Όλες οι δημοσιεύσεις του/της kariofiliacr
-
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΙΤΣΑ ΜΟΥ...
kariofiliacr απάντησε στο θέμα του/της ΙΩΑΝΝΑ89 topic στο Μοιραστείτε μαζί μας την δική σας εμπειρία τοκετούνα σας ζησει το κουκλακι σας..παντα καλοτυχο και ευτυχισμενο.
-
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
πραγματι χρειαζεται να εχεις πολυ θετικες σκεψεις κοριτσακι μου. ολα θα πανε καλα. μην απογοητευεσαι τοσο ευκολα
-
Δυνατές φωνές....
ε να αφησεις τις φωνες τοτε...
-
Τεμπέλικο Έντερο Βρέφους που Θηλάζει
να συνεχισεις κανονικα με το θηλασμο σου..οι κενωσεις του θα επανελθουν πληρως.
-
mporei na eimai egkuos auti ti fora?
εγω πιστευω πως θα πρεπει να χαλαρωσεις λιγο και ασε τη φυση να σου το πει ξεκαθαρα οταν αυτο συμβει.
-
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ......
Να χαιρεσαι την καθε στιγμη τωρα που μπορεις γιατι οντως η καθε στιγμη ειναι μοναδικη και δεν ξαναγυριζει.
-
Επετειος!!
Θα συμβει συντομα και αυτο. Προσπαθησε νε εισαι χαλαρη και ηρεμη. Σιγουρα για να του το ανακοινωσεις θα οργανωσεις παλι κατι καλο-επετειακο
-
ΠΑΛΙ ΑΙΜΜΟΡΡΑΓΙΑ
και εγω θα σου προτεινα να παρεις μια δευτερη γνωμη-δεν εχεις να χασεις τιποτα.πολυ περιεργα οντως ακουγονται.
-
170gr την εβδομάδα είναι καλά?
μια χαρα ειναι αυτη η προσληψη βαρους για αποκλειστικο ΜΘ και ηλικια 3ου τριμηνου. Μην ανησυχεις.
-
Υπάρχουν ελπίδες ?
απο δυσκολο εως πραγματικα αδυνατο να συμβει...εκτος και ειχες καμια ιδιαιτερα παρατεταμενη περιοδο-και παλι δυσκολο ομως.
-
ΜΙΑ ΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ...
Κανε λιγο υπομονη γλυκια μου. Ευχομαι παντως οτι καλυτερο με την καινουρια σας αρχη και ολα να πανε πολυ καλα.
-
ΟΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ????
δεν απαγορευονται οι γαριδες απλα ορισμενες φορες προκαλουν εντονες αλλεργιες..οποτε απο αυτη και μονο την αποψη θελουν λιγη προσοχη.
-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑ ΓΙΑ 2 ΦΟΡΑ
καταλληλος ειναι ο χρονος οταν το ζευγαρι αισθανθει ετοιμο...απλα συζητησε το με τον αντρα σου και εξηγησε του οτι το θελεις πολυ...παντως χρονο εχεις μπροστα σου.
-
Αντηλιακό
Μεγαλο μπερδεμα αυτα τα αντιηλιακα. Εμας ο παιδιατρος μας επιμενει 50 προστασια για τα βρεφη τους καλοκαιρινους μηνες....
-
Εγω Θελω ινα γινω μαμα,εκεινος Θελει να γινει μπαμπας????
Τα οικονομικα ποτε δεν στρωνουν στο βαθμο που τα θελουμε για να κανουμε ενα μωρακι. βεβαια ισως ο αντρας σου φοβαται και την ευθυνη αλλα στην αρχη ολοι ετσι κανουν. Πιστευω οτι πρεπει να το συζητησεις μαζι του και να του πεις τις ανησυχιες σου καθως και οτι δεν γινεται τιποτα κατα παραγγελια οπως λες. Σου ευχομαι γρηγορα οτι καλυτερο.
-
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΑΤΑΙ???????
Εννοειται οτι επιτρεπεται. Και εγω ειχα φαει αρκετο την ημερα της 25ης απο οτι θυμαμαι στην εγκυμοσυνη μου. Ελπιζω βεβαια να μην ειναι πολυ αλμυρος και ανεβασεις και καμια πιεση!
-
Γεννήθηκε το 2ο αντράκι μου! (maryloo28)
kariofiliacr απάντησε στο θέμα του/της maryloo28 topic στο Μοιραστείτε μαζί μας την δική σας εμπειρία τοκετούΝα σου ζησουν τα αγγελουδια σου. Αυτο θα πει γεννα γρηγορη και με εναν πονο Κοιταξε τωρα να το θηλασεις οσο γινεται και μπορεις για να ζησεις αυτες τις μαγικες στιγμες.
-
ΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ..... ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ???
Αντε με το καλο. Ολα εξαρτωνται απο τη θεση, τον αριθμο των κλινων και αν θα γεννησεις με ΚΤ η ΦΤ.
-
Δερματολόγος για βρέφη/παιδιά
Καλησπερα, επισκεφτηκα και εγω στο ιατρειο του τον κο Αλεξοπουλο μετα απο συσταση της παιδιατρου μου για τις λευκες κηλιδες της μικρης μου και πραγματικα ενθουσιαστηκα με τον τροπο που μας αντιμετωπισε.Συμφωνω απολυτα με οσα ειπαν και αλλοι για αυτον μεσα στο Forum. Ειναι πολυ φιλικος, προσεγγιζει το παιδι με μεγαλη προσοχη , εξηγει με λεπτομερειες και ειναι υπευθυνος σε αυτα που λεει, καθοτι ειναι και παιδιατρος πραγμα που δεν το ηξερα. Ενθουσιαστηκα τοσο με τον τροπο του και του ζητησα αν μπορουσε να παρακολουθει τη μικρη και ως παιδιατρος πραγμα που ευγενικα μου αρνηθηκε γιατι μου ειπε oτι βλεπει πιο πολυ τα παιδια με προβληματα πανω στο εξειδικευμενο αντικειμενο του . Ας ειναι καλα ο ανθρωπος που μας καθησυχασε, παντως τον συστηνω με μεγαλη σιγουρια.
-
Δεν καθεται σε κανεναν εκτος απο μενα...
Ειναι πραγματικα πολυ μικρουλη ακομα. Προσπαθησε να χαρεις αυτην τη περιοδο γιατι ειναι στα αληθεια μοναδικη. Με τον καιρο θα βρειτε τους ρυθμους σας και την ισορροπια σας. Η εκπαιδευση ερχεται με τον χρονο και αφου μαθετε καλα τις συνηθειες του. Απλα εχει αναγκη για ζεστασια την οποια πολυ καλα κανεις και του τη δινεις τωρα απλοχερα. να σου ζησει και να ειναι παντα γερο.
-
Γουλιτσα με βλεννες???
Μαλλον για φλεματακια μου φαινεται αυτο που περιγραφεις. Σιγουρα να μην ανησυχεις. Αν συνεχιζει να τρωει καλα και εγω θα σου προτεινα να βαζεις λιγο παραπανω ορο στη μυτουλα του.