Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φράουλα

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Φράουλα

  1. Καλό μήνα και καλές διακοπούλες σε όλες! Έχουμε βέβαια τη στεναχώρια με τη Diaz. Πήρατε κι άλλη γνώμη ή θα κάνεις σήμερα τη διαδικασία; Αν είναι οριστικό, αυτό που ήθελα να σου πω είναι οτι σε αυτή τη φάση το σημαντικό είναι να είσαι εσύ καλά στην υγεία σου και μακριά από κάθε κίνδυνο. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι σίγουρα το πιο δύσκολο, αλλά έχεις το αγοράκι σου να σου δίνει ζωή. Καλά κορίτσια ο γιος της Κατερίνας δεν υπάρχει! Όσες έχουν κόρες να παίρνουν σειρά! Είναι απίθανος! Κι η Κατερίνα είναι τόσο τρυφερή μανούλα. Μιλάμε για μεγάλο έρωτα μάνας-γιου! Πήραμε κάτι ορμονολογικές εξετάσεις που είχε κάνει ο άντρας μου. Τόσα χρόνια δεν είχε βρεθεί ένας γιατρός να του πει να κοιτάξει την FSH και την LH! Τελικά πρέπει να το ψάχνεις και μόνος σου. Οι εξετάσεις βγήκαν καλές. Θα μου πείτε ήθελες να μην είναι; Χαίρομαι που ο άντρας μου είναι καλά, απλά πλέον βεβαιωθήκαμε οτι το θέμα του δεν παίρνει γιατρειά και είναι έτσι. Κιρσοκήλη έκανε, αντιοξειδωτικά πήρε, κιλά έχασε. Η κατάσταση δεν αλλάζει. Θα πορευτούμε με ο,τι έχουμε. Σκεφτόμαστε να καταψύξουμε σπέρμα για παν ενδεχόμενο, αν και μας είπαν οτι μπορεί να υπάρξουν απώλειες στην απόψυξη. Επίσης, πήγαμε σε έναν άλλο ουρολόγο πιο σχετικό σε θέματα γονιμότητας και μας φάνηκε πολύ καταρτισμένος. Μετά από τόσους γιατρούς, μπορούμε να ξεχωρίσουμε πλέον ποιος είναι καλός και ποιος όχι! Χαχα... Αν κάποια κοπέλα θέλει παραπάνω πληροφορίες, ας μου πει. Φιλιά σε όλες!
  2. Ομορφιές μου καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για τα υποστηρικτικά σας λόγια! Που είναι αυτός ο ένας σπερματούλης που θέλουμε κι εμείς; Υπομονή και επιμονή είναι σίγουρα οι λέξεις-κλειδιά, θυμάμαι πάντα και τη Rose που το λέει, αλλά μετά από 5 χρόνια με εξωσωματικές σιγά σιγά στερεύουν... Παραδόξως αυτή τη φορά αδιαθέτησα κανονικά, αλλά προβληματίζομαι γιατί ενώ άρχισα να πονάω από χτες το πρωί, όλη τη μέρα είχα μόνο μια καφέ "κουτσουλιά" και σήμερα μόνο καφέ και μάλιστα πάρα πολύ σκούρο! Έχει τύχει σε καμιά; Να έχω τίποτε ορμονικό; Γενικά ποτέ δεν είχα προβλήματα με τη ροή και τη διάρκεια μέχρι τώρα. St3llina πολύ χάρηκα που είχαμε νέα σου. Περαστικά στη μανούλα σου και να είναι μέχρι εκεί! Διακοπές θα κάνεις καθόλου; Daphne στις πρώτες προσπάθειες βλαστοκύστες είχαμε βάλει, αλλά στην τελευταία 3 ημερών επειδή είχαμε κάνει ήπια διέγερση και δεν είχαμε πολλά ωάρια. Capy με μικρογονιμοποίηση έχουμε κάνει όλα μας τα έμβρυα, οπότε είναι "διαλεγμένα" ένα ένα. Κάτι μας διαφεύγει βρε κορίτσια, δεν μπορεί. Α, να χαίρεσαι και την αδερφούλα σου. Τι καλά που φαίνονται καλύτερα τα πράγματα με την περίοδο σου. Αυτό σημαίνει οτι το σύστημα άρχισε να ξεμπλοκάρει. Lallouna χαίρομαι που δε ακούω ανεβασμένη! Στείλε και από δω λίγη διάθεση χαχα! Καλά βρε santaloxilo υπάρχει εφαρμογή στο κινητό που σε ειδοποιεί για τις γόνιμες;;; Ελπίζω να το αξιοποίησες δεόντως! Katerina θα σου έρθω θα σου έρθω! Φιλιά στον κούκλο σου!
