Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΟΦΑΚΙ06

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    67
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

ΣΟΦΑΚΙ06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Haroullini εγώ μένω Λεμεσό. Δεν με πειράζει να πάω Λάρνακα για την εξέταση εξάλλου στη Λεμεσό δεν βρήκα κάτι. Στη Λεύκωσία βρήκα ένα πολύ καλό χημείο που σε εξετάζει για 190 τροφές αν θυμάμαι καλά. Αν ξέρεις καλό χημείο στη Λαρνακά πες μου. ΝεφέληΠ εγώ νομίζω θα είναι η σωτηρία μου αυτό. Πηγαίνω γυμναστηρίο 5 φορές την εβδομάδα, πήγα σε διατροφολόγο, πάντα ήμουν υπερ της υγιεινής διατροφής (καθόλου τηγανιτά, δεν τρωω σε φαστφουνταδικά, γλύκο μπορεί να περάσει μήνας και να μην φαω)και όμως βλέπω τον ευάτό καθε φορά που πρήζεται να βάζω και κιλά. Τα δοκίμασα όλα. Αυτό είναι το τελευταίο που έμεινε να κάνω και ελπίζω να είναι η λύση γιατί η ψυχολογία μου είναι χάλια αυτή τη στιγμή.
  2. Ταλαιπωρούμαι εδώ και μερικά χρόνια με το στομαχί μου. Πολλές απο τις τροφές που παίρνω με ενοχλούν με αποτέλεσμα να έχω πρηξίματα, πόνους και δυστυχώς βλέπω τα κιλά να αυξάνονται. Ψάχνω για εργαστήριο στην Κύπρο(σε οποιαδήποτε πόλη) που να κάνει το τεστ τροφικής δυσανέξιας και αν γνωρίζει τιμές. Στο ιντερνετ βρήκα πληροφορίες για ένα μόνο εργαστήριο για αυτό αν ξέρει καμιά να μου πει θα με βοηθούσε πάρα πολύ. Ευχαριστώ!
  3. Aurore ευχαριστώ! ξεκινώ απο σήμερα. Πρέπει να χάσω 20 κιλά. θα τα πάρω 5 - 5. Καλή συνέχεια ευχομαι σε όλες!
  4. Να μπω και εγώ στην παρέα σας? Είμαι βουβάλα, μαμουθ... έχω μαζέψει πολλά κιλά και δεν ξέρω πως να τα χάσω. Δεν ήμουν ποτέ έτσι. Είμαι και κοντή 1.58 και δεν με παίρνει άλλο. Μου φαίνεται βουνό πάντως και με έχει πάρει απο κάτω.
  5. Γεια σου Μαρακι24! Εγω μένω Λεμεσό δεν είμαι εγκυούλα ακόμα αλλά πολύ σύντομα θα είμαι. Αισιοδιξία ε?? Είπα να σταματήσω να αγχώνομαι επιτέλους και να είμαι πιο θετική. Σου εύχομαι μια ομόρφη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου!
  6. ΣΟΦΑΚΙ06

    HOMETEST.GR

    Maraki24 ναι τελικα είμαστε είμαστε πολλές απο την Κύπρο. Χαιρομαι που δεν τα χρειάστηκες! Με το καλό να κράτησεις το μωράκι σου αγκαλιά. Thena μάλλον απο το φαρμακείο θα πάρω ψιλοφοβάμαι τις αγορες απο το διαδύκτιο. Ξαναπροσπάθησα να κάνω την αγορά αλλά δεν τα κατάφερα και το άφησα. Κάθε εμπόδιο για καλό!
  7. ΣΟΦΑΚΙ06

    HOMETEST.GR

    Pebi A Δεν ήξερα ότι μπορώ να δώσω παραγγελία μέσω τηλεφώνου για εκτός Ελλάδος. Ευχαριστώ!
  8. ΣΟΦΑΚΙ06

