Μετάβαση σε περιεχόμενο

Sweety2

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    152
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Sweety2

  1. Sweety2

    Θήλαστρο Medela Swing

    Mε πολλα έξτρα (μπουκαλια αποθήκευσης medela, σωλινακι, χοανες) 90 ευρω
  2. Niki και ο δικός μου γιατρος ήταν πολύ επιφυλακτικός μετα την περιδεση κ μου είπε χαρασκτηριστικά "αν φτασεις 28η, 29η εβδομαδα, θα μαστε πολύ ευχαριστημένοι" κ όπως καταλαβαίνεις μου κανε την καρδιά περιβόλι. Ευτυχως διαψευστηκε κ τωρα μου κανει κ πλακα "ειδες που έλεγες ότι θα γεννήσεις πρόωρα;" Εχω ένα μωρακι, γι΄ αυτό κ δεν είμαι σε απολυτη ξαπλα. Στα 2 είναι πιο δυσκολα τα πραγματα, λογω βαρους, επομένως καλα κανεις κ δεν το διακινδυνεύεις. Υπομονή κ θα φτασεις κ συ σε καλη εβδομαδα. Μετα την 34η λενε ότι είναι οκ τα πραγματα. Βεβαια, όσο περισσοτερο τόσο καλυτερο. Σου ευχομαι να διαψευσθεί κ ο δικός σου. Γενικά οι γιατροί, παντως, λενε τα χειροτερα για να ναι καλυμμενοι.
  3. κ γω είμαι με περιδεση από την 20η εβδομαδα λογω ανεπαρκειας τραχηλου. Όλα εγιναν ξαφνικά. Από κει που ήμουν κάθε μερα σε δραστηριότητα, μετα την περιδεση τις εκοψα όλες κ είμαι σπιτι σε ξεκουραση αλλα όχι απολυτη ξαπλα. Μαγειρευω, πηγαινω για γρηγορα ψωνια, οδηγω, αλλα΄όλα για πολύ λίγο κ μετα παλι ξεκουραση. Ευτυχως δεν εχω συσπασεις κ ιδιαιτερα χαπια δεν πηρα (μονο λιγα ουτρο). Συχνες εξετασεις crp για τυχον φλεγμονη, συχνες καλιεργειες για μικροβια, συχνη παρακολουθηση κ όλα καλα. Τωρα είμαι στην 36η εβδομαδα κ όλα καλα. Θα γεννησω με προγραμματισμενη καισαρική λογω πολυτιμης κυησης κ ινομυωμάτων. Η προληπτικη περιδεση που γινεται μεχρι 16η εβδομαδα εχει 80-90% επιτυχια. Στην εκτακτη περιδεση η επιτυχια είναι 40-50% κ θελει μεγαλη προσοχή μετα. Σε διδυμη κυηση ακομα μεγαλυτερη προσοχή.
  4. Xρειάζεται κάποια κοπέλα ακομα τα yotopar; Εχω ένα κουτακι διαθέσιμο.
  5. Sweety2

    Παρενθετη Εγκυμοσυνη

    Είναι πραγματι αξιοθαυμαστο αυτό που κανεις για την αδερφή σου και μπραβο σου για το ψυχικό σου σθένος. Προσωπικά δεν θα το έκανα για κανενα παρα μόνο για δικό μου παιδάκι. Κι αυτό γιατί θα υποβληθείς σε ορμονοθεραπεία για την εμφυτευση, θα παρεις φαρμακα όλο το πρωτο τρίμηνο γιατί πρόκειται για εξωσωματική και σε περίπτωση επιπλοκής, όπως συνεβη και μενα στον 5ο μήνα που έκανα περιδεση με ολική ναρκωση, θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις και αυτή. Μπορει να μην συμβει και τιποτα και όλα να πανε καλα αλλα να είσαι προετοιμασμενη ότι μπορει να παιρνεις αρκετα φαρμακα. Εγω αυτό δεν θα το άντεχα να το κανω γι΄ άλλον. Ουτε καν για 2ο δικό μου παιδάκι. Ουτε να μεινω κλινήρης σε περιπτωση που χρειαστεί για το μωρό. Ελπίζω να το εκτιμάει βαθιά η αδερφή σου το μεγαλο "δωρο" που θα της κανεις. Εντωμεταξύ, η αδερφή σου, είπες ότι είχε επιπλοκή στην εγκυμοσυνη της και γι΄ αυτό δεν μπορει η ίδια. Εχεις σκεφτεί και αυτό το ενδεχομενο για σένα -δεν θα συμβεί αλλα όλα πρέπει να μας περνουν από το μυαλό- και μετα να είναι δύσκολο να κανεις δικό σου μωρακι. Μια εγκυμοσυνη δεν είναι παντα ευκολη. Η μητέρα μου μετα από μενα που ήταν μια εύκολη εγκυμοσυνη, έκανε 3 αποβολές γιατί, συμφωνα με αυτά που λεει, ο γιατρός δεν της έκανε καλή δουλειά και μετα δεν μπορούσε να συγκρατήσει μωρό, γι αυτό και δεν καταφερε να μου κανει αδερφακι. Θέλω να τα σκεφτεις και όλα αυτά και να παρεις μια αποφαση με πλήρη συνειδητοποίηση των ενδεχόμενων κινδύνων σωματικών και ψυχικών. Εύχομαι να πανε όλα καλα και να παρεις τη σωστη αποφαση.
  6. Sweety2

