Μετάβαση σε περιεχόμενο

solatma

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

solatma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. να εισαι καλα! παρακαλω να κλεισει η αγγελια!
  2. ειναι καφε σκουρο και 36 εκ.
  3. στα εστειλα σημερα! καλη παραλαβη!
  4. επειδη ακριβως εχασα τη φλογερα η θηκη μου ειναι αχρηστη! μπορει καποιος ομως που εχει φλογερα καιρο να θελει να αντικαταστησει τη θυκη του με μια καινουργια!!!
  5. συγνωμη δεν ηξερα οτι υπαρχει προβλημα με τον τροπο που το κανω!
  6. χαριζω γυναικεια μπλουζα καλοκαιρινη λιγο διαφανη με εσαρπα σε μπεζ χρωμα μεγεθος large σε αψογη κατασταση. μου βγηκε στενη και επειδη ειναι σε αψογη κατασταση την λυπαμαι να την κλειδωσω στην ντουλαπα!
  7. ροζ κοντομανικο φανελακι για 12 μηνων φανελακι jumbo, λεει 18 μηνων, αλλα ειναι 9-12 μηνων σιελ αμανικο φανελακι για 12 μηνων σετ jumbo, λεει για 18 μηνων αλλα ειναι για 9-12 μηνων
  8. χαριζω το μπλουζακι της φωτο. ειναι για αγορι 12 μηνων. λειπει ενα κουμπακι μονο στο στηθος.
  9. χαριζω μια θηκη για φλογερα. η φλογερα δεν ξερω τι απεγινε! αλλα εμεινε η θηκη για οποιον τη θελει. ειναι πλαστικη και τελειως αχρησιμοποιητη!μεσα εχει ενα χαρτι μουσικης, μαλλον για τις πρωτες γνωσεις και ενα πλαστικο κονταρακι...πιθανοτατα χρησιμοποιειται στον καθαρισμο της φλογερας!
  10. χαριζω τις πιτζαμες της φωτο. ειναι απο τα jumbo και λενε για 12 μηνων.εγω λεω 10-12 μηνων, εκτος κι αν το παιδακι ειναι λεπτουλι!το πανω μερος ειναι σε στυλ σακακι με κουμπακια και γιακα και δυο τσεπουλες.ειναι φορεμενες ακριβως δυο φορες. μια απο τον μεγαλο μου γιο και μια απο τον μικρο...ισα ισα για να βγαλουμε φωτο! δηλ πειτε πως ειναι καινουριες!
  11. χαριζω το βιβλιο "ο αισθηματιας καρκινος" των εκδοσεων κεντικελενη. απο τη σειρα "αστρα και πεπρωμενο" 60 σελιδες, σε αριστη κατασταση.
  12. χαριζω τα παρακατω: 1.σετ πιτζαμες χειμερινες σιελ για 6 μηνων 2.μονο το μπλουζακι απο ενα αλλο σετ πιτζαμας!
  13. χαριζω το καλαθι της φωτο...ειναι απο προικα μωρου για να βαζεις μεσα την κρεμα του, μαντηλακια, πανες κλπ.το επλυνα κιολας, ειναι σουπερ! παρακαλω θα δοθει μονο χερι χερι για ευνοητους λογους!
  14. χαριζω 115 πλαστικα κουταλακια παγωτου οπως αυτο τις φωτο με τη μονη διαφορα οτι τα δικα μου ειναι μπλε χρωμα! μου περισσεψαν απο τη βαφτιση του γιου μου! ειναι καθαρα και αχρησιμοποιητα!
  15. χαριζω την κορνιζα της φωτο. μας την εκαναν δωρακι μαζι με κατι ρουχα που αγορασαμε. ειναι απο χοντρο χαρτονι και εχει 12 μικρες θεσεις για φωτο σε μεγεθος ταυτοτητας και μια πιο μεγαλη. εχει και στηριγμα πισω για να την βαλεις πανω σε γραφειο. αθικτη στη ζελατινα της.
×
×
  • Προσθήκη...