Μετάβαση σε περιεχόμενο

maximammy

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    784
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της maximammy

  1. Α ξεχασα να σας πω. την τεταρτη ξεκιναμε να τρωμε λαχανικα. μετα απο μια βδομαδα θα προσθεσουμε και τον ζωμο κρεατος, και μετα απο μια βδομαδα θα προσθεσουμε και το κρεας. θα του αρεσουν του μπεμπη αραγε???? νομιζω θα του αρεσουν τα λαχανικα γιατι και το γαλα εχει απαισια γευση σαν χορτα του αγρου..... θα δουμε..... λεω να τα φτιαχνω στον ατμο βεβαια για να κρατανε ολες τις βιταμινες... Αααα τωρα που θυμηθηκα...σας εδωσε ο γιατρος σιδηρο να δινετε στα μωρα ή όχι. εμας οχι αλλά μιας γνωστης μου της εδωσε...και αναρωτιεμαι αν επρεπε να μας δωσει.... Κοριτσακι καλημερα!!! με το καλο να σας ερθει και το νινακι!!!! μπραβο νωρις το αποφασισατε.... καλα κανετε να μην εχουν και μεγαλη διαφορα. εμεις λεμε να περπατησει και μετα να βαλουμε μπρος....
  2. κοριτσακια καλημερα. παραμονη σημερα. παει και αυτος ο χρονος..... μπορει απο πολλες αποψεις να μην ηταν καλη χρονια αλλά μας εδωσε το πιο σημαντικο στον κοσμο. τα μωρακια μας τα γλυκα που τα λατρευουμε!!!! εγω εχω τον αντρα μου με γαστρεντεριτιδα ειναι χαλια. χτες ηταν στο νοσοκομειο ολη μερα... εγω ειμαι στο μαγαζι αφου ο αντρας μου ειναι στο σπιτι..... τον μπουμπουκο τον εστειλα απο χτες το πρωι στην πεθερα μου. να μην ερθει σε επαφη και με τον αντρα μου να κολλησει γιατι παει μετα.... ειναι πολυ μικρος να τρεχουμε με τετοια.... Σημερα το απογευμα θα μου φερουν τον μπεμπη και θα στειλω τον αντρα μου στην μαμα του αφου δεν το χωραει το μυαλο μου να αλλαξω χρονια μακρυα απο το μπουμπουκι μου. αρα θα πρεπει να αποχωριστω τον αντρα μου..... τι να κανω ρε παιδια..... εσεις τι κανετε??
  3. Καλημερα γλυκιες μου!!! μπηκα για ευχες!!! Χρονια πολλα και καλη πρωτοχρονια. Να ειμαστε ολοι καλα και τα μωρακια μας ακομα καλυτερα. Να τα χαιρομαστε. Επισης χρονια πολλα σε οσους γιαρταζαν αυτες τις μερες. Δυστυχως δεν προλαμβαινω να σας διαβασω, ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας!!!! Φιλακια πολλα!!!
  4. κοριτσακια μου καλημερα. τι κανετε? ειμαι λιγο στον αντρα μου και ειπα να σας πω ενα γεια!! ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα αγγελουδια σας ακομη καλυτερα. εμεις εχουμε θεμα με τον μπεμπακο μου. βγαζει συνεχεια γαλα. σε καθε γευμα μπορει να βγαλει και 4-5 φορες. αλλάξαμε 10 γαλατα τον τελευταιο καιρο κ ακομα βγαζει. του βαζω μεσα κ ρυζαλευρο και παλι βγαζει. δεν μπορω αλλο τον λυπαμαι. εχει 1 μιση μηνα τωρα. Ο γιατρος ειπε οτι δεν φαινεται να εχει κατι. Γιατι η ψυχουλα μου?? θα τον ξαναπαω παλι αυριο ή μεθαυριο.... Ουφφφ.... Κατα τα αλλα ξεκινησαμε φρουτα και δεν του αρεσουν. Καθε κουταλια ξινιζει την μουρη του. Βαζω μεσα μια κουταλια φρουτοκρεμα σκονη και την ψιλοτρωει ετσι.... Αυτα απο μας.... Ειμαι πολυ στρεσαρισμενη κατα τα αλλα. εγω δεν εχω δουλεια...δυσκολα τα πραγματα οικονομικα οπως ειναι η κατασταση.... μεσα στο αγχος και την καταθλιψη. κλαιω συνεχεια... τεσπα...ελπιζω να ειστε ολοι καλα. Σας στελνω πολλα φιλια!!! και στα νινακια σας φιλακια στην μασχαλιτσα να ξεκαρδιστουν λιγακι!!!