    Λικνο

    Για κοιτα στο www.ricardo.gr και στο www.xe.gr μηπως βρεις κατι.
  7. Για το αν βοηθουν μπορεις να το διαπιστωσεις μόνο αν κανεις εξεταση προγεστερονης 7 μερες μετα το σπασιμο του ωαρίου. Αν ο οργανισμος σου ανεβαζει κανονικά προγεστερονη, δεν βοηθούν. Αν δεν ανεβαζει ίσως και βοηθουν. Επίσης μπορεις να μετρησεις την πρωινη θερμοκρασια μετα την ωορρηξια να δεις αν ειναι ανεβασμενη, οποτε είναι και η προγεστερονη.
  8. Σε σπερματεγχυση τα ουτροζεσταν ειναι προαιρετικά. Και αυτό γιατί δημιουργειται ωχρό σωματιο που υποστηριζει ενδεχομενη εγκυμοσυνη. Στις εξωσωματικες, επειδη σου παιρνουν τα ωαρια δεν δημιουργειται ωχρο σωματιο, οπότε ο οργανισμος χρειάζεται φαρμακευτικη υποστηριξη.
  9. Έγω είμαι πολυ υπέρ της αμνιοπαρακεντησης και αν ο γιατρός μου μου λεγε όχι, εγω παλι θα έκανα γιατι δεν θελω να έχω το αγχος αυτό μεχρι να γεννησω και αφου μπορει κατι να προβλεφθεί με την επιστημη, γιατί να την αγνοήσω; Επειτα οι γονεις και το μωρό "τρωνε το λούκι" , ο γιατρός ξεγενναει, παιρνει τα λεφτα του και παμε για άλλα.
  10. gmetaf, σε καταλαβαινω απολυτα γι΄ αυτό που περνατε. Είμαι υπερ της διακοπής κύησης όταν το έμβρυο δεν είναι υγιές είτε είναι από φυσιολογική συλληψη ειτε από εξωσωματική που συνεπ[αγεται πολλη ταλαιπωρία. Εύχομαι να βρειτε το κουραγιο να αντιμετωπίσετε την κατασταση και να σας πανε καλα από δω και πέρα.
  11. Kai γω είμαι σε προσπαθεια με τον Αρκουλή και έχω να πω τα καλύτερα. Πολυ φιλικό περιβαλλον, γλυκός άνθρωπος ο γιατρός αλλα προπαντων καλός γιατρός. Και η εμβρυολογος εξαιρετική. Προσωπική φροντίδα. Ελπίζω να πετύχω στο κεντρο αυτό γιατί έχω κουραστεί πια από τις προηγουμενες 5 αποτυχιες σε μεγαλα κεντρα.
  12. tha gino manoula, πιο πολυ ειναι ο φοβος του πονου παρα ο ίδιος ο πονος. Ειδικά για ένα-δυο ωαρια δεν αξιζει να παιρνεις ναρκωση. Για περισσοτερα, ίσως. Τεσπα, αυτό εξαρταται από το τι θέλει η καθε κοπέλα κι γι΄ αυτό στα κεντρα ειναι διαλλακτικοί. Αν θες ακομα και με ενα ναρκωση, θα στην κανουν, δεν αρνουνται. Αν παλι όχι, θα σε ακουσουν. Γονιμοποιηθηκε το εμβρυακι μου και θα το βαλω στη καταψυξη. Ενα στο καλαθακι μας. Λαμπρινή, σουπερ ο γιατρός. Πολυ γλυκος άνθρωπος.
  13. tha ginw manoula, εγω το αντίθετο. Φευγω από το κεντρο αν μου επιβαλλουν ναρκωση. Ειδικά για 1-2 ωαρια. Εχω κανει, βεβαια, ωοληψία, και με 7 ωαρια χωρίς ναρκωση. Πραγματικά δεν είναι τίποτα. Ενα τσιμπιματάκι για 1''.
  14. Mαρινακι, προχωράμε δυνατα μπροστα με τον καινουργιο γιατρό που θα μας φερει την επιτυχια. Vango, συγχαρητήρια!!! Αύριο πρωι-πρωι έχω ωοληψια. Ενα αυγουλακι παρολο που πηρα φαρμακα (όχι πολλα, αλλα πηρα), όπως παντα χωρίς ναρκωση.