  3. Nara μου, με τέτοιο σπέρμα ούτε φυσιολογικά ούτε αφύσικα μας βλέπω! 12 εκ. είναι το καλύτερο που έχουμε δει, έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμία. Εσείς τι θέμα έχετε; Κιρσοκήλη έχετε τσεκάρει;
  4. Κορίτσια μου καλημέρα και από μενα! Πως τα πάνε οι εγκυούλες μας με τη ζέστη; Κάνετε μπάνιο στη θάλασσα ή το αποφεύγετε; Faith έχω περάσει κι εγώ υπερδιέγερση και μάλιστα είχα μπει νοσοκομείο. Το έχεις ξαναπάθει, κατάλαβα καλά; Υπάρχει πάντως ένα ειδικό χαπάκι για να μην το πάθεις. Πάντως τελευταία οι γιατροί είναι πιο υποψιασμένοι και προτιμούν να διακόπτουν την προσπάθεια παρά να το ρισκάρουν. Το να πεθάνεις είναι σπάνιο. Γιατί στο είπε ο χριστιανός; Τα υστεροσκοπημένα κορίτσια τι κάνουν; Τότε που είχα κάνει υστεροσκόπηση έχω την εντύπωση οτι είχα σταγονίτσες αίμα για ένα διάστημα. Κι η περίοδος έρχεται μετά από 40 μέρες περίπου. Εμείς πήραμε χτες τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άντρα μου και ήταν αποκαρδιωτικά. Η κατάτμηση από 31% ανέβηκε στο 37% παρόλο που είχε κάνει 3μηνη θεραπεία με αντιοξειδωτικά. Η κατάτμηση, για όσες δεν ξέρουν, πρέπει να είναι χαμηλή και όσο ανεβαίνει δείχνει οτι το σπέρμα δεν μπορεί να δημιουργήσει καλά έμβρυα. Τσάμπα τα χάπια που έπαιρνε τόσους μήνες, μην πω για το κόστος. Αυτό το να προσπαθείς και να μην υπάρχει αποτέλεσμα πολύ με εκνευρίζει. Τουλάχιστον ας έμενε το ίδιο, όχι να αυξηθεί! Και φυσικά πήραμε και τα αποτελέσματα τους σπερμοδιαγράμματος το οποίο είναι τραγικό. 5.500.000 στο σύνολο με χαμηλή κινητικότητα, ανωμαλίες κλπ. Όλο το πακετάκι! Ίσως όμως υπάρχει κάποιο μικρόβιο. Θα πρέπει να πάμε στον ουρολόγο. Είχε και παλιά θέμα με εντερόκοκκο και είχε πάρει αντιβίωση για μήνες. Δηλ. το φτιάχνουμε, χαλάει κ.ο.κ. Πόσο να αντέξει ο κακομοίρης; Μήπως είναι κάποιο σημάδι για να τα παρατήσουμε; Μια μπρος μια πίσω πηγαίνουμε.
  5. Prasini όλες μας έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Κι εγώ ήθελα να κάνω κάποια προσπάθεια τώρα που είναι καλοκαίρι και είμαι πιο χαλαρή από δουλειά, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ γιατί κάνεις κακό στην ψυχολογία σου. Οι υπόλοιπες που είστε;;; Καλά, έχουμε αποδεκατιστεί εντελώς;
  6. ΖΩΗ σίγουρα λίγες γραμμές δεν μπορούν να περιγράψουν όλα αυτά που ένιωσες, αλλά όλες εμείς μπορούμε να σε καταλάβουμε. Το σημαντικό είναι οτι πλέον έχεις στην αγκαλιά σου τη μικρούλα σου και ετοιμάζεσαι να της χαρίσεις αδερφάκι(α). Σίγουρα τα φάρμακα δεν είναι οτι καλύτερο για τον οργανισμό μας και όλες τα έχουμε πάρει με τις χούφτες. Ο φυσικός κύκλος είναι πολύ καλή λύση. Σε μενα όμως λειτούργησε πολύ αγχωτικά και δε νομίζω να το ξαναέκανα. Μπορείς να κάνεις και ήπια διέγερση όπου τα φάρμακα είναι πολύ λιγότερα και μπορείς να βγάλεις 6-7 ωάρια. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές! Σου εύχομαι τα καλύτερα! Daphne χαίρομαι που προχωράς και έχω την αίσθηση πως έχεις αρχίσει να το απολαμβάνεις κιόλας! Στο Μαρμάρι δεν έχω πάει ποτέ. Ίσως κάποια άλλη κοπέλα να ξέρει. Υπάρχουν αρκετοί όμορφοι κοντινοί προορισμοί και σίγουρα κάτι θα βρείτε. Και Ξυλόκαστρο-Κιάτο είναι ωραία. Τολό-Ναύπλιο είναι κοντά. Καμιά άλλη ταξιδιάρα έχει κάτι άλλο να προτείνει;
  7. Μorouli πλησιάζει η ώρα, ε; Έχεις ετοιμάσει βαλιττσούλα; Που θα γεννήσεις; Ένα μωρό που λαχταράτε με τόση αγάπη σίγουρα θα είναι κουκλί! M'έναν πόνο. Ξεκουράσου όσο μπορείς αυτές τις μέρες γιατί και με τη ζέστη όλα γίνονται πιο δύσκολα. Koritsaki mou όντως μεγάλη ανατροπή! Συνήθισες την αλλαγή ή όχι ακόμη; Γερός να 'ναι! Εσύ πως είσαι από συμπτώματα; Διατροφή προσέχεις ή λιγουρεύεσαι διάφορα; Οι υπόλοιπες που είναι; Αύριο έχει πανσέληνο! Ρομαντζάδα με τους άντρες... Βέβαια έχει και κάτι ποδόσφαιρα οπότε μάλλον μόνες μας θα την χαζεύουμε! Χιχι... Φιλιά!
