Μετάβαση σε περιεχόμενο

Zetta

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Zetta's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Δίκιο έχετε και σεις, αλλα δεν θελω με τιποτα να ρισκαρω την εγκυμοσυνη μου. Ότι δικαιούμαι απλά θέλω να το πάρω.
  2. Κάλά και γω πριν λίγες μέρες το 'έζησα' αυτό το προνόμιο: το να μην πληρώνεις κάν συμμετοχή! Τι χρειάζεται τελικά; 2 μαγικές λεξούλες πάνω στο χαρτί της συνταγής : Επιβεβαιωμένη εγκυμοσύνη' .Αυτές οι λέξεις κάνουν την διαφορά! Νιώθω τόσο προνομιούχα,χαχα! Ελευθερία δες το, δεν δικαιολογείται να πληρώνεις, εκτος απο τις βιταμίνες που μαλλον δεν καλύπτονται γενικως.
  3. Καλημέρα!! Αν κάποια γνωρίζει τι γίνεται με τις άδειες εκπαιδευτικών για κύηση ας μου πει παρακαλώ, γιατί σε 11 μέρες τα σχολεία ανοίγουν και δεν έχω σκοπό να πάω στη δουλειά στον 3ο μήνα (ούτε στον 4ο, ούτε στον 5ο,κτλ) . Απλά δεν ξέρω πως γίνεται μ' αυτή την αναρρωτική, και για πόσες μέρες, κ καθε πότε πρέπει να ανανεώνεται. Γιατί για επ' απειλούμενη' δεν γίνεται να πάρω χαρτί- απ' οτι ξέρω χρειάζεται να νοσηλευτεις σε δημόσιο νοσοκομειο! Επίσης, παίζει ρόλο το αν η εγκυμοσύνη είναι υποβοηθούμενη? Μήπως βοηθάει στην άδεια? Αναμένω με αγωνία τις πληροφορίες σας φίλες μου.
  4. AN NELA έχεις απόλυτο δίκιο για γο ρίσκο στη 6η - 8η βδομάδα... Το σίγουρο είναι πως δεν θέλω να ρισκάρω, γιατί πέρασαμε πολλά για να φτάσουμε σ' αυτή την εγκυμοσύνη - και εγώ τα περισσότερα. Θα κάνω μια μεγάλη συζήτηση με τον γιατρό μου στην πατρίδα μου και αν έχει κάποια μεγαλυτερη σημασία ο υπέρηχος της 12ης εβδομάδας (ή κάπου εκεί κοντά) να πάω τότε αν είναι. Για να μην έχω τύψεις μετά δηλ, φτου φτου! χαχα. Όσο για το προγραμμά σο,υ με κούρασε με το που διάβασα το σχόλιό σου!! Νομίζω πως το παράκανες και συ, αλλα τέλος καλο όλα καλά. Καλή συνέχεια και σε σένα , εύχομαι όλα ομαλά στο εξής.
  5. Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας! Βασικά και γω Νανούκα αυτά τα 15 λεπτά δεν τα καταλαβαίνω: Αν αρχισω να περπατάω 15 από τον σταθμό ανάπαυσης στην Εθνική.. θα φτάσω και με τα πόδια στον προορισμό μου! Τεσπά, θα το κάνω το ταξίδι πάντως και τα 15' θα τα κάνω 5', για να μπορώ να βρω και το αυτοκίνητο μετά!
  6. Γειά σας και χρόνια πολλά! Αυτές τισ μέρες έχω το εξής δίλλημα: Να ταξιδέψω 5 ώρες και 15 λεπτά (ως συνοδηγός βέβαια) για να πάω στην πατρίδα μου και να κάνω εκεί στον έμπιστο γυναικολόγο μου τον 2ο επίσημο υπέρηχο (8ης εβδομάδας) ή να το αποφύγω? Οι απόψεις μεταξύ γιατρών διαφέρουν. Δηλ. ο γιατρός μου δεν με αποθαρρύνει με την προυπόθεση οτι θα κάνουμε 3, 4 στάσεις και θα περπατάς 10 με 15 λεπτά την φορά, άλλη γιατρός είναι πιο συντηρητική και προτίνει να ποφεύγω τισ μετακινήσεις.. Δεν έχω πρβλήματα/ ενοχλήσεις ως τώρα και είμαι στην 6η βδομάδα, αλλά θέλω να ακούσω και την γνώμη/ εμπειρία σας. Ευχαριστώ
  7. Ευχαριστώ κορίτσια, MARDIO να χαίρεσαι τις κόρες σας και συ Binoula συ με το καλό! Πρέπει απλά να είναι γιατρός με ΕΟΠΠΥ, σωστα?
  8. Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει για τα φάρμακα εγκυμοσύνης ( βιταμίνες,κτλ) όσον αφορά στην συμμετοχή στο ΕΟΠΠυ. Κάποια γιατρός πριν λίγο καιρό μου είχε πει πως οι εγκυμονούσες δεν πληρώνουν καν συμμετοχή σε φάρμακα όπως σιδηρος, φολικό οξυ, κτλ, ότι είναι δηλ δωρεάν, αρκεί να είσαι έγκυος. Ξέρετε κάτι για αυτό το θέμα. Μόλις μπήκα στην 6η βδομάδα και αρχίζω να τα ψάχνω. Ίσως άργησα κιόλας. Ευχαριστώ
×
×
  • Προσθήκη...