  15. tha ginw manoyla πολύ ευχαριστο νεο. Φυσιολογική συλληψη μετα από εξωσωματική. με το καλό και η συνεχεια!!!!
  16. ΛΙΛ, μπραβο ρε θηρίο. Και γω παντα χωρίς ναρκωση κανω. Μου έχουν παρει και 7. Εγω αν εξαιρέσεις το τσιμπημα εκεινη τη στιγμή, μετα δεν πονω καθόλου. Δεν κανουν γενικά ναρκωση;
  17. Ειχα μια τέλεια αποβολή στην 7η εβδομαδα και μια βιοχημική.
  18. Φιφουλινα εγώ σε φυσικό κύκλο με φροζεν είχα πιάσει, δοκίμασε το
  19. μελιπικτο, και μενα ο παλιος μου ενδοκρινολόγος μου έδεινε ζαχαρο νηστειας και γλυκοζιωμενη. Αυτα τον καλυπταν. Ειχα κανει και μια καμπύλη παλιοτερα και ειχε δειξει καλη αλλα δεν ειχα κανει φορτιση 3 μερες πριν, επομενως μπορει να μην ήταν αξιοπιστη. το γκλουκοφαζ, το χω ακουσει ότι κανει καλό στα ωαρια αλλα δεν το εμπιστευομαι για μεγαλη χρηση γιατι έχω ακούσει οτι μπορει να προκαλει προβλημα στο συκωτι. Το μυστικό ειναι να χασουμε τα περιττα κιλα, αν έχουμε. Εγω τουλαχιστον έχω. Αν τα χασω και παλι χρειαζομαι γκλουκοφαζ, οκ θα το παρω. Κοριτσια πια εγω φοβαμαι τα φαρμακα. Εχω καταπιει τόσα!
  20. Για το Πν/κό Λαρισας ξερετε κατι; Θέλει μια φίλη να παει
  21. Tωρα που μιλατε για ενδοκρινολογους αναπαραγωγής έχω κλεισει και γω στον σ0υβατζ0γλου. Μου τον έχουν πει για καλο. Είναι και ο Π@υλ0υ αλλα δεν τον θέλω αυτόν γιατί έχω ακουσει οτι ειναι πολυ είρων. Ουρανία σε ποιόν γιατρό πας; Καλα αποτελεσματα να χεις! labrinik, ξεκιναω μολις αδιαθετησω. με 75 μενοπουρ, πολυ χαμηλή δοση, ο,τι πρέπει για μενα που δεν βγαζω πολλα ωαρια και που μεγαλωνουν πολυ γρήγορα. Εχω λίγο το άγχος μην μου μεγαλωσουν παλι από την 5η μερα και ειναι έτοιμα για πρεγνυλ και γι΄ αυτό του ειπα να μικρύνουμε όσο μπορούμε την δόση. Και συμφωνησε. Ωοληψια χωρίς ναρκωση κανει; Γιατί εγω δεν κανω ναρκωση πια. Το χω συνηθίσει.
  22. Παντως αν περασεις από επιτροπή σου ζητούν σαλπιγγογραφια τελευταιας πενταετίας, όχι διετιας.
  23. μελιπιτο, αχ αυτη η θεια, να χουμε και μεις την τυχη της!!!! Εγω είμαι σε νεο γιατρό και θα ξεκινησω μινι διέγερση τον επομενο ή με το μεθεπομενο μήνα. Μακαρι να βγαλω 2 ωαρια και να γονιμοποιηθουν.
  24. Χαρίζω γκοναλ που λήγει τον Μαρτη. Οποια κοπέλα ξεκινα προσπαθεια και τη θέλει να μου πει
  25. Maρίνα έτσι σε θέλω, μαχιμη! Για τους φυσικους κύκλους χρειάζεται γιατρός που να τους κατέχει. Δεν τους υποστηρίζουν όλοι. Βέβαια και με φαρμακα αφού κανεις 4 μια χαρα ειναι. με άλλο πρωτόκολλο μπορει να πανε και οι φαρμακευτικοί καλά. Δεν ειναι απαραιτητο να κανουμε πολλα ωαρια. Λιγα και καλά. Ποιότητα όχι ποσοτητα. fifoulina, η λυγαριά ειναι κορυφαιο βοτανο γονιμοτητας. Γκουγκλαρε το agnus castus και θα καταλαβεις,
×
×
  • Προσθήκη...