  8. Faith πόσα έμβρυα είχες βάλει την πρώτη φορά; Τώρα έχεις κατάψυξη ή θα κάνεις διέγερση από την αρχή; Καλό θα ήταν να μιλήσεις με το γιατρό σου για να σου δώσει απαντήσεις για την αποτυχία. Katerina, στο είχα γράψει στο fb όταν σου είχα στείλει αίτημα φιλίας. Δεν το είχα γράψει εδώ. Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν; Πιάσανε οι ζέστες και διασκορπιστήκαμε μου φαίνεται!
  9. Βρε capy κι εσύ μες τη ζέστη βγήκες;!; Κάτσε καλύτερα μέσα στη δροσιά. Φάε και κανένα αλμυρό να σου ανέβει η πίεση. Και τώρα που θα φύγουν οι γονείς σου χαλαρά και mammylandοκουβεντούλα!
  10. Γλυκούλες μου τι κάνετε;; Έκανα μια ώρα να διαβάσω τα νέα σας γιατί είχα πολλές μέρες να μπω. Μίλησα κι εγώ με τη Μίκα μας και είναι ξετρελαμένη! Θα ευχηθώ κι εγώ να της ζήσουνε και να είναι πάντα υγιή και καλόκαρδα όπως η ίδια!! Επίσης ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε μας τα Καρκινάκια γιατί απ'οτι θυμάμαι πέρσι είμαστε κάποιες που έχουμε γενέθλια αυτές τις μέρες. Koritsaki mou, daphne, Μαρίνα πολύχρονες! Είναι και καμιά άλλη;; Περαστικά και στις κοπέλες που κάνανε την υστεροσκόπηση. Κι εγώ τέτοια εποχή την είχα κάνει, αλλά δεν μου είχαν βρει κάτι. Σε μενα δεν ξέρω πως έγινε βρε κορίτσια, αλλά δεν πλήρωσα τίποτα. Μου την κάνανε στο κέντρο εξωσωματικής μετά από τις 2 αποβολές. Βέβαια εγώ είχα ζητήσει να μου την κάνουν. Είχα δει κι εγώ το dvd. Πολύ γέλιο. Σαν ντοκυμαντέρ φαινόταν. Το dvd του εξωμήτριου δεν θέλω να το δω γιατί φοβάμαι οτι θα δω και το έμβρυο και θα στεναχωρηθώ. Matildaki τελικά βρεθήκατε ή όχι;;; Βρε Κατερίνα εγώ είμαι η Χριστίνα Ψα. Αλλά βέβαια τα έχουμε πει, όσες έχουν γιο χάνουν και το μυαλό τους! χιχι! Όποια άλλη έχει fb ας με κάνει φίλη. Τα χαπάκια γονιμότητας πιστεύω οτι γενικά βοηθάνε. Εγώ έπαιρνα τα Pregnacare και είχα δει βελτίωση ακόμα και στα μαλλιά και το δέρμα. Δυστυχώς όμως έπρεπε να τα σταματήσω γιατί μου προκαλούσαν ημικρανίες και γινόμουν χάλια. Santaloxilo τα Profertil θα τα πάρεις εσύ; Εμένα τα έπαιρνε ο άντρας μου για 3 μήνες (προφανώς υπάρχουν και για τα δυο φύλα) για την κατάτμηση. Σε λίγες μέρες θα ξανακάνει εξέταση να δούμε τι έγινε. Το μαλλί του πάντως φούντωσε!! Εγώ τα πήρα από το φαρμακείο χωρίς απόδειξη και μου κάνανε μια γενναιόδωρη έκπτωση. Κοστίζουν είναι η αλήθεια, αλλά πιστεύω οτι βοηθάνε πολύ. Άρτεμις έκανες την εξέταση για το ουρεόπλασμα ή θα περιμένεις να αδιαθετήσεις; Koritsaki mou πως πάει η ξάπλα; Έχεις κάποιον να σε βοηθάει στο σπίτι; Βένια εγκυούλα συγχαρητήρια! Πήγες στο γιατρό για υπέρηχο; Nara γιατί φοβάσαι για εξωμήτριο; Εγώ πάντως δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ίσα ίσα η χοριακή είχε εκτοξευθεί, αλλά τη μέρα του υπέρηχου είδαμε το απόλυτο κενό... Ας μην τα θυμάμαι... Α! St3llina περαστικά στη μανούλα σου! Τα δικά μου νέα είναι φτωχικά. Το καλό είναι οτι αδιαθέτησα με μόνο μια βδομάδα καθυστέρηση αυτό το μήνα. Άντε πρόοδος! Ωστόσο με έχει συνεπάρει λίγο το καλοκαίρι και λέω να μην κάνω κάποια προσπάθεια! Φιλιά σε όλες! Θα είμαι πιο συνεπής από δω και πέρα!
