Μετάβαση σε περιεχόμενο

katerina-prokopis

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    681
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    10

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της katerina-prokopis

  1. Καλησπέρα Μαράκι! Να το χαιρόσαστε το κοριτσάκι σας! Και μεις βαφτίσαμε τη Μαιρούλα μας τον Μάη! Τρέχει, παίζει, φιλάει τα κάνει σχεδόν όλα. Σήμερα έκανε το πρώτο της μπάνιο και ξετρελάθηκε! Έτρεχε στην παραλία, κυλιόταν στην άμμο είχε πολύ γέλιο. Τις εξετάσεις που περιμένατε τις πήρατε; Από διακοπές ίσως κάνουμε κάτι τον Αύγουστο ανάλογα με το τι θα γίνει όπως οι περισσότεροι.
  2. Καλημέρα!Ναταλάκι η δική μου τρώει και κομματάκια και αλεσμένο. Με το αλεσμένο τρώει μεγαλύτερη ποσότητα πιο γρήγορα γιαυτό το συνεχίζω. Το αυγό μπορείς να το ρίχνεις μέσα στην κρεατοχορτόσουπα και δεν θα το καταλάβει. Εμείς θα αρχίσουμε την ομελέτα! Γενικά είναι δεκτική στο φαγητό. Και η δική μου δείχνει εδώ και καιρό! Kryst αν δεν μπορεί κανείς να κρατάει τη μπέμπα και αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να σταματήσεις τη δουλειά τότε κάντο!Fun και η δική μου όλη μέρα τρέχει και μεις την κυνηγάμε! Μας φέρνει ότι ζητάμε και γενικά άμα της δείξεις κάτι το κάνει! Έμαθε να πετάει και σκουπίδια στο καλάθι. Έχει πολύ πλάκα! Από λέξεις όχι πολλά μπαμπά, πουπού, νταντά, άντε, έλα και τέτοια. Επίσης χορεύει, βαράει παλαμάκια, τραγουδάει, κάνει κουπεπε, στέλνει φιλιά, χαιρετάει και κουνάει το δάκτυλο τύπου όχι.
  3. Σευχαριστώ Ναταλάκι! Μπράβο στον Σωκρατάκο!!! Και η δική μου τα ίδια! Τρέχει, σηκώνεται μόνη της και θέλει να παίζει με τα παιδάκια στο πάρκο. Έχουν πολύ πλάκα! Αλήθεια πώς πάτε με το φαγητό; Τους δίνετε απόλα; Εμείς πήγαμε λίγο πίσω σαυτό το θέμα γιατί πέρασε μια ίωση με διάροια και έτρωγε λίγα πράγματα όπως κοτόπουλο, πατάτα, καρότο. Τώρα αρχίσαμε να της δίνουμε και άλλα πράγματα. Είδαμε και πάθαμε να σταματήσει η διάροια. Εμείς μετά τη βάφτιση θα κάνουμε τραπέζι σε μαγαζί με ζωντανή μουσική και θα κόψουμε και τούρτα.
  4. Σευχαριστώ Ναταλάκι! Μπράβο στον Σωκρατάκο!!! Και η δική μου τα ίδια! Τρέχει, σηκώνεται μόνη της και θέλει να παίζει με τα παιδάκια στο πάρκο. Έχουν πολύ πλάκα! Αλήθεια πώς πάτε με το φαγητό; Τους δίνετε απόλα; Εμείς πήγαμε λίγο πίσω σαυτό το θέμα γιατί πέρασε μια ίωση με διάροια και έτρωγε λίγα πράγματα όπως κοτόπουλο, πατάτα, καρότο. Τώρα αρχίσαμε να της δίνουμε και άλλα πράγματα. Είδαμε και πάθαμε να σταματήσει η διάροια.
