Μετάβαση σε περιεχόμενο

Marianthi96

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

Marianthi96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Δεν έκανα ακόμη... την Πέμπτη θα πάω για χοριακη.... πάντως οι αναγούλες και οι καουρες καλά κρατούν..... θα σας ενημερώσω μόλις έχω νέα!! Ελπίζω να ειναι καλά!! ??
  2. Αυτο μου είπε και ο γιατρός μου σήμερα!! Ευχαριατω πολύ!! Θα δούμε την Πέμπτη!! ??????
  3. Μίλησα σήμερα με τον γιατρό μου και μου είπε να επαναλάβω την χοριακη. Θα δούμε την Πέμπτη τι γίνεται...
  4. Και επειδή είμαι άσχετη... αυτό το 1,4 από που προκύπτει? Κανονικά δεν έπρεπε να είναι μηδέν? ?
  5. Την προηγούμενη το βράδυ έκανα τον τεστ και την επόμενη πήγα για χοριακη
  6. Joy2 σ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!!Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αρχή ή καθυστερημένη σύλληψη? Άρα η επαναληπτική δεν θα είναι ανεβασμένη.... τότε γιατί μου ζήτησαν επανάληψη!? Μπερδεύτηκα....?
  7. Κορίτσια καλησπέρα! Ειμαι καινούργια εδω και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.... στις 29 Αυγούστου ήταν η τελευταία μου περίοδος... έχω κύκλο 30-31 μέρες... στις 28/9 ήταν η τελευταία επαφή... από εκεί και μετά έχω καθυστέρηση.. ήταν να μου έρθει η ακατανόμαστη 29/9... αυτή την Παρασκευή έκανα τεστ και βγήκε μια πολύ αχνη γραμμουλα.. και το Σάββατο έκανα χοριακη και βγήκε 1,4.... υπάρχει περίπτωση βα ειναι κάτι την αρχή και να μη δείχνει ανεβασμένη?εχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο? Να σημειώσω οτι μου ζήτησαν επαναληπτική μετά από μια εβδομάδα.
  8. Κορίτσια καλησπέρα! Ειμαι καινούργια εδω και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.... στις 29 Αυγούστου ήταν η τελευταία μου περίοδος... έχω κύκλο 30-31 μέρες... στις 28/9 ήταν η τελευταία επαφή... από εκεί και μετά έχω καθυστέρηση.. ήταν να μου έρθει η ακατανόμαστη 29/9... αυτή την Παρασκευή έκανα τεστ και βγήκε μια πολύ αχνη γραμμουλα.. και το Σάββατο έκανα χοριακη και βγήκε 1,4.... υπάρχει περίπτωση βα ειναι κάτι την αρχή και να μη δείχνει ανεβασμένη?εχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο? Να σημειώσω οτι μου ζήτησαν επαναληπτική μετά από μια εβδομάδα.
  9. ομως δεν εχω πρηξιμο στο στηθος ουτε πονο...και αν ειμαι εγκυος τωρα θα πρεπει να ειμαι στον 2ο...δεν θα επρεπε να εχει πρηστει το στηθος μου? μηπως ειναι και κατι παθολογικο.....
  10. Καλησπερα.!! ειμαι καινουρια εδω και θα ηθελα να μου απαντησετε σε κατι που με προβληματιζει.... Ειμαι 19 χρονων.Στις 14 ιουνιου ειχα καποια συμπτωματα οπως ευαισθησια στηθους, πρηξιμο στηθους,λιγο αιμα, εκκρίσεις βλεννων (σορυ γι αυτο ) και ενιωθα εξαντλημενη... παρ ολα αυτα μεχρι στιγμης μου εχει ερθει 2 φορες περιοδος...καποια στιγμη αρχισα να συχαινομαι το τσιγαρο, και μεχρι τωρα εχω πριξημο στην κοιλια και χθες που πηγα να σηκωσω τη λεκανη με τα ρουχα με επιασε δυνατος πονος χαμηλα στην κοιλια....δεν εχω κανει τεστ λογω περιοδου αλλα και γιατι τους τελευταιους μηνες το εχω πολυ στο μυαλο μου και φοβαμαι μηπως ειναι η ιδεα μου... αλλα πλεον αρχιζω και ανησυχω....ειχε καποια απο εσας κατι παρομοιο?? παρεμπιπτωντος σε 6 μερες περιμενω περιοδο...... ειμαι πολυ μπερδεμενη και θα ηθελα τη βοηθεια σας...ευχαριστω εκ των προτερων.!!!
  11. Καλησπερα.!! ειμαι καινουρια εδω και θα ηθελα να μου απαντησετε σε κατι που με προβληματιζει.... Ειμαι 19 χρονων.Στις 14 ιουνιου ειχα καποια συμπτωματα οπως ευαισθησια στηθους, πρηξιμο στηθους,λιγο αιμα, εκκρίσεις βλεννων (σορυ γι αυτο ) και ενιωθα εξαντλημενη... παρ ολα αυτα μεχρι στιγμης μου εχει ερθει 2 φορες περιοδος...καποια στιγμη αρχισα να συχαινομαι το τσιγαρο, και μεχρι τωρα εχω πριξημο στην κοιλια και χθες που πηγα να σηκωσω τη λεκανη με τα ρουχα με επιασε δυνατος πονος χαμηλα στην κοιλια....δεν εχω κανει τεστ λογω περιοδου αλλα και γιατι τους τελευταιους μηνες το εχω πολυ στο μυαλο μου και φοβαμαι μηπως ειναι η ιδεα μου... αλλα πλεον αρχιζω και ανησυχω....ειχε καποια απο εσας κατι παρομοιο?? παρεμπιπτωντος σε 6 μερες περιμενω περιοδο...... ειμαι πολυ μπερδεμενη και θα ηθελα τη βοηθεια σας...ευχαριστω εκ των προτερων.!!!
×
×
  • Προσθήκη...