  11. Φράουλα

    Κωδικός

    Καλημέρα, πως μπορώ να βρω τον κωδικό μου για να μπορώ να μπαίνω και από άλλη συσκευή; Έκανα τη διαδικασία ανάκτησης κωδικού πολλές φορές, αλλά δεν έρχεται κάτι στο mail μου...
  12. Καλησπέρα κορίτσια μου! Να'μαι κι εγώ! Μπήκα για να ευχηθώ καλή επιτυχία στη levou για αύριο και να σας πω τα (λιγοστά) νέα μου. ΜΙΚΑ χαλαρά όσο γίνεται με τις δουλειές για να κερδίσεις όσες μέρες μπορείς. Morouli εσύ τι κάνεις; Όλα έτοιμα για τον μικρό πρίγκηπα; Daphne άρχισες να απολαμβάνεις την εγκυμοσύνη ή έχεις ακόμα χαζές σκέψεις; Koritsaki mou εκτός από κολάρο τι άλλο μπορείς να κάνεις για το αυχενικό; Καμιά φυτική κρέμα μπορείς να βάλεις ή απαγορεύονται λόγω της εγκυμοσύνης;St3llina αφήστε να περάσει το καλοκαίρι και μετά αποφασίζετε τι θα κάνετε. Από τη μια είναι κρίμα να μην χρησιμοποιήσετε τα κατεψυγμένα, αλλά από την άλλη πρέπει να κοιτάξεις και τη δική σου υγεία. Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποια άλλη κοπέλα να τα κάνει για την αδερφή σου ή δεν θέλετε; Lopez χαίρομαι που προχωράς παρακάτω. Συζήτησες με το γιατρό για το τι δεν πήγε καλά; Αυτό που κατάλαβα με τα χρόνια είναι πως όσο μένουμε προσκολλημένες σε μια αποτυχία, τόσο αργούμε να συνέλθουμε. Και το λέω εγώ που στην πρώτη αποβολή είχα πέσει σε κατάθλιψη για μήνες. Σε λίγες μέρες ο άντρας μου θα ξανακάνει σπερμοδιάγραμμα και κατάτμηση. Δεν ξέρω αν είναι ακόμα νωρίς, αλλά θα ρωτήσω και το γιατρό. Ο άντρας μου γενικά είναι αισιόδοξος τύπος, αλλά προχθές μου είπε οτι φοβάται οτι θα μείνουμε μαγκούφηδες. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί αν αυτός τα παρατήσει εγώ δεν θα έχω από που να κρατηθώ. Και ναι μεν το πρόβλημα μας ξεκινάει από την δική του κατάσταση, αλλά μετά από 5 χρόνια προσπαθειών και τρεις αποβολές νιώθω πως εγώ είμαι αυτή που δεν μπορώ να του χαρίσω ένα παιδί.