  5. Συγχαρητηρια!!!! Σου ευχομαι μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη και με το καλο να κρατησεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!!!
  6. Καλημερα κοριτσακια!! μπηκα να πω ενα γεια!! Αφησα τον μπεμπακο στο σπιτι με την πεθερα. ειμαι και σαν ζομπι σημερα γιατι ηταν ανησυχος το βραδυ και δεν κοιμηθηκα καλα. Εμεις τρωμε κανονικα τη κρεμουλα μας το απογευμα και ευτυχως του αρεσει. Αφου θα φαει και το μπωλ σε λιγο. Εμας 1/11 ηταν 7240 γρ και 68 εκ. εβαλε μονο 240 γρ απο τις 30/9 αλλά μου ειπε ο γιατρος να μην ανησυχω. Μας αλλαξε βεβαια το γαλα ξεκινησαμε το Νο 2 απο τωρα αλλά δεν πειραζει. ευτυχως το πινει γιατι οταν του το αλλαξα 2 μηνων εκανε 2 βδομαδες να το συνηθισει. Κατα τα αλλα ειναι καλος. Στο ρηλαξ δεν καθετε πανω απο 10 λεπτα δυστυχως, θελει αγκαλια..... Τι να του κανω ρε παιδια να τον αφησω να κλαιει. στο γυμναστηριο τωρα αρχισε να παιζει αλλα μην φανταστειτε με τις ωρες, λιγο και μετα βαριεται. Παλι καλα γιατι νομιζα οτι ηταν ακομη κατι αχρηστο που πηραμε. αναρωτιεμαι τι παιχνιδια να του παρω για να τον απασχολω. Ειναι περιεργη αυτη η ηλικια.... δεν καθεται κιολας να τον βαλουμε ακομα στο παρκο. Σοφακι μου εμεις μιλησαμε και στο τηλ. Περαστικα και παλι. Τι τραβανε τα ψυχουλια μου και να μην μπορουν να κανουν κατι. Αλλα ο κοσμος δεν καταλαβαινει. καποιοι ειναι τοσο χαζοι. Εχω τυχει να παω στην κουμπαρα μου να δω το μωρακι της 7 ημερων και σαν καθομασταν ερχετε η κουνιαδα της με 3 παιδια ηλικιων 4, 6,8 χρονων να δουν το μωρο και να αλονιζουν μεσα στο σπιτι και να θελουν να δουν τον μπεμπη. Εγω διακριτικη ειδα το βρεφος απο την πορτα και αυτη να μην καταλαβαινει οτι το νεογεννητο ειναι ευαισθητο. οταν φυγαμε ο αντρας μου λεει "αν ειμουν στην θεση των κουμπαρων μας, θα τους εδιωχνα οχι απλα με φωνες αλλα με μπινελικι...". Αυτης θα της αρεσε να της το κανουν στα δικα της....ελεος πια..... Μαρακι μου πως θα τον αποχωριστεις τον κουκλο σου. Εμεις πηγαμε 4 μερες ταξιδι με τον αντρα μου τον Οκτωβριο και εκλαιγα καθε μερα που ειμουνα μακρυα του. Τι να κανεις κοπελλα μου. Μακαρι να εβγαιναν αλλιως οι υποχρεωσεις και να μην χρειαζοταν να δουλεψουμε αλλα να μεγαλωσουμε τα παιδια μας εμεις και οπως θελουμε.... Κατα τα αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπακια σας ακομα καλυτερα!!! Φιλακια πολλα!!!!
