Μετάβαση σε περιεχόμενο

jan-kas

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    82
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

jan-kas last won the day on 21 Ιουλίου 2014

jan-kas had the most liked content!

Σχετικά με jan-kas

  • Γενέθλια 02/01/1984

Στοιχεία Προφίλ

  • Φύλο
    Female
  • Περιοχή
    thessaloniki

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

627 προβολές προφίλ

jan-kas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Καλημερα κοριτσαρες! θα λειψω 3 μερουλες θα τα πουμε τη Δευτερα! φιλια να περασετε τελεια το ΠΣΚ και να προσεχετε τα μπεμπακια !!!!!!!!
  2. Αντε ωραια Ντεμι τα νεα σου!!! με το καλο και το επομενο ραντεβου! και εγω σε κανα μηνα θα ξαναπαω! και τελη Αυγουστου β επιπεδου! εχεις εσυ φβ?
  3. Καλημερα κοριτσια!!! γεια σου κι απο εδω Τασούλα! κι εγω απο Θεσσαλονικη! το πρωτο σου ειναι ε? απολαυσε το και μην ανχωνεσαι! ολα καλα!
  4. γεια σου Τασούλα! με το καλο να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!γιατι δεν ερχεσαι στην παρέα μας Μωρακια Νοεμβριου-Δεκεμβριου-Ιανουαριου?
  5. Καλημέρα κουκλες! ειδαμε το νινακι χτες!!! Και ειναι πραγματι ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!!! χαρηκα παρα πολυ και αναπτυσεται φυσιολογικα! φιλια σε ολες!!!
  6. Γεια σας κοριτσια να μαι και εγω! εκανε η μαμα μου μια ενχειρηση και τρεχαμε λιγο αλλα ολα καλα δοξα το Θεω! καλως ηρθες Νικι στη παρεα μας με το καλο το νινακι σου! εγω εχω ενα κοριτσακι 3,5χρ. Κατερίνα μου χτες και σημερα πηγαμε στη Καλλικρατεια και θα παμε και αυριο εχουμε αδεια αυτη τη βδομαδα ηταν πολυ ωραια αν και εχτες φυσουσε πολυ, σημερα ηταν τελεια! Γιωργία μου μπραβο με το σπιτάκι σου με το καλο!! Μαρία εχεις το πρωτο επιβεβαιωμένο κοριτσάκι της παρέας???!! εγω θα παω την Παρασκευή για να δουμε θα ειναι πραγματι αγοράκι ή θα μας κανει καμια εκπληξη? Φιλιά σε όλες!!
  7. Γεια σας κοριτσια μου!!! τελεια η ομαδα μας μπραβο στη συντονιστρια! Μαρία γιατι παιρνεις 3 χαπια μαγνησιο? εχεις κραμπες σε βοηθαει καπου αλλου? εγω εχω πολυ συχνες ημικρανιες και καπου διαβασα οτι βοηθαει το μαγνησιο. επερνα και στη κορη μου αλλα για τις κραμπες. Ειμαι πολυ κουρασμενη κοριτσια θα παω να κοιμηθω φιλακια!!!!!!!!!
  8. Γεια σου κι εσενα κοριτσι! πως σε λενε? με το καλο το μπεμπακι σου! το δευτερο ειναι?
  9. Γεια σας κοριτσια θα σπασει το κεφαλι μου..... καλυτερα αναγουλες να ειχα δεν αντεχω αλλο
  10. καλημέρα κοριτσακια!! τι κενετε πως ειστε? εγω πολυ πολυ κουρασμένη.. χτες πηγαμε θαλασσα ημασταν απο το πρωι μεχρι τις 6 το απογευμα και το βραδυ κατεβηκαμε στο κεντρο που ειχε μια συναυλια και γινοταν ο κακος χαμος! πριν λιγο ξυπνησα Κατερίνα πολυ δυσκολο μου φανηκε δε πιανουν τα χερια μου για τετοια πραγματα ασε που για μενα τα λεει πολυ γρηγορα και δεν εχω και υπομονη καθολου! Μαρια καλά να περασετε και κοιτα να ξεκουραστεις να σου περασει ο πονος σε 2 βδομαδες θα παρει αδεια ο αντρας μου και λεγαμε για Χαλκιδικη αλλα μου δωσες ωραια ιδεα δεν ειναι μακρια και το Πηλιο! φιλια σε ολες! Καλημέρα!!
  11. Καλημερα κουκλες! Γεια σου κι εσένα Demie με το καλό το δευτερο μωράκι σου! κι εμένα η κορη μου ειναι 3,5 και ειναι πολυ πολυ ζωηρούλα! Πήρα και τα αποτελέσματα απο το Papp-A, καλά δειχνουν οι αναλογιες για τα συνδρομα. Αντε με το καλό να γεννηθουν τα νινάκια μας να πανε ολα καλά.. με βλεπω να μη τη βγαζω καθαρη μεχρι το τελος και ενω γενικά ειμαι αισιοδοξη με πιανει ωρες ωρες μια αγωνια, ενας φοβος ουφφφφφ αντε να περιμενουμε και μεχρι το δευτερο συννεφακι τη β επιπεδου να ησυχασουμε καπως... Κι εγώ Κατερίνα εχω κατι ανακατοσουρες και καουρες οχι συνεχεια αλλά οταν με πιανει δε μ'αφήνει μετα.. Τώρα μαγειρευω φακές και ακουω κλασικη μουσικη!!! το σπορακι βεβαια δεν εχει ακομα αυτακια αλλα εμενα με ηρεμει λιγάκι οταν ανχωνομαι! Να έχετε όλες μια ομορφη μέρα!!
  12. καλημερα Κατερινα! εγω δεν νιωθω πιασμενη αν και κοιμαμαι κι εγω αρκετες ωρες και το μεσημερι ενα διωρο σιγουρα. Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι τα ποδια μου τα νιωθω πολυ πρησμενα με αισθημα βαρους φταιει σιγουρα το οτι καταναλωνω αλμυρα τροφημα και σαλατες με αλατι αλλα πως να τα φαω ολα αναλατα δε ξερω.. κατα τα αλλα εκανε και την εμφανηση του ο πονοκεφαλος, ειχα χτες και απτο πρωι που ξυπνησα δε μου εχει περασει καθολου. και στη μικρη ειχα τους 3 πρωτους μηνες συνεχεια ημικρανιες και δε θελω να περνω συνεχεια ντεπον οποτε το υπομενω. Εσυ εχεις κατι σα κραμπες? βοηθαει πολυ το μαγνησιο, επερνα στη πρωτη εγκυμοσυνη και δεν ειχα τιποτα τετοιο
  13. γεια σας κουκλες μαζευτηκαμε παλι ! εγω στη πρωτη εβαλα 25 κιλα και 14 ειχα χασει μολις σαραντησε το μωρο. ηταν ολα ομως κατακρατησεις. τωρα προς το παρων πηρα 2 κιλα προσεχω γιατι δε θελω παλι να γινω τεραστια! οποτε ολα με μετρο, και γλυκα δεν εχω ορεξη να φαω γιατι μετα εχω ξινιλες χαλια ειμαι. Εγω τωρα στη δευτερη εγκυμοσυνη που εχω ηδη τη κορη μου να ασχολουμαι, ειναι καπως διαφορετικα νομιζω οτι δεν το πολυ σκεφτομαι οτι ειμαι εγκυος, δεν εχει μεγαλωσει και η κοιλια μου σχεδον καθολου και δεν το εχω συνηδητοποιησει καλα καλα..
×
×
  • Προσθήκη...