  13. Lopez και Μαριαλένα καλώς μας ήρθατε! Τελικά είμαστε αρκετές άνω των... 25! Χαχαχα! Lopez είσαι ακόμα ξάπλα ή άρχισες να σηκώνεσαι; Κάποια συμπτώματα είναι από τα φάρμακα οπότε προσπάθησε να μην τα πολυψάχνεις. Υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα και πολλή mammylanοπαρέα! Μαριαλένα έχεις σταθερό κύκλο; Ο γιατρός σου το αποδίδει στο άγχος ή οι δικοί σου; ΜΙΚΑ τελικά το χούι με τις δουλειές δεν φεύγει τόσο εύκολα,ε; Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς (και θες!). Πότε θα ξαναπάς στο γιατρό; St3llina για τον προεμφυτευτικό χρειάζεται να έχεις πολλά έμβρυα απ'οτι ξέρω για να γίνει. Και μην νομίζετε οτι οι γιατροί στα λένε όλα. Πρέπει να τους κυνηγάς! Εγώ μετά από 2 αποβολές μόνη μου είχα ζητήσει να κάνω υστεροσκόπηση! Ήθελα να ξερα: θα μου το πρότειναν ποτέ ή όχι;!; Levou φαντάζομαι τι αγωνία θα έχεις για αύριο! Προσπάθησε να είσαι χαλαρή. Άσε που έχεις και τη μικρούλα και θα σε βοηθάει να ξεχνιέσαι τις μέρες της αναμονής!Capy πως είναι ο αντρούλης σου; Βελτιώθηκε καθόλου; Morouli τι ωραία άγχη είναι αυτά! Τελικά βρε κορίτσια η κάθε φάση έχει τα δικά της άγχη: από την πρώτη ένεση μέχρι τη γέννα, την επιστροφή στο σπίτι και όλα. Φαντάζομαι πως όταν το βλέπεις από την απέναντι όχθη έχει άλλη μαγεία! Στα δικά μου... Όπου να ναι ο άντρας μου θα τελειώσει τη θεραπεία με τα αντιοξειδωτικά για να βελτιώσει την κατάτμηση. Άραγε πρέπει να κάνει αμέσως νέο σπερμοδιάγραμμα που θα είναι ακόμα υπό τις ιδιότητες των βιταμινών ή να περιμένει κι άλλο; Φιλιά σε όλα τα κορίτσια και καλό μήνα!!
  14. Koritsaki mou κοριτσάκι.ε;; Αχ βούρκωσα! Μια σταλίτσα μωρέ είναι, αλλά θα γίνει μια κουκλάρα! Levou εμένα δεν με ειδοποίησαν. Με έχουν πάρει από φόβο φαίνεται χαχα!! Για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Που θα γίνει, ώρα κλπ.
  15. Φωτεινή προσευχόμαστε για σενα αύριο! Θα πας στο κέντρο εξ. να κάνεις την χοριακή ή σε εργαστήριο; Πως πέρασες τις μέρες της αναμονής χωρίς εμάς;;; Ήσουν ξάπλα ή δούλευες; Santaloxilo συλλυπητήρια και μακάρι μετά από αυτή την απώλεια να έρθει μια καινούργια ζωή στη ζωή σας. Το νέο σχολείο θα είναι πιο κοντά; Περαστικά και στον πεθερό και σύντομα σπιτάκι του! Σε ποιο μέρος έχει τον πολύποδα η μαμά σου γιατί απ'οτι ξέρω μπορεί να βγει σε διάφορα σημεία. Capy ευχέλαιο, τρισάγιο και ο,τι χρειαστεί. Πως είναι ο άντρας σου; Άρτεμις δεν τολμώ να φανταστώ πως ένιωσες στο ατύχημα. Τουλάχιστον η οικογένεια του παιδιού φαίνεται λογική για να μην έχεις άλλα τρεχάματα. Ελπίζω να μην την πάρεις από φόβο την οδήγηση μετά από αυτό. Morouli-χελωνίτσα τι υπέροχες αυτές οι ετοιμασίες! Εγώ είμαι στη φάση-μη φάσης γιατί έχω διάφορα θέματα υγειακά-προσωπικά-επαγγελματικά να λύσω οπότε δεν παίρνω ακόμα απόφαση να προσπαθήσω.