  7. Θα προσαρμοστει μωρε σιγά σιγα. και μενα μου λειψατε πολυ!!! εμεις καλα βγαζουμε δοντια και εχουμε γκρινια και σαλια και το χερι στο στομα. το βραδυ ειναι ανησυχος. 15 φορες σηκωνομαι για να τον καθησυχασω. εχω παθει λιγο "βαμπιρισμο". Κατα τα αλλα καλα. μεγαλωνει μερα με την μερα. τον λατρευω τον μπουμπουκο μου!!!!! Ειχε σηκωσει κι ενα κακο συνηθειο τις τελευταιες 15 μερες να θελει αγκαλια για να κοιμηθει και εδω και 2-3 μερες προσπαθω να του το κοψω και θελει υπομονη. τωρα ειναι σπιτι με την πεθερα μου και ξερετε πως ειναι...παλευω να του μαθω κατι και μου τον χαλαει. αλλα ας οψετε η αναγκη..... Κατα τα αλλα μου εχουν μεινει ρημαφοτρια κιλα να χασω απο την εγκυμοσυνη και δεν μπορω με τιποτα. Εχασα 13 σε ενα μηνα και τα 3 αυτα με τιποτα δεν μπορω να τα χασω. οχι οτι κανω διαιτα αλλα λεμε τωρα.
  8. Koριτσαρες μου καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 τι κανετε? εμεις καλά μεγαλώσαμε και σε λιγες μερες ξεκιναμε και τις κρεμες!!!!!!
  9. Ναι κοριτσια οποτε βρισκω χρονο θα μπαινω να τα λεμε!!!
  10. Kοριτσακια μου να σας ζησουν τα νινακια σας!! εμεις γιναμε 3 μηνων και κατι. Ο μπουμπουκος ειναι απιστευτος. Τον λατρευω!!!! Δυστυχως δεν ειχα γαλα σχεδον καθολου και δεν θηλασα. ηπιε μητρικο 20 μερες αλλα παντα με συμπληρωμα αφου ηταν ελαχιστο και μετα κοπηκε απο μονο του κι ετσι εδινα μονο ξενο. Ζοριστηκα πολυ με το θεμα θηλασμος και για να πω την αμαρτια μου για μενα ηταν πιο ψυχοφθορο και πιο δυσκολο απο τον τοκετο. Το παλεψα πολυ αλλα δεν ειχα σχεδον καθολου. Ο μικρος να θελει να φαει να πειναει πολυ και να κοπανιετε στο στηθος, να ουρλιαζει....Αστε τα... Βεβαια και απο τα γαλατα δοκιμασα σχεδον οτι υπαρχει στην αγορα αφου ειχαμε κολικους και τελικα μολις πηραμε το nutriben AC ηρεμισε το πουλακι μου. Εκει που δεν κοιμοταν καθολου και ολη την μερα ηταν με 2 ωρες υπνο συνολικα....με αυτο κοιματε πολυ και την μερα και το βραδυ. Ηθελε λιγες μερες να συνηθισει την γευση βεβαια αλλα τωρα που το τρωει με ευχαριστηση ειμαστε πολυ καλα. Κατα τα αλλα εγω ειμαι καλα!!! Μου εμειναν 3 κιλα να χασω για να επανελθω. Προσπαθω να χαρω το μωρακι μου στο επαρκο και να μην χανω στιγμη!! Το καλο εκει που γεννησα το ειχα απο την αρχη διπλα μου και δεν φοβηθηκα καθολου στο σπιτι. Πηγα ετοιμη και δεν φοβηθηκα ουτε να τον πιανω ουτε το μπανιο ουτε το ταισμα. Τωρα σκεφτομαι οτι στον τεταρτο μηνα θα ξεκινησουμε το ρυζαλευρο και ελπιζω να φαμε ευκολα !!! Αυτα τα δικα μου. Περιμενω νεακια σας. Και στο φεις στειλτε μου και οταν το δω θα σας απαντησω κοριτσαρες μου γιατι εδω μου ειναι δυσκολο να σας παρακολουθησω. Τωρα τα καλοκαιρινα μωρακια σε πιο θεματακι γραφετε για να ξερω??