  5. Καλημέρα κορίτσια!!!! Καλό μήνα!!! Για τις περισσότερες από μας είναι ο αγαπημένος μας! Στις 10 πρώτα ο θεός έχει γενέθλια το κορίτσι μας και βάπτιση! Πέφτει και η γιορτή της μητέρας! Πώς πέρασε ένας χρόνος;;; Η μικρούλα μας όλη μέρα τρέχει μέσα στο σπίτι και στην βόλτα δεν θέλει το καρότσι θέλει να περπατάει μόνη της. Έγινε παιδάκι πια! Μαρία τι έγινε με το γονίδιο; Κορίτσια τι κάνουν τα μωράκια σας;
  6. Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Καλή μεγάλη βδομάδα κ καλό πάσχα να έχουμε! Η μικρή μας περπατάει εδώ και μερικές μέρες. Όχι όλη μέρα όποτε της έρθει. Ακόμα προτιμά το μπουσούλημα για πιο γρήγορα. Με το θηλασμό μειώνοντας γεύματα μειώθηκε πολύ το γάλα και τώρα θηλάζει λίγο το βράδυ. Δεν με πειράζει γιατί έτσι και αλλιώς κοντεύει χρόνο πια και για μένα ειναι ικανοποιητικός χρόνος. Ούτε η μικρή ζητάει στήθος πια. Σχετικά με τον ύπνο είτε κοιμάται θηλάζοντας είτε της τραγουδάμε και την κάνουμε βόλτα πέρα δώθε.
  7. Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μου από κομμάτια έχει φάει μπανάνα, μανταρίνι, ζυμαρικό αστράκι, μακαρόνια με κιμά (δοκίμασε από το δικό μου πιάτο), πατάτα, κολοκύθι, ψωμί, μπισκότο και άλλα διάφορα. έχει κ 6 δόντια βέβαια. Μαράκι στην δική σου που δεν έχει ακόμα δώσε αυτά που λέει η aurora.
  8. Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; Βλέπω τα μωρά ξεπετάχτηκαν! Η δική μου είναι καλά, αλλονίζει σε όλο το σπίτι και ανοίγει όλα τα ντουλάπια, μασουλάει ότι βρεθεί στο περασμά της και γενικά είναι φοβερά ζωηρή ζωή ναχει! Από φαγητά δεν τρώμε τα πάντα, τρώμε μοσχάρι, κοτόπουλο και ψάρι με διάφορα λαχανικά, φρουτόκρεμα με διάφορα φρούτα, κρέμα, γιαουρτάκι, αυγό, μπισκοτάκια για μωρά και λίγο ψωμί. Της δίνουμε και ότι κρίνουμε ότι δεν πειράζει από δικό μας φαγητό (μια-δυο κουταλιές) για δοκιμή. Με τον ύπνο δεν έχουμε καταφέρει να κοιμάται στο κρεβάτι της όλη νύχτα το πολύ 1-2 ώρες αλλά δεν πειράζει! Εμείς ξεκινήσαμε να ψαχνόμαστε για τη βάφτιση που πρώτα ο θεός θα γίνει το Μάη.
  9. Καλησπέρα σε όλες! Τι κάνετε; Aurora μην αγχώνεσαι για το βάρος της! Πάνω στην ανάπτυξη είναι! Εμείς είμαστε καλά, κάναμε εμβόλιο και τώρα θα αργήσουμε κάποιους μηνες να ξανακάνουμε, τρώμε καλά και της δίνουμε και κομματάκια. Όλη μέρα την κυνηγάμε γιατί είναι πολύ ζωηρούλα!
  10. Για τα παπούτσια δυστυχώς μόνο αγκαλιάς υπάρχουν γιατί το έψαξα επειδή η μπέμπα μου είναι όλο όρθια. Η γιατρός μου είπε καλύτερα μόνο με την κάλτσα για να έχει καλύτερη ισοροπία.
  11. Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά! Τραφουδάμε στην μπέμπα χαρωπά τα δυο μου χέρια και βαράει παλαμάκια! Έχει πολύ γέλιο! Όλη μέρα όρθια πάει από δω και από κει και μας έχει πιάσει η μέση να την κυνηγάμε! Κάποις στιγμές στέκεται και χωρίς χεράκια για λίγο. Όταν μπουσουλάει τρέχει με χίλια δεν την προλαβαίνουμε. Καλά με τα κινητά και τα τηλεκοντρόλ έχει έρωτα! Από φαγητό τρώει ότι της δίνουμε και πίνει μπόλικο νερό. Μαράκι μπράβο που ξανάβαλε βάρος η μπεμπούλα σου!!! Aurora μου είδες το κορίτσι; Σε λίγο δεν θα βάζει κώλο κάτω! Και γω της δίνω κομματάκια αλλά το κανονικό γεύμα είναι αλεσμένο. Ναταλία περπάτησε;;;;; Συγχαρητήρια στον Σωκρατάκο!!!
