Μετάβαση σε περιεχόμενο

CrazyMummy

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    697
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με CrazyMummy

  • Γενέθλια 06/27/1980

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

CrazyMummy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Δυστυχώς το ίδιο πρόβλημα υπάρχει κι εδώ, κάθε βράδυ τον πιάνει ένα τρίωρο, χθες όμως από τις 5 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα έκλαιγε, προσπάθησα όλα όσα ήξερα από την μεγάλη μου κόρη, αλλά ησύχαζε μόνο στο στήθος, όχι πως θήλαζε, το είχε για πιπίλα κ όταν προσπαθούσε να φάει μια δεν έπιανε την θηλή, μια την έπιανε αλλά την άφηνς κ τσατιζόταν....ουφ! τραγική κατάσταση, είναι μόλις 12 ημερών!
  2. Το συγκεκριμένο θέμα το συζήτησα με τον γυναικολόγο μου, στην πρώτη εγκυμοσύνη, όπου είχα πάρει στο σύνολο 9,5 κιλά... μου είπε πως το παιδί παίρνει αυτά που χρειάζεται από την μάνα, ότι και να τρώει η μάνα! απλός καλό είναι να τρως πριν το φαγητό ένα πιάτο σαλάτα έτσι ώστε να γεμίζει λίγο το στομάχι και να μην τρως ποσότητα φαγητού. Το εφάρμοσα και σας πληροφορώ πως πήγε μια χαρά. η κοιλιά σου έχει φυσιολογικό μέγεθος, μια χαρά είσαι
  3. άσχετο αλλά τώρα πρόσεξα την διαφορά της ηλικίας των παιδιών σου!!! Καλέ συ πως τα κατάφερες???? ΗΡΩΑΣ!!!!!
  4. Δίδυμα!!!! ααααα τρέλα!!!! ελπίζω τώρα να είσαι καλύτερα...να προσέχεις!!!! όταν μάθεις τι είναι να μας πεις...έχω αγωνία! Με το καλό λοιπόν!!! ναι προσπαθώ να ηρεμήσω..... όσο μπορώ γιατί η κόρη μου είναι ατακτούλα ! Καλέ που είναι οι υπόλοιπες?
  5. είναι τρομερό συναίσθημα απόλαυσέ το!!!!! ανυπομονώ κι εγώ να ξανανιώσω έτσι!!!
  6. χαχαχαχα αυτυό έχει μείνει από την Αργυρώ χαχαχαχχα, το είχα ξεχάσει θα βρω κάτι καλό να βάλω λολ καλά αν τα πιάνεις όλα αυτά από τώρα ετοιμάσου για αργότερα να κάνετε και χειραψία χαχαχχαχαχα
  7. ίσως να αρχίσουν να εμφανίζονται μία μία αν δούνε πως υπάρχει κίνηση το νινάκι σου τι κάνει?
  8. καλησπέρα, μπορείς να μας δημοσιεύσεις το blog σου για να δούμε την δουλειά σου? να πάρουμε καμιά ιδέα, διότι για να καταλήξουμε σε θέμα πρέπει να μας αρέσει κάτι, εμάς τις άσχετες!!!!
  9. κορίτσιααααααααααααααααααααααα που εξαφανιστήκατε??????????? είναι καμιά εδώ!!!!
  10. κούκου ήρθα κι εγώ, τώρα σας ανακάλυψα κάποια ονόματα μου θυμίζουν κάτι, κάποια άλλα πάλι όχι, αλλά δεν πειράζει θα ξαναγνωριστούμε. εμένα η δικιά μου έχει γίνει ταρζάν, από μικρή φαινόταν και το έλεγα στους γονείς μου: εγώ γέννησα το παιδί του KING-KONG!!!!!έχει ζωηρέψει τρομερά κορίτσια...που να ήταν και αγόρι δηλαδή!!!!!
  11. CrazyMummy

    ΦΑΚΕΣ...

