Μετάβαση σε περιεχόμενο

demi_1861

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

demi_1861's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Κορίτσια πάνω από όλα δεν είναι η υγεία του παιδιού μας και η δική μας; Ότι είναι καλύτερο αυτό θα πρέπει να γίνεται. Το θέμα είναι να μην υποβάλλεται μια γυναίκα σε καισαρική όταν δεν είναι απαραίτητο, ούτε και από την άλλη, να ταλαιπωρείται με φυσιολογικό τοκετό όταν πρέπει να γίνει καισαρική. Ταλαιπωρία θα υπάρξει, για όνομα του θεού, ολόκληρο παιδί φέρνουμε στον κόσμο! Εγώ γέννησα με φυσιολογικό τοκετό πρίν από ένα χρόνο περίπου και παρόλο που ήμουν πρωτοτόκος γέννησα εύκολα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Μια φίλη μου γέννησε με καισαρική και σε εκείνη επίσης πήγαν όλα κατ' ευχήν.
  2. Κορίτσια πάνω από όλα δεν είναι η υγεία του παιδιού μας και η δική μας; Ότι είναι καλύτερο αυτό θα πρέπει να γίνεται. Το θέμα είναι να μην υποβάλλεται μια γυναίκα σε καισαρική όταν δεν είναι απαραίτητο, ούτε και από την άλλη, να ταλαιπωρείται με φυσιολογικό τοκετό όταν πρέπει να γίνει καισαρική. Ταλαιπωρία θα υπάρξει, για όνομα του θεού, ολόκληρο παιδί φέρνουμε στον κόσμο! Εγώ γέννησα με φυσιολογικό τοκετό πρίν από ένα χρόνο περίπου και παρόλο που ήμουν πρωτοτόκος γέννησα εύκολα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Μια φίλη μου γέννησε με καισαρική και σε εκείνη επίσης πήγαν όλα κατ' ευχήν.
  3. Κορίτσια πάνω από όλα δεν είναι η υγεία του παιδιού μας και η δική μας; Ότι είναι καλύτερο αυτό θα πρέπει να γίνεται. Το θέμα είναι να μην υποβάλλεται μια γυναίκα σε καισαρική όταν δεν είναι απαραίτητο, ούτε και από την άλλη, να ταλαιπωρείται με φυσιολογικό τοκετό όταν πρέπει να γίνει καισαρική. Ταλαιπωρία θα υπάρξει, για όνομα του θεού, ολόκληρο παιδί φέρνουμε στον κόσμο! Εγώ γέννησα με φυσιολογικό τοκετό πρίν από ένα χρόνο περίπου και παρόλο που ήμουν πρωτοτόκος γέννησα εύκολα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Μια φίλη μου γέννησε με καισαρική και σε εκείνη επίσης πήγαν όλα κατ' ευχήν.
  4. Κορίτσια πάνω από όλα δεν είναι η υγεία του παιδιού μας και η δική μας; Ότι είναι καλύτερο αυτό θα πρέπει να γίνεται. Το θέμα είναι να μην υποβάλλεται μια γυναίκα σε καισαρική όταν δεν είναι απαραίτητο, ούτε και από την άλλη, να ταλαιπωρείται με φυσιολογικό τοκετό όταν πρέπει να γίνει καισαρική. Ταλαιπωρία θα υπάρξει, για όνομα του θεού, ολόκληρο παιδί φέρνουμε στον κόσμο! Εγώ γέννησα με φυσιολογικό τοκετό πρίν από ένα χρόνο περίπου και παρόλο που ήμουν πρωτοτόκος γέννησα εύκολα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Μια φίλη μου γέννησε με καισαρική και σε εκείνη επίσης πήγαν όλα κατ' ευχήν.
  5. ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Κάντε το παιδί σας να ..τρώει με όρεξη! ** Ο γιός μου είναι 13 1/2 μηνών. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ δύσκολος στο φαγητό. Όσες ώρες και να μείνει νυστικός δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσει φαγητό. Ευτυχώς βρήκα τη λύση!!! Τα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!! Του αρέσουν τόσο πολύ τα τραγουδάκια αυτά που κάθεται ήσυχος και παράλληλα .... τρώει ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ και όχι με γκρίνια!!!
×
×
  • Προσθήκη...