  12. Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνουν τα μωράκια σας; Η μπεμπούλα μας είναι καλά! Σήμερα έβγαλε και το 6ο δοντάκι της! Από χθες τρώει και ψαράκι και της αρέσει πολύ! Κατά τα άλλα τα ίδια! Πολύ ζωηρό παιδάκι αλλά ας είναι καλά και δεν πειράζει. Της δίνω και κομματάκια ψάρι και φρούτα και πίνει πολύ νεράκι. Κάνει κακά 3-5 φορές τη μέρα και ακόμα θηλάζουμε αρκετές φορές μέσα στη μέρα. Το νερό το βράζω όταν το χρησιμοποιώ για κρέμα, το νερό που πίνει όχι.
  13. Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; Η μικρή μου είχε γκρινίτσα χθες! Από φαγητό καλά πάμε. Από ύπνο μαζί μας. Χθες της έδωσα και ψωμάκι και βούτηξε το δάκτυλο της στην τούρτα της γιαγιάς!! Aurora μου μια χαρά η μικρή σου από ύψος κ βάρος! Ούτε η δική μου την έτρωγε τη φρουτόκρεμα κ γιαυτό της έβαζα μια κουταλιά κρέμα και το έτρωγε. Τώρα σταμάτησα την κρεμα και της βάζω ένα μπισκοτάκι νουτρίτσια κ την τρώει πάλι. Δοκίμασε και συ και να δεις που θα της αρέσει! Ναταλάκι όποτε θέλεις θα στο δώσω είναι εγγύηση η κοπέλα. Αν θες μπορεις στο φβ της φωτο του γάμου μου για να δεις πως βάφει. Μαράκι θα σου στείλω τα στοιχεία της κοπέλας! Αν θες να δωσεις κομματάκια ξεκίνα με λίγη μπανάνα και πάτα τη με τα δακτυλα σου. Μανταρίνι καθαρισμένο απτη φλούδα σε πολύ μικρά κομμάτια. Fun καλό ταξίδι και να περάσετε υπέροχα!
  14. Καλημέρα κορίτσια! Πολύ χιόνι σήμερα! Πεταλουδάκι τον κρόκο του αυγού εγώ το ρίχνω στην κρεατοχορτόσουπα και το τρώει μια χαρά. Μαράκι καλά αποτελέσματα να σας έρθουν! Σχετικά με το νυφικό μακιγιάζ μπορώ να σου συστήσω την κοπέλα που με έβαψε στον γάμο μου. Νομίζω ότι πλήρωσα 80 ευρώ αλλά το σημαντικό είναι ότι βάφει τέλεια! Αν σε ενδιαφέρει πεσμου να σου στείλω τα στοιχεία της.Σταλίτσα κάθε πότε κάνει κακά δλδ; Χαίρομαι που κατάφερες να κερδίσεις ακόμη ένα μήνα! Τα κομματάκια να είναι πολύ μικρά και η μπανάνα γινομένη!
  15. Γειά σας κορίτσια! Τι κάνετε; Σταλίτσα μου της δίνω μικρούτσικα κομματάκια από μπανάνα, μανταρίνι χωρίς φλούδα και σήμερα έφαγε μπισκοτάκι νουτρίτσια ειδικό για μωράκια απτον 6ο μήνα και ξετρελάθηκε! Το γρατζουνούσε σιγά σιγά! Σκάσαμε στα γέλια! Ναταλία μου φοβερός ο μπέμπης!!! Περπάτησε πάρα πολύ γρήγορα!!!!!! Μπράβο!!!!! Η δικιά μου τρέχει μπουσουλόντας, στέκεται κάποιες στιγμές όρθια χωρίς να κρατιέται και περπατάει πέρα δώθε αλλά κρατόντας με τα χεράκια της τα έπιπλα!
