Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Goldy2308

Μέλη
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

  1. Goldy2308 απάντησε στο θέμα του/της zetoula topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    zetoula έγραψε: Zetoula καλημέρα. Εύχομαι ολόψυχα να δικαιωθεί το προαίσθημά σου και να είσαι εγκυούλα. Κι εγώ στην προσπάθεια είμαι τώρα 4 μήνες. Για να δούμε τι θα γίνει αυτό το μήνα ... Όσον αφορά τα τεστ του φαρμακείου, προσωπικά δεν τα θεωρώ αξιόπιστα. Καλύτερα να κάνεις χοριακή για να είσαι σίγουρη. Το κόστος είναι σχεδόν το ίδιο, ούτως ή άλλως. Καλή επιτυχία, ό,τι κι αν κάνεις τελικά! Ενημέρωσέ μας για το αποτέλεσμα, να μη μας τρώει η αγωνία! :silly:
  2. Maraki μου, λυπάμαι πολύ Τα λόγια, ξέρω, δεν βοηθούν ιδιαίτερα να μαλακώσει τέτοιος πόνος. Εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου, να βρεις τη δύναμη να το ξεπεράσεις.
  3. Goldy2308 απάντησε στο θέμα του/της μαρινιω topic στο Ανακοινώσεις Εγκυμοσύνης
    Μπράβο Μαρινιώ! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! :laugh: Πολύ γλυκά τα λογάκια σου, με συγκίνησαν. Θα γίνεις μια πολύ τρυφερή μανούλα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχεις μιαν ομαλή εγκυμοσύνη. Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα.
  4. cuando έγραψε: Κατερινάκι, σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.
  5. FOTINI83 έγραψε: Καλημέρα Fotini. Καταλαβαίνω την απογοήτευση.. Λυπάμαι που δεν υπήρχε μωράκι, τελικά. Αλλά πού θα πάει, θα τον τσακώσουμε τον πελαργό! Σπερμοδιάγραμμα θα κάνει και ο δικός μου άντρας την Τρίτη. Όταν του το είπα, ΦΡΙΚΑΡΕ ! Ο δικός σου πώς το πήρε?
  6. Χαρά στην υπομονή σου Μαρινιώ! Εγώ θα έτρεχα κατευθείαν για χοριακή. Η αναμονή με σκοτώνει! Σου εύχομαι πάντως το καλύτερο, αν και απ'ότι καταλαβαίνω, σίγουρο είναι..
  7. Goldy2308 απάντησε στο θέμα του/της Goldy2308 topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Χάλια είμαι κορίτσια, χάλια! Με τον κολπικό υπέρηχο δεν είδε τίποτα στη μήτρα. Βρήκε όμως μια κύστη στην ωοθήκη που λέει ότι αυτό έχει προκαλέσει τις ανωμαλίες στον κύκλο μου,(πρήξιμο στήθους, πονάκια, καούρες, μειωμένη περίοδο στις 17/01 κτλ). Μου είπε ότι η κύστη θα απορόφηθεί από τον οργανισμό και δεν είναι ανησυχητικό. Ζήτησε να κάνω υπέρηχο εσω γεννητικών οργάνων μέσα στην περίοδο-το έχει κάνει καμιά σας αυτό να μου πει τι γίνεται?-, σπερμογράφημμα για τον άντρα μου-κόλπος του ήρθε όταν του εξήγησα τι...πρέπει να κάνει ..- και άμεσα μια χοριακή για να είμαστε σίγουρη. Αύριο το απόγευμα θα πάω για χοριακή, αν και δεν έχω ελπίδες για διαφορετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, το στήθος μου δεν το παλέυω, οι καούρες συνεχίζονται,καθώς και τα πονάκια χαμηλά και η θερμοκρασία μου σταθερά 37.0-37.2! Τι γίνεται ρε παιδιά ?
  8. bassia1 έγραψε: Σου στέλων τις πιο θερμές ευχές μου για ένα θετικόόόόόόόότατο αποτέλεσμα! :silly: :laugh: Κι ένα καρματάκι για περισσότερη τύχη..
  9. KALLI5 έγραψε: Kalli5 σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Η γιατρός μου έκανε κολπικό υπέρηχο, στη μήτρα δεν είδε μωρό,παρόλο που μου είπε ότι και να υπάρχει, είναι νωρίς για να το δει, είδε όμως μια κύστη στην ωοθήκη που λέει ότι αυτή ευθύνεται για τα συμπτώματα που έχω.Μου είπε να κάνω άμεσα χοριακή για να βεβαιωθούμε και ζήτησε να κάνω υπέρηχο γεννητικών οργάνων από τη 2η ως την 5η μέρα της περιόδου και σπερμογράφημμα ο άντρας μου.
  10. FOTINI83 έγραψε: Fotini ελπίζω να έχεις κάτι καλό να μας ανακοινώσεις εσύ τουλάχιστον, γιατί εγώ δεν έχω. Όλα τα περίεργα συμπτώματα που μου έχουν παρουσιαστεί, ωφείλονται σε μια κύστη που βρήκε η γιατρός στην ωοθήκη.Μου έγραψε διάφορες εξετάσεις, αλλά μου είπε να κάνω και χοριακή άμεσα, για παν ενδεχόμενο, (εξωμήτριο φαντάζομαι...). Οπότε δεν έχει μωράκι αυτό το μήνα.
  11. Μα τι ωραία που ξεκίνησε αυτός ο μήνας! Μπράβο κοπέλα μου! Εύχομαι τα καλύτερα! Μακάρι να συνεχίσουν αυτές οι ανακοινώσεις κορίτσια και η επόμενη να έρθει από μένα το βράδυ.. :silly: :woohoo:
  12. Goldy2308 απάντησε στο θέμα του/της fufis topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: Μπράβοοοοοο! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! :silly: :laugh: Με το καλό! Άντε βρε κορίτσια να γίνουμε πολλές οι κοιλίτσες!!! :silly: :silly: :silly:
  13. FOTINI83 έγραψε: Fotini83, εγώ δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά τα τεστ, παρόλαυτά, ξέρω πως ακόμα και αχνή να είναι η γραμμούλα, είναι θετικό. Το λένε άλλωστε και οι οδηγίες χρήσης. Όπως και να χει, αύριο θα ξέρεις σίγουρα, εφόσον θα πας στο γιατρό. Λοιπόν, ραντεβού αύριο το βράδυ για να ανακοινωσουμε και οι δυο τα ευχάριστα νέα!! :silly: :woohoo: :laugh: Θετική σκέψη πάνω απ'όλα!
  14. Goldy2308 απάντησε στο θέμα του/της Goldy2308 topic στο Θέλω να γίνω μαμά
    Κοριτσια, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το μυστήριο θα λυθεί αύριο. Ωστόσο, επειδή ήμουν πάντα σταθερή, όσον αφορά τα συμπτώματα της περιόδου μου, αυτά τα ξαφνικά μου λένε ότι μάλλον είμαι έγκυος :woohoo: :woohoo: :woohoo: . Ευσεβής πόθοι ή όχι θα σας πω αύριο.
  15. μαρινιω έγραψε: Μαρινιώ, σου στέλνω την καλημέρα μου και τη συμπαράστασή μου. Είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση-είμαι, δεν είμαι- και περιμένω τη Δευτέρα που θα πάω στη γιατρό μου, να ξετυλίξει το ...κουβάρι... :silly: Εύχομαι ολόψυχα να μην έρθει η ακατανόμαστη και σε λίγες μέρες να δούμε και τη δική σου ανακοίνωση εγκυμοσύνης!! :woohoo:

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.