Μετάβαση σε περιεχόμενο

μαγκη

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Έγινε μέλος

  • Τελευταία επίσκεψη

μαγκη's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Βαθμός Δημοφιλίας

  1. Γεια σου Αντριάνα Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Το αγοράκι μου ΄τωρα είναι 5 1/2 μηνών και πάει καλά μπορώ να πω. του δίνω απο την αρχή το Novalac AR που είναι ειδικό γάλα. Το βάζω και κοιμάται με μαξιλάρι και ποτέ μετα το γάλα δεν το ξαπλώνεις το βάζεις στο ρηξλάξ. όταν θα ξεκινήσει κρέμες θα περάσει.
  2. Γεια σου Αντριάνα Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Το αγοράκι μου ΄τωρα είναι 5 1/2 μηνών και πάει καλά μπορώ να πω. του δίνω απο την αρχή το Novalac AR που είναι ειδικό γάλα. Το βάζω και κοιμάται με μαξιλάρι και ποτέ μετα το γάλα δεν το ξαπλώνεις το βάζεις στο ρηξλάξ. όταν θα ξεκινήσει κρέμες θα περάσει.
  3. Γεια σου Αντριάνα Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Το αγοράκι μου ΄τωρα είναι 5 1/2 μηνών και πάει καλά μπορώ να πω. του δίνω απο την αρχή το Novalac AR που είναι ειδικό γάλα. Το βάζω και κοιμάται με μαξιλάρι και ποτέ μετα το γάλα δεν το ξαπλώνεις το βάζεις στο ρηξλάξ. όταν θα ξεκινήσει κρέμες θα περάσει.
  4. Γεια σου Αντριάνα Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ. Το αγοράκι μου ΄τωρα είναι 5 1/2 μηνών και πάει καλά μπορώ να πω. του δίνω απο την αρχή το Novalac AR που είναι ειδικό γάλα. Το βάζω και κοιμάται με μαξιλάρι και ποτέ μετα το γάλα δεν το ξαπλώνεις το βάζεις στο ρηξλάξ. όταν θα ξεκινήσει κρέμες θα περάσει.
×
×
  • Προσθήκη...