  16. Σταλίτσα μου μακάρι να καταφέρεις να πάρεις ακόμα ένα μήνα! Αν όχι μη στεναχωριέσε θα προσαρμοστείτε σιγά σιγά στη νέα κατάσταση! Μαρία μου μια χαρά η μπεμπούλα σου! Όπου ναναι θα αρχίσει το μπουσούλημα και δε θα την προλαβαίνεις! Έχεις πάει σε λαική με βιολογικά; Είναι φθηνότερα απτου σουπερ μάρκετ;
  17. Καλημέρα μανούλες!!! Τι κάνετε; Πώς είναι τα μωράκια σας; Η μπεμπούλα μου είναι πολύ ζωηρή και όλη μέρα τρέχω πίσω της! Μπουσουλάει πολύ γρήγορα, είναι συνέχεια όρθια και κάποιες στιγμές στέκεται όρθια χωρίς να κρατιέται. Τρώει ότι της δίνουμε εκτός από πορτοκάλι που δεν της πολυαρέσει. Επίσης ξεκίνησα να της δίνω πολύ μικρά κομματάκια μανταρίνι και μπανάνα. Έχουμε πια 5 δοντάκια και ετοιμάζεται να βγει και το 6ο. Τώρα πια κοιμάται μαζί μας γιατί δεν θέλει να πάει στο κρεβάτι της, μόλις την βάζουμε σπαράζει! Τώρα πια θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ. Aurora αν υπάρχει ανάγκη να δουλέψεις μη νιώθεις άσκημα! Ήδη είναι 9 μηνών η Νεφέλη! Άλλες μανούλες αναγκάζονται πολύ νωρίς να δουλέψουν ενώ εμείς είχαμε την ευκαιρία να είμαστε αρκετό καιρό με τα μωράκια μας! Η μαμά σου ή πεθερά δεν μπορούν να στην κρατάνε; Η επόμενη λύση είναι άλλη κοπέλα ή βρεφονηπιακός. Με το σπίτι όλα οκ απλώς ακόμα δεν έχουμε τακτοποιήσει όλα τα πράγματα επειδή η μπέμπα τρώει όλο μας τον χρόνο!
  18. katerina-prokopis

    Σοσ!την Γνωμη Σασ?

    Καλησπέρα nicole! Υπάρχει περίπτωση να μείνεις έγκυος απτα προσπερματικά γιαυτό καλό είναι να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό σε όλη τη διάρκεια της επαφής, αλλά είναι πολυ λιγότερες πιθανότητες! Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι! Αν θέλεις να είσαι έγκυος σου εύχομαι να μην έρθει η περίοδος σου!
  19. Θανάσης υπομονή! Υποφέρουν τα κακόμοιρα με τα δοντάκια! Η δικιά μου έχει βγάλει ήδη 5!
  20. Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς μετακομίσαμε την παρασκευή και τώρα προσπαθούμε να βαλουμε μια τάξη στο χάος! Ευτυχώς που μένουν από κάτω οι γονείς μου... Κατά τα άλλα καλά! Η μπέμπα ακόμα έχει θέμα με τον ύπνο. Ελπίζω μόλις τακτοποιηθούμε να μπει σε μια σειρά. Κατερινάκι το θήλαστρο εγώ το αγόρασα αλλά το χρησιμοποίησα το πολύ 10 φορές. Όχι δεν κάνει κακό τουλάχιστον απόσο ξέρω.
