ακριβως ειναι? Ειναι μακρυα απο κέντρο??? Καλη περιοχή?
  5. Δεν το πιστευω! Αληθεια εχουν κλεισει ολες οι θεσεις, δεν θα βρω πουθενα λες??? 3 ετων θα ειναι τον Ιουλιο Για Αγλαντζια ελεγα η αληθεια ειναι...εχω ακουσει τα καλυτερα. Υπαρχει συγκοινωνια απο εκει? αστικο λεωφορειο για κεντρο και γενικα για να κινουμε Λευκωσια??? Θα ερθω Ιουλιο. Αχ τι θα κανω τωρα με παιδικο? εσυ Αγλαντζια μενεις? Ξερεις σταθμους εκει κοντα να παρω τηλεφωνο αν ρωτησω?
  6. Γεια σου Αναστασια καλως σε βρηκα. Σ ευχαριστω παρα πολυ που προσφερθηκες να με βοηθησεις.Θελω να γραψω το παιδι μου σε δημοσιο παιδικο σταθμο, αλλα δεν ξερω την διαδικασια και αν μπορω να το κανω απο Ελλαδα ηλεκτρονικα. Θελω να προλαβω να παρω μια θεση ,πριν κλεισουν για να μην αναγκαστω και παω σε ιδιωτικο και πληρωνω. Επισης θα ηθελα να σε ρωτησω για τα ενοικια στο κεντρο της Λευκωσιας-που θα βρω πιο οικονομικα??? Ποια ειναι μια καλη περιοχη για να μεινω??
  7. Γεια σας!! Ειμαι και εγω μανουλα και επισκεπτομαι στο site πρωτη φορα...Σε λιγο καιρο θα μετακομισω Κύπρο-Λευκωσια και θέλω να παρω κάποιες πληροφορίες...κυρίως σχετικά με τους παιδικους σταθμους. Αν υπαρχει κάποια που μπορει να με βοηθησει!!!! ΑΧΧΧ!! Μανουλες απο Κύπρο σας έρχομαι!!!!
×
×
  • Προσθήκη...