  11. Κοριτσακια μου γλυκα περασα μια απο τις ωραιοτερες περιοδους της ζωης μου (την εγκυμοσυνη) στο σαιτ μιλωντας στο "καλοκαιρινα μωρακια 2011". Οι περισσοτερες θα εχετε τωρα τα μωρακια σας στην αγκαλια σας. Να σας ζησουν σε οσες δεν ευχηθηκα και σε οσες περιμενουν με το καλο. Εγω ειμαι συνεχως στο σπιτι με τον μπεμπακο μου και δεν εχω ιντερνετ γι αυτο και χαθηκα. Θελω να σας πω ομως οτι μου εχετε λειψει απιστευτα και θα ηθελα πολυ να μοιραζομαστε τις εμπειριες μας και τις ανησυχιες μας τωρα με τα μωρα. Ελπιζω καποια στιγμη να βαλουμε ιντερνετ στο σπιτι αφου τελικα δεν με ξαναπηραν πισω στη δουλεια (αν θυμαστε τι σας ελεγα πριν γεννησω...) Αυτο τωρα βεβαια δεν με πειραζει γιατι μεγαλωνω το μωρακι μου και ειναι υπεροχα!!! Ο μπεμπης ειναι τωρα 3 μηνων και κατι. Πολλες φορες τον εχω αγκαλια και κλαιω για το θαυμα μου αυτο!!!! ειναι οτι πιο σημαντικο στη ζωη μου!!! δεν μπορουσα καν να φανταστω οτι θα μπορουσα να αγαπησω τοσο πολυ. Ως μωρακι δεν ηταν ευκολο λογω κολικων αλλα τωρα συνηλθαμε και ειναι απλα τελειος. Εδω και 2-3 βδομαδες αρχισα να τον βαζω σε προγραμμα και ειναι ακομα πιο ηρεμος, πιο συνεργασιμος και εγω ειμαι πιο καλα και προγραμματισμενη. Πλεον κοιμομαστε και το βραδυ αφου ο μικρος κοιματε 9.30 και ξυπναει κατα τις 6-6.30. Χτες καναμε το πρωτο μας ταξιδι και μετα απο 13,5 ωρες φτασαμε στον προορισμο μας. Στην μεγαλυτερη διαδρομη ηταν πολυ ησυχος αλλα στο αεροπλανο εκλαιγε ο καημενος γιατι νυσταζε και δεν ειχε το κρεββατακι του να κοιμηθει.... Θελω και παλι να σας ζητησω συγνωμη που χαθηκα.....μακαρι να μπορουσα να τα λεγαμε συνεχεια. Ελπιζω ολες να ειστε καλα και τα αγγελουδια σας το ιδιο. Φιλακια πολλα πολλα. Ειλικρινα μου λειπετε!!!
  12. Katerina mou se euxaristoume!! Sofia mou a3exasti ontws i 3 Iouniou kai gia tis dio mas!!!!!!!! irthan sto kosmo ta ninakia mas!!!!!
  13. ελα βρε Χρυσα!!! ξεκουρασου τωρα που μπορεις.... εγω ηρθα λιγο μαγαζι.... και ειπα να σας πω ενα γεια. εχω κλειστει σπιτι για τα καλα τωρα με τον μικρο αλλα χαλαλι του. Πλησιαζεις σιγα σιγα...μπηκες στον μηνα σου??
  14. Κουκλιτσες μου γεια σας!!! τι κανετε???
  15. Σας ευχαριστω ολους τοσο πολυ για τις ευχες σας!! Ευχομαι σε ολους να χαιρεστε τα μωρακια σας, καλη λεφτερια σε οσες ειναι στην αναμονη. Και συντομα με ενα μωρακι σε οσους προσπαθουν! Πραγματικα υπεροχη εμπειρια ο τοκετος, ισως η καλυτερη της ζωης μου. Ζεις το θαυμα πραγματικα.