  16. Φράουλα

    Πάλι Περίοδος

    Anna και nicoletta εγώ όταν έμεινα έγκυος αντιμετώπισα μεγαλύτερη κακία από πριν γιατί κάποιοι προτιμούν να σε βλέπουν χάλια παρά να είσαι καλά. Τελικά δεν προχώρησε, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω στη γλωσσοφαγιά. Με το καλό να μείνετε έγκυες και μόνο στους πολύ κοντινούς σας να το πείτε. Στους υπόλοιπους αφού κλείσετε τον 3ο! Τελικά αδιαθετήσατε ή έχουμε ευχάριστα;;;
  17. Γλυκούλες μου, τι κάνετε; Εγώ αδιαθέτησα επιτέλους ύστερα από 2 βασανιστικές βδομάδες με πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις λόγω της καθυστέρησης. Προφανώς ορμονολογικά δεν έχω σιάξει εντελώς ακόμα. Με στεναχωρεί αυτό γιατί όσο δεν μου έρχεται κανονικά, μου θυμίζει την ιστορία της αποβολής και δεν μπορώ να ηρεμήσω και να βάλω τελεία. Katerina περαστικά στον μικρούλη σου και τώρα που ζεσταίνει ο καιρός να μην ξαναρρωστήσει. Κι εγώ από Αθήνα. Koritsaki mou να χαίρεσαι τον γιο σου - αν και με λίγες μέρες καθυστέρηση. Αλήθεια πως νιώθει που θα αποκτήσει αδερφάκι; Τον έχεις ρωτήσει; Levou πλησιάζουν οι μέρες και για σενα. Πόσα θα βάλετε; Capy κι εγώ στη θέση σου θα τα σταμάταγα, αλλά μίλα με το γιατρό καλύτερα. Τι παράξενο πράγμα: όταν είμαι σε φάση προσπάθειας δεν με πειράζει όσα φάρμακα κι αν πρέπει να πάρω, αλλά εκτός προσπάθειας ούτε ντεπόν δεν θέλω να παίρνω γιατί νιώθω οτι θα πάθω όλες τις παρενέργειες. Πάντως γενικά και οι γιατροί λένε να μην τις διαβάζουμε γιατί επηρεαζόμαστε. St3lina καλά έκανες και πήγες σε αυτόν τον γιατρό αφού του έχετε εμπιστοσύνη. Στα περισσότερα που είπε θα συμφωνήσω κι εγώ, αλλά μήπως ακριβώς επειδή σας ξέρει είναι πιο συναισθηματικός απέναντί σου και πιο υπερβολικός; Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις την εξέταση της θρομβοφιλίας και να πας σε αιματολόγο και μάλιστα ειδικό που να ασχολείται με εγκυμοσύνες. Επίσης αν όντως έχεις θρομβοφιλία καλό θα είναι να κάνεις κι ένα θρομβοελαστόγραμμα που έχει να κάνει με την πηκτικότα του αίματος. Όσο για τα αντισυλληπτικά κι εγώ ξέρω οτι υπάρχει κάποιο θέμα μεταξύ αυτών και της θρομβοφιλίας.
  18. Κορίτσια, μετά από αφαίρεση σάλπιγγας πότε ομαλοποιήθηκε ο κύκλος σας; Εγώ περιμένω να αδιαθετήσω για 3η φορά, αλλά ήδη έχει αργήσει πάνω από 10 μέρες. Λέτε ακόμα να οφείλεται στην αφαίρεση ή να είναι ορμονολογικό; Επίσης, το dvd της λαπαροσκόπησης το είδατε; Θέλω να το δω, αλλά δεν ξέρω αν δείχνει κάτι που θα σταναχωρηθώ (δηλ. το έμβρυο).
  19. Lallouna, τι νέα είναι αυτά; Λυπάμαι πάρα πολύ... Είχες κάποιο σύμπτωμα ή πήγατε για υπέρηχο και το είδατε εκεί; Το έχουμε περάσει και άλλες κοπέλες και δεν υπάρχουν λόγια για να σε ανακουφίσουν. Το μόνο που πρέπει να κρατήσεις είναι οτι ο οργανισμός σου ανταποκρίνεται και οτι έμεινες έγκυος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό!! Προσπάθησε να πάρεις απαντήσεις από το γιατρό σου και αν θες μπορείς να ζητήσεις να κάνουν καρυότυπο στο έμβρυο για να δεις αν είχε κάποια χρωμοσωματική ανωμαλία. Βέβαια κοστίζει, αλλά αυτό είναι δικό σας θέμα.
  20. Καλημέρα κορίτσια! Μπορεί να έχω μέρες να γράψω, αλλά έχω διαβάσει όλα σας τα νέα. Χαίρομαι που είστε όλες σε δημιουργική φάση και λυπήθηκα που τα νέα της st3lina δεν ήταν ευχάριστα. Δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίστηκε ο γιατρός σου με το μπλοκάκι. Είναι φυσιολογικό να έχεις απορίες ιδίως αφού ήταν η πρώτη σου προσπάθεια και ήταν ειδικές οι συνθήκες. Δεν θυμάμαι αν σας το είχα πει, αλλά εγώ είχα μεταφέρει τα δυο τελευταία μου κατεψυγμένα έμβρυα από το κέντρο που πήγαινα σε ένα άλλο. Δεν είναι δύσκολη η διαδικασία και δε νομίζω οτι μπορούν να σου τα σαμποτάρουν με κάποιο τρόπο. Εμένα αυτό που με είχε στεναχωρήσει είναι πως μετά από 3 και χρόνια στο συγκεκριμένο κέντρο κανείς δεν με ρώτησε για ποιο λόγο τα παίρνω και ούτε εμφανίστηκε έστω ένας από τους γιατρούς ή τις μαίες που μέχρι τότε ήταν στα γλυκόλογα και τις αγκαλιές... Ιδιαίτερα νέα δεν έχω. Είμαι κι εγώ στη φάση της prasini και το παλεύω. Φιλιά σε όλες!!
