Μετάβαση σε περιεχόμενο

dreamland

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

dreamland's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Αρχικά να σε ευχαριστήσω Vaso78 και να ευχηθώ σε όλες μας να έχουμε καλή επιτυχία. Να είμαι ειλικρινής, αυτές τις μέρες με απασχολεί πολύ το συγκεκριμένο ζήτημα. Έχω μιλήσει με εμβρυολόγο και τη Δευτέρα έχω ραντεβού με καινούριο γυναικολόγο γιατί η εμπειρία μου με τον προηγούμενο είναι κάκιστη. Πιστεύω ότι για αρχή τουλάχιστον θα είναι καλύτερα να δοκιμάσω σε φυσικό κύκλο, χωρίς φάρμακα και η εμπειρία της Φραουλίνο είναι πολύ ενθαρυντική. Πότε λέτε να ξεκινήσετε κορίτσια? Εγώ μπαίνω στις μέρες μου το ΣΚ οπότε θα δοκιμάσουμε μήπως μας κάτσει αυτό το μήνα και αν δεν, τότε θα βάλω μπρος για τον επόμενο κύκλο.
  2. Φραουλίνο δε σε ξέρω αλλά χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!!! Και ομολογώ ότι μου έδωσες πολλές ελπίδες.Όντως δε βγάζεις άκρη με τους γιατρούς.Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι μας βλέπουν σαν επιταγούλες...Επίσης δεν έχω ιδέα τι είναι το pm... Άσχετη μιλάμε!
  3. Σε ευχαριστώ πολύ barcelonita!!! Ό,τι καλύτερο και σε σένα!
  4. Γεια σας Είμαι καινούρια στο φόρουμ.Προσπαθούμε με τον άντρα μου περίπου 2 χρόνια για παιδί...Τώρα άρχισα να σκέφτομαι και την εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχει πιθανότητες επιτυχίας?Είμαι στα χαμένα ακόμα και δε μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω. Ακόμα και στη σπερματέγχυση θα πρέπει να πάρω φάρμακα... Ευχαριστώ πολύ
  5. Γεια σας Είμαι καινούρια στο φόρουμ.Προσπαθούμε με τον άντρα μου περίπου 2 χρόνια για παιδί...Τώρα άρχισα να σκέφτομαι την εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχει πιθανότητες επιτυχίας?Εσύ φραουλίνο είχες κανονικό κύκλο?Είμαι στα χαμένα ακόμα και δε μπορώ να αποφασίσω τι να κάνω. Ακόμα και στη σπερματέγχυση θα πρέπει να πάρω φάρμακα... Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Προσθήκη...