  21. Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Σήμερα ήταν η μετακόμιση μας και είμαστε πολύ κουρασμένοι. Πρέπει όλα αυτά να ξαναμπούν στη θέση τους και να καθαριστεί και το παλιό σπίτι. Νιώθω εξαντλημένη με όλα αυτά συν του ότι η μπέμπα ακόμα δεν κοιμάται καλά τη νύχτα. Κατά τα άλλα είμαστε καλά! Μαράκι λυπάμαι πολύ για τη γιαγιά σου! Να ζήσετε να την θυμόσαστε! Και γω προσπαθώ να της δίνω βιολογικα φρούτα και λαχανικά και της δίνω τα απλά μόνο όταν δεν βρω βιολογικά όπως τα αχλάδια που συνήθως δεν έχει. Κρέας μας φέρνει ο μπαμπάς μου που έχει κρεοπωλείο. Με το καλό η γαμοβάπτιση! Και μεις σκεπτόμαστε να βαπτίσουμε τη μικρή στα γενέθλια της. Όταν της βάζω στο φαγητό μπρόκολο κόβω όπως η AURORA όσα τουφάκια θέλω. Ποτηράκι δεν της έχω δώσει ακόμη πίνει απτο μπιμπερό νεράκι και χυμό μόνη της! Κρυστ με το καλό η βάπτιση!! Αν φοβάσαι τον καιρό γιατί δεν περιμένετε την άνοιξη έτσι θα ελαχιστοποιήσετε και τις πιθανότητες βροχής! Τι να σου πω τώρα για τα βιολογικά μπορεί και να είναι μπαρμπούτσαλα όλα αυτά! Που ξέρουμε ότι όντως είναι βιολογικά? Αν θες δώσε αν όχι δεν έγινε και τίποτα! Εμείς με τα κανονικά μεγαλώσαμε και δεν πάθαμε και κάτι. AURORA μου τώρα πια μεγάλωσαν τα παιδάκια μας δεν κινδυνεύουν τόσο από ασφυξία! Εγώ της έχω πάντα γιατί σηκώνεται και κοπανιέται ο χούλιγκαν! χαχαχα όλο χτυπάει και γω σκάω!!!! ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥ ακριβώς τα ίδια τραβάω! Όλη μέρα κοπανιέται και το βράδυ γκρίνια! Βέβαια έχει βγάλει και 5 δόντια μέσα σε λίγο καιρό οπότε μάλλον υποφέρει τι να πω υπομονή και θα στρώσουν! Για το τσιγάρο δεν μπορείς να τους βάλεις να κάνουν και μπάνιο κάθε φορά που κάνουν τζούρα αλλά τουλάχιστον να μην καπνίζουν μέσα στο σπίτι. Δεν νομίζω ότι παθαίνουν κάτι τα παιδιά τόσο εύκολα μην αγχώνεσαι!
  22. Θανάσης μου τα ίδια παιρνάμε με τη μπέμπα τα βράδια!Δεν ψάξαμε για σπίτι θα πάμε στο σπίτι του θείου μου πάνω απτη μαμά μου για να είμαστε πιο κοντά και να έχω και περισσότερη βοήθεια με τη μικρή! Κατερινάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός για μένα δεν συνδιάζονται με το κάπνισμα. Πριν μείνω έγκυος έκανα 6-7 τσιγάρα τη μέρα αλλά το έκοψα μόλις πήρα την χοριακή στα χέρια μου. Τώρα αν δεν μπορείς να μην καπνίζεις για όσο θηλάζεις κόψε το θηλασμό γιατί θα περνούν χίλιες δυο βλαβερές ουσίες στο μωρό. Καφέ μπορείς να πίνεις φίλτρου μια φορά τη μέρα αλλά όχι όταβ είναι να θηλάσεις. Εγώ πίνω καφέδες ντεκαφ και είναι μια χαρά.
  23. Άστα aurora μου! Ευτυχώς μετακομίζουμε το σάββατο να τελιώσει αυτό το μαρτύριο! Η δικιά μου τρώει το φαγητό, την κρέμα και το γιαούρτι αλλά δεν της αρέσει η φρουτόκρεμα οπότε προσπαθώ να της δίνω φρούτα με διάφορες πατέντες. Σήμερα ήπιε χυμό από μανταρίνι και της άρεσε! Τι γνώμη έχετε για τα βιολογικά φρούτα; Κοντά μας έχει μόνο στο σούπερ μάρκετ και συνήθως είναι χάλια. Παραγινομένα ή χαλασμένα.
×
×
  • Προσθήκη...