  21. Γεια σας και από μενα!! St3llina κι εγώ στις προηγούμενες προσπάθειες έκανα ενέσεις ηπαρίνης και είχα ένα θεματάκι λόγω έλλειψης... λίπους! Χαχα. Απ'όσο ξέρω γα τις ενέσεις πρέπει να τις κάνεις με κυκλική φορά πάνω στην κοιλίτσα, σαν τους δείκτες του ρολογιού. Κι επίσης πολλές κοπέλες ακουμπάνε ένα παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν κάνουν την ένεση. Καλό είναι μετά να μην τρίβεις το σημείο γιατί έτσι μελανιάζει, αλλά απλά να το "ταμπονάρεις". Levou τρέλα τα προσκλητήρια! Και πολύ πρωτότυπα! Daphne λογικό να είσαι φοβισμένη. Σίγουρα θα ανακουφιστείς μόλις κάνεις την αυχενική. Μόνο τα καλύτερα φαντάζομαι για σενα. Δεν ξέρω αν θα περιμένω να περάσει το καλοκαίρι ή όχι για να προσπαθήσω πάλι. Είναι και η δουλειά στη μέση και πιστεύω πως μέσα στο καλοκαίρι θα είμαι πιο χαλαρή. Στο κέντρο που πηγαίνω έχω κάνει μόνο μία προσπάθεια, αυτή που δυστυχώς κατέληξε σε εξωμήτριο. Με ένα άλλο γυναικολόγο που το συζήτησα μου είπε οτι ήταν τυχαίο, οπότε δεν μπορώ να κατηγορήσω τον εξωσωματικό. Βέβαια πάντα είμαι ανοιχτή σε όλα.. MIKA το ζάχαρο σου δεν είναι τραγικό, αλλά καλύτερα να προσέχεις. Για τα γλυκά δεν το συζητώ, ούτε έξω από ζαχαροπλαστείο να μην περνάς. Απλά προσπάθησε να τρως μαύρο ψωμί αντί για άσπρο και περισσότερα λαχανικά. Μια χαρούλα είσαι!
  22. Καλημέρα γλυκούλες μου! Εγώ είμαι σε φάση αναδιοργάνωσης, αλλά διαβάζω ανελλιπώς τα νέα σας. Santaloxylo σε καταλαβαίνω απόλυτα και όσα γράφεις θα μπορούσα να τα είχα γράψει εγώ. Η δική μου διαδρομή προς τη μητρότητα διαρκεί 5 χρόνια και μόνο δάκρυα και απογοητεύσεις μπορώ να θυμάμαι. Πρέπει όμως να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν και να κοιτάμε το σήμερα. Να κάνουμε πραγματάκια καθημερινά για μας, να βλέπουμε φίλους για να ξεχνιόμαστε, να κάνουμε σήμερα όσα θα μας καθιστούν πιο έτοιμες για να γίνουμε μανούλες. Όσο για το μεταπτυχιακό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Ίσως έχεις κουραστεί από τα διαβάσματα τόσα χρόνια και δεν θες να το κάνεις. Αν όμως το θες πραγματικά, διαχώρισε το από το θέμα του παιδιού. Κι εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποιο μεταπτυχιακό γιατί θέλω να κάνω κάτι για μενα και γιατί κανείς δεν μου εγγυάται πως αν δεν το κάνω, θα κάνω παιδί. Αυτό θα έρθει όταν θα έχω ηρεμήσει και θα τα έχω βρει με τον εαυτό μου. Γι'αυτό και δεν νιώθω ακόμα έτοιμη να κάνω κάποια προσπάθεια. morouli η φίλη σου είναι αξιοθαύμαστη όχι μόνο γιατί δεν τα παρατάει, αλλά γιατί μέσα σε όλο αυτό που περνάει δίνει κουράγιο και σε άλλες κοπέλες γύρω της και τις ενθαρρύνει να μην το βάλουν κάτω. Για μενα είναι ήδη μανούλα! St3llina η γέννα της αδερφής σου θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας! Ούτε καν μπορώ να φανταστώ τι περάσατε. Κρίμα που δεν θα είστε μαζί τη μέρα της χοριακής, αλλά πιστεύω πως ήδη νιώθει οτι είσαι έγκυος! Capy τι γλυκιά η ιστορία της φίλης σου! Αφού έγινε η αρχή σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα θετικά τεστ στο σπίτι σας! Levou την βαφτίσατε την μικρούλα; Να σας ζήσει! Πότε λες να ξεκινήσεις;