  16. Αχ να ζησουν σε ολες τα παιδακια τους!!!! Σε οσες γεννησαςν τις καλυτερες ευχες και οι υπολοιπες με το καλο!!!!! Εμας λιγο τις τελευταιες μερες εχει γκρινια αλλα ειναι καλος κατα τα αλλα!!!! Λοιπον σας αφηνω γιατι πρεπει να φυγω. Φιλια!!!!
  17. Και ναι εφτασε η ωρα να μοιραστω μαζι σας την δικη μου εμπειρια τοκετου!! Παρασκευη ξυμερωματα 1:30, εγω 36+6 εβδ. και οπως ξυπνησα αποτομα αντιλαμβανομαι καποια υγρα. Ητανε λιγα και δεν ειμουνα σιγουρη αν ειναι αμνιακα υγρα. Λεω στον αντρα μου να παμε στο νοσοκομειο της πολης και ανμας πουν οτι ειναι αμνιακα υγρα να παμε για το Πανεπιστημιακο στη Λαρισα οπου θα γεννουσα...δεν ειμουνα και σιγουρη...μην παμε και τζαμπα. Στο νοσοκομειο η μαιες μου ελεγαν αμφιλεγομενα πραγματα και δεν ηξερα κι εγω αν γενναω ή οχι... Αποφασιζουμε να παμε λοιπον στη Λαρισα. Παμε στο σπιτι, παιρνουμε την περιβοητη βαλιτσα και ξεκιναμε. Φτασαμε εκει κατα τις 3.30-4 παρα. Η ιατρος εκει ειδοποιει τον γιατρο μου και μου κανει υπερηχο, με βαζει στον καρδιοτοκογραφο. Οι πονοι πολυ χαμηλης εντασης και πολυ ανεκτοι. 5 παρα δεκα μπαινω στην Αιθουσα Τοκετου. Εκει συνηδητοποιω οτι γενναω γιατι δεν ειμουνα και σιγουρη μεχρι τοτε. Ητανε ξυμερωματα και δεν γεννουσε καμια αλλη κοπελλα. Με συνεδεσαν με τον καρδιοτοκογραφο και οι πονοι και οι συσπασεις εγιναν πιο συχνοι και μεγαλυτερης εντασης. Βεβαια ηξερα απο την αρχη οτι δεν θα κανω επισκληριδιο και το ειχα παρει αποφαση. Οι μαιες ηταν εξαιρετικες και με βοηθησαν παρα πολυ. Οταν οι πονοι αυξηθηκαν ζητησα αν γινοταν ενα παυσιπονο αλλα μου ειπαν οτι με διαστολη 8 δεν μπορουσαν να μου παρεχουν τιποτα. Οταν ειχαμε την τελεια διαστολη, ξεκινησα την εξωθηση που διηρκησε 45 λεπτα. Εκει βεβαια δεν πονας απλα εξαντλησε. Ο γιατρος βεβαια εκανε χιουμορ και μου εδινε θαρρος. 8 το πρωι γεννηθηκε το μωρακι μου. 2670 γρ. και ενας κουκλος. Καλοσχηματισμενος και καθολου ταλαιπωρημενος. Δεν θα ξεχασω το πως ενιωσα οταν εβγαινε ο μωρο. Απιστευτο συναισθημα και γι αυτο δεν μετανιωσα που δεν εκανα επισκληριδιο. Οταν μου το εδωσαν αγκαλια στο φιλησα στο μετωπο. Ηταν η πιο ευτυχισμενη μου στιγμη. Κατευθειαν ξεχασα οτι λιγη ωρα πριν πονουσα. Ειχαν δικαιο ολες οι παλιες που ελεγαν οτι οι πονοι της γεννας ξεχνιουνται. Μολις τελειωσαν με το ραψιμο σηκωθηκα μονη μου και πηγα στην Αιθουσα ανανηψης. Μετα απο 2 ωρες οταν πηγα στο δωματιο ειμουν τοσο καλα σαν να μην γεννησα. Η ολη εμπειρια ηταν εκπληκτικη!!! Πραγματικα υπεροχη. Οι μαιες εξαιρετικες και ο γιατρος μου αψογος. Ειλικρινα χαιρομαι τοσο που ειμαι γυναικα και εζησα αυτο το θαυμα. Και τωρα αρχισε το αλλο ταξιδι!! Η μητροτητα!!!!