    Καλημέρα, εδώ οι φακές μπαίνουν στην χύτρα με λίγο νερό,χωρίς να της μουλιάσω και γίνονται μούρλια!!! Τις τρώει και η μικρή μου μμμμμμμμμμ
  12. Καλημέρα κορίτσια, αφού διάβασα όλα τα μηνύματα από την τελευταία μου δραστηριότητα στο φόρουμ μπήκα να σας πω τα νέα μας!!! χθες πήγαμε με τον άντρα μου σινεμά! είχαμε να πάμε καμιά 2 χρόνια και θα κάνουμε να πάμε άλλα τόσα, εάν υπάρχουν σε 2 χρόνια κινηματογραφοί χαχαχαχαχαχα! λοιπόν είδαμε το MEN IN BLACK, η αλήθεια είναι πως δεν ήταν όπως το περίμενα, υπερβολική φαντασία, ΑΛΛΑ το φινάλε όλα τα λεφτά!!! να το δείτε! Σήμερα ξύπνησα τα χαράματα να πάω να κάνω τσίσα μου και είδα καφέ υγρά όχι δεν αλλάζω μήνα! πήρα τον γιατρό και μου είπεε να πάρω outrogestan μερικές μέρες και να περιορίσω την δραστηριότητά μου!!!!ουφ, τι θα κάνω ποιος θα σηκώνει την Αργυρώ μου? όταν έχεις 2ο παιδί είναι τελείως διαφορετικά! Εν τω μεταξύ χθες είχα ραντεβού στον γυναικολόγο και δεν φάνηκε κάτι! ή μάλλον φάνηκε κάτι άλλο!!!! Μου είπε πως μάλλον πάμε για αγόρι!!!!! Εσείς του Νοεμβρίου γνωρίζετε το φύλο?
  13. στην πρώτη εγκυμοσύνη θυμάμαι ότι άργησα να πάρω ασβέστιο κ μαγνήσιο, περίπου στον 5ο αν θυμάμαι καλά. Το σίδηρο το έπαιρνα αρχικά το πρωί αλλά για 2 ώρες δεν κάνει να φας γαλακτοκομικά οπότε αργότερα, έτρωγα πρωινό και μετά από 2 ώρες έπαιρνα και το σίδηρο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη παίρνω τπτ ακόμη, αλλά θα του πω την επόμενη φορά να μου δώσει ασβέστιο, διότι έχω κόψει τελείως τα γαλακτοκομικά (μου μυρίζουν ένα πράγμα!)
  14. Καλησπέρα κορίτσια, ήρθα να σας βρω και εδώ αποχωρώντας από το προηγούμενο γρουπ. Θα με καλωσορίσετε πάλι Λοιπόν είχα καιρό να μπω, καθώς μετακομίσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο δικό μας σπίτι (καλά μπάχαλο εδώ) και τόσο καιρό δεν είχα ούτε τηλέφωνο , ούτε ίντερνετ, ούτε τηλεόραση ...και έγκυος να μην ήμουν υπό αυτές τις συνθήκες θα έμενα! Απότι βλέπω είμαι από τις τελευταίες, έχουμε καμιά λίστα με τις ΠΗΤ? Ποιος θα το αναλάβει να το φτιάξει? εγώ είμαι νέα δεν το τολμώ. Τύφλα!! τώρα είδα πω έχει φτιάξει μία η Marie οπότε σας λλέω και την δική μου ΠΗΤ 21/11/12
  15. Καλημέρα λοιπόν κι από εδώ, κορίτσια να φροντίσετε να μαζευτεί κι άλλος κόσμος εδώ, διαφορετικά με βλέπω να μένω μόνη στο γκρουπ,όλες θα γεννήσετε κι εγώ θα γράφω σαν τον μαγκούφη Λοιπόν εμένα η κόρη μου έγινε σήμερα 17 μηνών και περίπου στα τέλη Νοεμβρίου περιμένουμε με το καλό το δεύτερο παιδάκι μας. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, όλα ήταν μια χαρά,είχα μόνο τα κλασσικά συμπτώματα πρήξιμο στήθους κτλ. Η αλήθεια είναι πως τώρα δεν πρήστηκε καθόλου το στήθος μου και γενικότερα έχω κάτι κράμπες στην κοιλιακή περιοχή και μάλλον αυτό δεν είναι καλό. Δεν είμαι καθόλου αρνητική, απλώς λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Θα δείξει όμως. Την πέμπτη θα πάμε για υπέρηχο οπότε θα ξέρουμε και κάτι παραπάνω.
×
×
  • Προσθήκη...