Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Χρόνια Πολλά στην Ρούλα μας!! ( crazy )

Featured Replies

Δημοσίευση

ΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΦΙΛΑΚΙΑΑ :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Χρονια πολλα και απο μας Ρουλα. Σου ευχομαι να εισαι παντα καλα και ολα τα ονειρα σου να πραγματοποιηθουν οσο πιο γρηγορα γινεται ... :) Φιλια...

Δημοσίευση

Ρουλιτσα χρονια σου πολλα κι'ευτυχισμενα...!!! Να ζησεις, να τα εκατοστησεις, και καθε επιθυμια να γινει πραγματικοτητα...!!! Φιλια πολλα...!!! :)

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

Ρουλα εγω δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα εδω στο φορουμ για μενα εισαι απο τα συμπαθεστατα μελη!

Σου ευχομαι ολοψυχα χρονια πολλα κ ευτυχισμενα!!!

Δημοσίευση

Ρουλα μου,χρόνια σου πολλά!!!

Να είσαι πάντα υγιής,ευτυχισμένη και να σε χαίρονται οι άνθρωποι που αγαπάς! :laugh:

Εύχομαι να μας ανακοινώσεις σύντομα και τα ευχάριστα :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Γρήγορα, πιο γρήγορα, πολύ γρηγορότερα από ότι φαντάζεσαι να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα για το μωράκι σου!!!

Να σαι γερή και ευτυχισμένη!!!! Και πάντα έτσι τρελοκομείοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Δημοσίευση

Silly fcuk_i_n_g internet connection!!!!!Από το πρωί προσπαθώ να σου ευχήθω.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με Υγεία - Αγάπη - Συντροφικότητα.

Επίσης εύχομαι πολύ σύντομα να αρχίσεις να παραπονιέσαι για ζαλάδες, εμετούς και λιγούρες και σε 9 μήνες ωωωωωωωωωω :woohoo: :woohoo: εύχομαι να παραπονιέσαι γαι μαραθώνιους θηλασμούς, ξενύχτια και μαύρους κύκλους.

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

roulaki. gliko kai omorfo ,sou efxome xronia pola,tixera,me mora.

na ise panta eftixismeni,erotiki,me igia.

pola pola filia.

Δημοσίευση

Ρουλα χρονια πολλα !!! :):cheer:

Ευχομαι παντα να σαι χαρουμενη και ευτυχισμενη και συντομα να ανακοινωσεις ευχαριστα νεα στο mammy !!!! B) :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια μου αγαπημένα... μόλις τώρα κατάφερα να μπω στο mammy...

Το πρωί με πετούσε έξω συνέχεια... :S

Μετά είχα συνέδριο.. (για 3η συνεχή χρονιά είχαμε συνέδριο τη μέρα των γενεθλίων μου! :blink::unsure: :silly: )

Και τώρα γύρισα σπίτι... φυσικά μπήκα κατευθείαν στο mammy... :P:P :laugh: Η συνήθεια που έγινε λατρεία!! :P :woohoo:

Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω...

Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ από τις ευχές σας, τα καλά σας λόγια, την αγάπη σας... ειλικρινά... :blush::blush:

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν ξέρω αν και πότε θα'ρθει ένα μωρό στη ζωή μου... και μπορεί να πέρασα πολύ δύσκολα με τις απώλειες που είχα. Όμως, αυτές οι απώλειες με οδήγησαν στο mammy (ψάχνοντας στοιχεία για το πρόβλημά μου) και νιώθω τόσο πολύ ΤΥΧΕΡΗ κι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ που μπήκα σ'αυτήν την παρέα, που γνώρισα τόσα υπέροχα κορίτσια, που έχουμε κάνει αυτό το παρέακι το απίστευτο και περνάμε καλά, που έχω ανθρώπους που ξέρω πως θα με καταλάβουν σ'αυτά που νιώθω-περνάω-φοβάμαι-ελπίζω... Εδώ ταιριάζει το "ουδέν κακό αμιγές καλού"!

Να'σαστε όλες καλά, να χαίρεστε τα παιδάκια σας, οι εγκυούλες με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά και όσες περιμένετε με λαχτάρα ένα + να το δείτε σύντομα!!!

Και πέρα απ' αυτό, υγεία πάνω απ' όλα και να'σαστε καλά κι ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας!

Σας αγαπώ πολύ όλες!! Φιλάκια πολλά πολλά!!! :):kiss::)

Δημοσίευση

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: κουκλιτσα μου Χρονια σου πολλα κι ευτυχισμενα αγαπη μου,να εισαι παντα γερη και δυνατη και ολα σου τα ονειρα θα πραγματοποιηθουν!

Σε σκεφτομαι και σου στελνω πολλα-παρα πολλα φιλακια :kiss:

Δημοσίευση

Ρούλα χρόνια πολλά και από μένα!

Δε σε ξέρω αλλά μπορώ νομίζω να σου ευχηθώ και εγώ να τα εκατοστήσεις και ότι επιθυμείς! υγεία και ευτυχία σε όλη σου τη ζωή!

:P

Δημοσίευση

Μελίνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Που είσαι βρε;; Σ'έχω χάσει, μου'λειψες!!! Φιλάκια πολλά! :)

Φατσούλα, σ΄ ευχαριστώ πολύ κι εσένα για τις ευχές σου!

Που θα πάει, θα γνωριστούμε κι εμείς!! :P :laugh:

Δημοσίευση

Ρουλίτσα μου…… έστω και καθυστερημένα (εφόσον έλειπα εκτός Αθηνών!) να σε χαιρόμαστε!!!!! Πολύχρονη και χιλιοευτυχισμένη κορίτσι μου!!!!! Ό,τι ποθεί η ψυχούλα σου να σου έρθει απλόχερα!!!! Και του χρόνου!!!!

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!

Να'σαι καλά και σύντομα με ένα τεράστιο + που ξέρω πόσο το ποθείς! ;)

Ελπίζω να πέρασες καλά στο ταξίδι σου! Φιλάκια πολλά! :)

Δημοσίευση

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Να'σαι καλά και να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου!! :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.