  18. Φιλεναδες μου καλημερα!!! Μου λειψατε!!! Ηρθα στο μαγαζι και ειπα να σας πω ενα γεια!!! Δεν εχω ιντερνετ σπιτι.... Τα νεα μου τα μαθατε, γεννησα 3 Ιουνιου το πριγκιπακο μου, λιγο νωρις 36+6 εβδ. Γεννηθηκε 2670 γρ. Ειναι ενας κουκλος παντως ή εγω ετσι τον βλεπω παντως... Εσεις τι κανετε?? Ποιες γεννησατε??
  19. Ρε γμτ με πεταει συνεχεια εξω 100 φορες τα εγραψα..... Πηνελοπη τα μαθηματα τα εκανα μεσω του ΙΚΑ, στο κεντρο προστασιας μανας και παιδιου. Πολυ ωραια και χρησιμα. Καναμε εκτος απο αναπνοες και για το θηλασμο αλλα και συμβουλες για να περιποιουμαστε τα παιδια. Και η μαια πολυ καλη!! Σουτιεν καλυτερα να φοραμε για να στηριζετε καλυτερα το στηθος, ακομα και το βραδυ, κατι σε στυλ αθλητικο, να μην πιεζει, αλλα να στηριζει καπως το στηθος. Κατερινα μπραβο σου ετοιμη εισαι και εχεις και μαστορους. Κοριτσακια γενικα μην πολυκουραζεστε με τις δουλειες. Πιο χαλαρα και ολα θα γινουν. Και αν εχουμε βοηθεια ακομα καλυτερα. Σημερα εμεις θα φαμε οτι εχει το ψυγειο. Εγω φασολια μαυροματικα με σπανακι και κολοκυθακια. Για τον αντρα μου καμια ομελετα λεω να φτιαξω ή αβγα με λουκανικα. Λεω να παω να παρω κατι θηκες τωρα για τα ρουχα και το απογευμα να ασχολειθω με τις ντουλαπες μου, γι αυτο σας αφηνω τωρα. Φιλακια και καλο μεσημερι. Και θα ξαναμπω το Σαββατο μαλλον.
  20. Καλημερα κοριτσακια!!! Χρυσταλλενη μου να χαιρεστε τον μπεμπη σας!! Γερος και δυνματος να ειναι!!!! Εγω δυστυχως δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι και θα προσπαθω να μπαινω για ενα γεια οποτε ερχομαι στο μαγαζι!! Καταπιαστηκα με το σπιτι, κατι αγορες εκανα επιτελους που μας ελειπαν. Θελω να ξεκινησω σημερα και ντουλαπες, να μαζεψω χειμωνιατια για να ειναι το σπιτι ετοιμο. Ηρθε και η κουνια μας επιτελους!! Την επομενη βδομαδα θα παω και κομμωτηριο για ενα τελευταιο σουλουπωμα για να υποδεχτω τον γιο μου και να ειμαι ομορφη!!! Αυριο τελειωνω με τα μαθηματα. Θα κανουμε για την εξωθηση. Η μαια θα μας δωσει και το τηλ της αν χρειαστουμε κατι μας ειπε. Ειναι παρα πολυ καλη!!!! Και επισης αυριο εχουμε επιτελους γιατρο. Θα μπουμε και στον καρδιοτοκογραφο, εχω λιγο αγχος Σοφακι μου αυριο επιτελους ειναι η μεγαλη μερα!!!!! Σου ευχομαι ολοψυχα να ειναι οντως η πιο ευχαριστη στιγμη της ζωης σου, να πανε ολα καλα, να μην ταλαιπωρηθεις καθολου και με "κανεναν" πονο Αντε περιμενουμε νεα και φυσικα φωτογραφιες απο τις πανεμορφες κορουλες σας
  21. Koριτσακια μου καλησπερα!!!!! Τι μου κανετε? Απ'οτι διαβασα ολες ειστε καλα! Καλο γιατρο Μαρια και Χρυσα σημερα!!! Μιχαελλα ευτυχως ολα υπο ελεγχο με τη φιλη σου. Εγω ειχα μαθημα σημερα, μιλησαμε για τον θηλασμο και ειπαμε χρησιμα πραγματα. Τα υγρα που εχετε ειναι φυσιολογικα αλλα δεν συμβαινουν σε ολες. Εγω δεν εχω καθολου, αν και εχω αρχισει να κανω μασαζ στο στηθος στο μπανιο και να τσιμπαω τις θηλες να σκληρυνουν...