  23. Sylvie μαζί μας βλέπω το καλοκαίρι να προσπαθούμε. Πρώτα ο Θεός πάντα. Εγώ όταν ξεκίνησα την εξωσωματική ήμουν "φαβορί", αλλά 5 χρόνια μετά παιδί δεν έχω. Θα έπρεπε να είναι πιο επιφυλακτικοί όταν τα λένε αυτά γιατί η γονιμότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Diaz αν μπορούσα θα έκανα και αύριο την προσπάθεια, αλλά μέσα μου δε νομίζω οτι έχω ξεπεράσει την εμπειρία του εξωμήτριου. Ακόμα δεν έχει σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου και αυτό με αγχώνει και με στεναχωρεί γιατί νιώθω πως αυτό το κεφάλαιο δεν έχει κλείσει ακόμα. Santaloxilo από τη στιγμή που είσαι μικρή και οι γιατροί δεν σας βρίσκουν κάτι σοβαρό, ξέχασε το για ένα διάστημα και κοίτα να απολαύσεις το καλοκαιράκι και τον αντρούλη σου! Και να ασχοληθείς και με το σπίτι φυσικά. Πότε θα τελειώσετε από κει; Capy έχεις εμάς για να σε ακούσουμε και καλά κάνεις και ανοίγεσαι. Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις η εξωσωματική επηρεάζει και τη σχέση του ζευγαριού. Μεγαλώνουμε θεωρώντας οτι ένα παιδί είναι η φυσική εξέλιξη ενός ζευγαριού και όταν αυτό αργεί (γιατί σίγουρα θα έρθει) έρχονται τα πάνω κάτω και δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε. Ίσως ο άντρας σου βλέπει πόσο παιδεύεσαι και υποφέρεις και νιώθει πως δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Κι εγώ θυμάμαι να έχω βγάλει πολλές φορές νεύρα στον άντρα μου, αλλά είμαστε άνθρωποι και είναι λογικό να λυγίζουμε. Σίγουρα είναι κάτι στιγμιαίο λόγω της πίεσης που νιώθουμε.Ίσως κάποιες φορές αρκεί μόνο μια αγκαλιά χωρίς λόγια... Katerina πως είναι ο μικρούλης; Ελπίζω να γλιτώσει το νοσοκομείο. Περαστικά!
  24. Capy τι ταλαιπωρία ήταν αυτή; Ούτε εμένα μου αρέσει να κατακρίνουν συναδέλφους και κέντρα. Τουλάχιστον ας το έκανε πιο ευγενικά! Γιατί δεν πας και σε κάποιον άλλο; Μην πικραίνεσαι από την συμπεριφορά του άντρα σου. Και μόνο που περιμένατε τόσες ώρες λογικό είναι να του σπάσουν τα νεύρα. Δυστυχώς όλα αυτά φθείρουν το ζευγάρι, αλλά πιστεύω πως θα βρείτε το ρυθμό σας. St3llina μην έχεις τύψεις για την τουαλέτα! Δεν φεύγουν έτσι απλά. Είμαι σίγουρη πως η αδερφή σου νιώθει ήδη ευγνώμων με όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα. Εσύ κοίτα να φροντίζεις τον εαυτό σου και τα μικρούλια θα κάνουν τη δουλειά τους! Βρε mardio είναι εμφανές γιατί ο άντρας σου δεν θέλει άλλο παιδί: σε αγαπάει τόσο πολύ που φοβάται πως αν κάνεις γιο θα τον ξεχάσεις και θα ασχολείσαι μόνο μαζί του, ενώ τώρα τον έχετε στα όπα όπα τόσες γυναίκες!! Santaloxilo εγώ δεν έχω κάνει σπερματέγχυση, αλλά όποτε έχω κάνει pregnyl (σε εξωσωματική και φυσικούς κύκλους) ο γιατρός υπολόγιζε 36 ώρες. Ίσως είναι διαφορετικά στην σπερματέγχυση. Τι να πω; Katerina μια χαρά είναι το σπερμοδιάγραμμα! Μπορεί να σου φαίνεται χαμηλότερο σε σχέση με το παλιό, αλλά παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες όπως η ίωση, το άγχος. Και όπως είπαν τα κορίτσια οι αριθμοί αυξομειώνονται συνεχώς.
  25. Ούτε εγώ μπορούσα να το καταλάβω katerina μου, αλλά στην εξωσωματική ο γιατρός απλώς το τοποθετεί στη μήτρα. Τις πρώτες μέρες "αιωρείται" μέσα εκεί μέχρι να αποφασίσει που θα εμφυτευτεί. Εμένα μου είπε πως προφανώς το "ρούφηξε" η σάλπιγγα. Είχες κάποιο "σημάδι" οτι δεν πήγαινε καλά; Δηλ. ένιωθες κάτι στο σώμα σου; Γιατί εγώ εκ των υστέρων κατάλαβα οτι ένα μούδιασμα που με έπιανε στο πόδι (πριν το πάρουμε χαμπάρι) ήταν μάλλον λόγω του εξωμητρίου!
×
×
  • Προσθήκη...