    HOMETEST.GR

    Προσπαθώ να αγοράσω απο το internet τεστ ωορηξίας και απο΄ότι κατάλαβα πρέπει πρώτα να κάνω αγγραφή Βασικά βάζω τα στοιχεία μου και απο κάτω ζητά στοιχεία τιμολογίου (Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ κλπ) εγώ είμαι απο την Κύπρο και δεν έχεουμε αυτά τα στοιχεία. Είναι υποχρεωτικά πεδία και για αυτό δεν μου κάνει την εγγραφή?? Αν κάποια απο εσας τα αγορασε στο παρελθόν πείτε μου please. Eυχαριστώ!!
  9. Bravoooo!!!!!!!!! Διαβάζω το post σου απο την αρχή και πραγματικά είχα αγωνία αν είσαι τελικά έγγυος (όπως και με όλα τα κορίτσια). Πραγματικά χάρηκα πάρα πολυ! Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου!
  10. Το αν έχεις τριχοφυία, ακμή, ακανόνιστη περίοδο ή απότομη αύξηση βάρους σημαίνει απαραίτητα ότι μπορεί να έχεις πολυκιστικές ωοθήκες?? Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κανένα απο τα παραπάνω και όμως να έχεις κύστες?
  11. κορίτσια εγω έχω άλλη απορία. Άκουσα για γυναίκες που έμειναν έγκυες μια-δυο μέρες πριν τους έρθει περίοδος. Πως γίνεται αυτό? Κάπου διάβασα ότι το ωάριο ζει 24 ώρες μετά την ωορηξία.
  12. Διάβαζα το πόστ με τόση χαρά και όταν έφτασα στην τελευταία πρόταση δεν πίστευα στα μάτια μου. Είναι τρομερό να σκοτώνεις το ίδιο σου το παιδι..τουλάχιστον φέρε το στον κόσμο και αν εξακολουθείς να μην το θέλεις δωσε το για υιοθεσία. Είναι τόσα ζευγάρια που δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν. Πιστεύω όμως πως η πλειψηφία των γυναικών που έχουν κάνει έκτρωση μετά το μετανιώνουν όσο τίποτα άλλο στη ζωή τους και αυτό τους σημαδεύει για παντα αλλά ο χρόνος πίσω δεν γυρνά...
  13. mama-mina χαίρομαι που το ακούω αυτό. Η γυναικολόγος με τρόμαξε πάρα πόλύ. Ξέρει τι παιρνάω και πόσο αγχωμένη είμαι με όλα και μου είπε ένα σωρο πράγματα και τρόμαξα.
  14. Καλημέρα! Εμείς προσπαθούμε λιγότερο απο χρόνο αλλά σκέφτομαι να κάνω ένα ορμονικό έλεγχο. Θέλω να δω πιο πολύ τα επίπεδα της προλάκτίνης μου. Διάβασα ότι αν είναι ψηλά δυσκολέυεσαι να συλλάβεις. Εγω έχω απίστευτο άγχος. Τόσο που πλέον ώρες-ώρες δεν μπορώ να ανασάνω, ό,τι και να φάω μετά με καίει το στομάχι μου υποφέρω (έχω διαφραγματικη κήλη). Αλλά το αποφάσισα να κάνω ένα έλεγχο και αν κάτι είναι σε ψηλά επίπεδα να το φτιάξω και μέτα αν δεν μείνω εγκυος κατα το φθινόπωρο να το ψάξω πιο πολύ. Εύχομαι σύντομα όλες να μείνουμε έγκυες και να μην συζυτάμε τέτοια θέματα!
  15. Αν γύρναγε ο χρόνος πίσω θα έμενα Μυτιλήνη κοντά στην οικογένεια του άντρα μου (δεν θα επέστρεφα Κύπρο) και θα παντρευόμουν πριν 3 χρόνια και όχι πριν 6 μήνες και θα είχα ήδη 2 - 3 παιδάκια και δεν θα ήμουν τώρα στην προσπάθεια για το πρώτο.
×
×
  • Προσθήκη...