Μετάβαση σε περιεχόμενο

Matildaki

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

438 προβολές προφίλ

Matildaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλημέρα κορίτσια! Καλώς όρισαν οι καινούργιες!! Εχει μια φίλη μου 2 κουτιά Puregon που λήγουν 31/10. Οποια ενδιαφέρεται, ας με ενημερώσει. Σας φιλώ!
  2. Levou μου, έμαθα τα νέα στο fb!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια και με το καλό!!!
  3. Καλησπέρα σε όλες! Πρώτη μέρα στο γραφείο σήμερα κι ήρθε η ώρα να δώσω το παρόν. Δεν σταμάτησα στιγμή να σας διαβάζω αν και θα ευχόμουν ολόψυχα να μην έγραφε ποτέ το Diazaki μας τα δυσάρεστα.... Δεν ξέρω πως νιώθεις αλλά κορίτσι μου αλλά είσαι στη σκέψη όλων μας! Να μας ζήσουν τα νέα μωρά και με το καλό οι μαμαδίτσες οι καινούργιες! Santaloxilo, είσαι πάντα έμπνευση....! Ελπίζω να περάσετε όλες όμορφα, να ξεκουραστείτε και να επανέλθουμε δριμύτερες! Σας φιλώ!
  4. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Capy & Prasini, εγώ δεν πήρα κανένα φάρμακο μετά, είχα ελαφρά αιμορραγία για 3 μέρες περίπου κι η περίοδος μου ήρθε κανονικά! 31/07 θα πάω πάλι στο γιατρό για να με δει και να σχεδιάσουμε το επόμενο βήμα....μάλλον για μετά το καλοκαίρι με κόβω... Να πω επίσης πως είμαι κι εγώ καρκινάκι (μας έφαγε η ευαισθησία!) κι είχα γενέθλια στις 05/07. Εύχομαι σε όλες τις εγγυούλες να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και στα δικά μας για τις υπόλοιπες! Καλό καλοκαίρι να έχουμε με υγεία και χαρούμενες στιγμές!
  5. Καλημέρα κορίτσια, Θα σας πω στα γρήγορα ότι μία φίλη μου έχει Gonal & Puregon και τις χαρίζει. Αν έχετε κάποια υπ'όψιν που να τις θέλει, παρακαλώ να μ'ενημερώσετε. Θα επανέλθω, φιλάκια!!
  6. Μικακι μου γλυκό κι όμορφο, διδυμομανουλα μας, να σας ζήσουν!! Πάντα γερά και τυχερά τα νινακια σας, χαρούμενη κι ευτυχισμένη όλη η οικογένεια σας!!
  7. Καλησπέρα κορίτσια! Όλα πήγαν πολύ καλά! Ο γιατρός εκτός από κούκλος, είναι κι ελαφροχερης!! Χιχιχι! Βρήκαμε ένα πολυποδακι και το βγάλαμε, τα υπόλοιπα λέει είναι όλα σούπερ! Την άλλη εβδομάδα θα έχω τη βιοψία κι όλο το οπτικό υλικό. Νιώθω τέλεια, δεν πονάω καθόλου!! Σας φιλώ όπως πάντα και θα επανέλθω!
  8. Prasini μου, Καλή επιτυχία να έχουμε και μόνο καλά αποτελέσματα για όλες μας κορίτσια απο'δω και μπρος! Σας φιλώ όλες!
  9. Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα! Πως είναι σήμερα η παρέα? Ηταν δύσκολη η χθεσινή μέρα ή μου φάνηκε.....? Λοιπόν, τι θα λέγατε για σήμερα στις 7 στο Mall? Να δούμε και κάνα ρούχο-παπούτσι- μαγιώ βρε αδερφέ! Κατερινάκι μου, νομίζω πως έχει εκεί κάτι και για παιδάκια, σωστά? Εννοείτε πως όλες οι προτάσεις/ιδέες είναι δεκτές! Αντε γιατί το Σανταλοξυλάκι θα φύγει!! Καλημέρααααααααααααααααααααααα!!
  10. Καλημέρα και καλό μήνα! Capy μου, πολλά πολλά περαστικά! Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά! Με το καλό να αναρρώσεις και να επανέλθεις δυναμικά!!!! Εγώ πάω την Παρασκευή για την υστεροσκόπηση και το μόνο που με χαλάει είναι η μέθη....ίδωμεν..... Σχετικά με τη συνάντηση, παρακαλώ προτείνετε ώρα και μέρα για να γίνει, επιβάλλεται...δεν αναβάλλεται!! Σας φιλώ όλες!
  11. Φυσικά κι εδώ οι τιμές διαφέρουν, στο κέντρο που έκανα την εξωσωματικη μου ζήτησαν 1900 ευρω! Santaloxilaki, υπαρχει συμπλήρωμα με 2 κάψουλες ημερησίως και η μια ειναι ωμεγα3-ιχθυελαιο. Ειχα γράψει ενα κατεβατό αλλα σβήστηκε...ημουν στη θαλασσα και προσπαθούσα να προφυλαξω το κινητο μου απο τα νεροπίστολα!! Κατι τέτοιες ωρες η γνωστή λαχτάρα ηρεμεί...χιχιχι! Και για να μην ξεχνιόμαστε....ποτε με το καλο η συνάντηση μας;!
  12. Prasini μου, στην Αθηνα θα την κανω
  13. Γεια σας κορίτσια μου! Για την υστεροσκοπηση μου είπαν οτι θα φτάσει maximum τα 1000 ευρω, αν ειναι επεμβατική, ειδάλλως γυρω στα 750. Santaloxilo μου, κανε λίγη υπομονη μέχρι την Τριτη... Prasini μου κι εγω εχω καρδιόσχημο μήτρα αλλα δεν ειδα το γιατρο να ανησυχήσει γι'αυτο ιδιαίτερα! Οπως και να'χει, με την υστεροσκοπηση θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα πιστεύω. Capy μου, να πανε ολα καλα τη Δευτερα! Καλή επιτυχία σε όλες και πολλά φιλιά! Μην ξεχνάμε πως ειναι καλοκαίρι και πως ναι, υπάρχουν κι αλλα πολλα πραγματα που μπορουμε να κανουμε (τα λέω για να τ'ακουω κι εγω).
  14. Καλησπέρα κορίτσια! Αρτεμις....τι να πω? Εχεις πολλά κότσια κορίτσι μου αλλά η υγεία σου προηγείται! Με το καλό τα κοριτσάκια μας που είναι φουσκωμένα!! Φυσάτε κορίτσιαααααααααα! Santaloxilo, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο θέμα του γιατρού κι ελπίζω να ανταμειφθείς αναλόγως. Την Παρασκευή 04/07 λοιπόν, μετά από συμβουλή του καινούργιου μας γιατρού, πάμε για υστεροσκόπηση. Φυσικά, κάναμε υπέρηχο την Τρίτη στο ιατρείο του και χθες fsh, οιστραδιόλη κλπ. - μας φαίνονται τόσο ιδιαίτερα πια τα απλά πράγματα! Παραθέτω το παρακάτω λινκ που βρήκα σήμερα και λύνει πολλές απορίες σχετικά με τα θέματα που μας απασχολούν: http://www.easy-ivf.gr Σας φιλώ! Stellinaki, πολλά περαστικά στη μανούλα!
  15. Πολλά συγχαρητήρια Βένιαααααααα!!! Δεν ξέρω από τιμές αλλά μου ακούγεται σούπερ! Εύχομαι να γίνει γιγάντιααααααααααααααααααααααααα!
×
×
  • Προσθήκη...