  22. Κοριτσια μου θα σας αφησω να μαζεψω και να φυγω!!!! Φιλακια και καλο μεσημερι
  23. ουφφ, ξαναεπεστρεψα!!! Ευγενια αντι να ξεκουραστεις επιασες τις δουλειες? εσενα που ειναι το δευτερο μπορει να γυρισει και τελευταια στιγμη, μην ανησυχεις. Στο πρωτο ειναι που αν δεν γυρισει νωρις ειναι λιγο δυσκολο μετα. Χρυσα κι εγω στην κοιλια πιανω παντα κατι σκληρο...αλλα ειναι κωλαρακι....γιατι κι εγω για κεφαλακι φοβομουνα στην αρχη.... Αννα τελεια η κοιλιτσα. Εσεις η δυδυμομανουλες νομιζω εχετε μικροτερη κοιλια απο μας Γιελιζ θα ορισετε ημ/νια??? τελεια, περιμενουμε να μας πεις.. Πιασατε τα γλυκα παλι ρε παλιοκοριτσα πωπω.....με βαζετε σε σκεψη. Μια σοκολατοπιτα θα την τσακιζα ανετα τωρα και την Παρασκευη που θα με ζυγισει ο γιατρος και θα φωναζει παλι θα του πω δεν φταιω εγω....ειναι κατακρατηση υγρων Εγω για σημερα εφτιαξα κοτοπουλακι με κοκκινη σαλτσα με μακαρονια χοντρα. Εβαλα και κρασακι κοκκινο και θυμαρι στην σαλτσα και μυριζε υπεροχα οταν το εφτιαξα. Αλατι βεβαια σχεδον καθολου. Το εχω ελαχιστοποιησει πολυ τις τελευταιες μερες. Για το βραδυ λεω να φαω κολοκυθακια βραστα με μπολικο λεμονακι που μου αρεσουν πολυ. Για αυριο τι να φτιαξω δεν ξερω
  24. Τελικα δεν εχω γιατρο αυριο μου το ακυρωσε Θα καναμε και καρδιοτοκογραφο αλλα τελικα δεν θα μπορεσει και μου ειπε να παω την Παρασκευη. Λιγη υπομονη ακομα μερικες μερες λοιπον.... Σοφια ναι γι αυτο σε εβλεπα στον υπνο μου!!! Μαρια πεντικιουρ ακουω και ζηλευω. Απλα τωρα που πλησιαζω δεν θελω να εχω καθολου βαμμενα νυχια γιατι δεν κανει να ειναι βαμμενα τα νυχια στον τοκετο...και να μην ψαχνω εκεινη την ωρα ασετον και βαμβακι Τιτινα εισαι μοντελο αληθεια!!!!
  25. Σοφια την Παρασκευη γεννας........το πιστευεις οτι εμειναν μονο 4 μερες?? Με το καλο κοπελλα μου!!!!! Αν κοιμηθεις τις επομενες μερες απο την αγωνια να μου τρυπησεις την μυτη Φανταζομαι πως νιωθεις!!!!!!
×
×
  • Προσθήκη...