Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ?

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.Θα ήθελα την γνώμη σας!Αν και μανούλα ήδη 2 παιδιών,έχω προβληματιστεί.Είχα τελευταία περίοδο 12-9-09 με κύκλο 30-32ημέρες και είχαμε ένα "ατύχημα" 19-9-09.Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης?Εγώ νομίζω πως όχι αλλά έχω αγχωθεί!!

Δημοσίευση

Γειά σου!

Καταρχήν καταλαβαίνω πολύ καλά το άγχος σου και λογικά λόγω του μεγάλου σου κύκλου οι γόνιμες σου μέρες ήταν μετά τις 25 του μήνα.

Λογικά , γιατί σε αυτά η προσωπική μου άποψη είναι οτι όλα μπορεί να συμβούν.... :)

Παρολα αυτά ευχομαι να κυλήσουν όλα όπως τα επιθυμείς και μην ξεχνάμε ποτε οτι είναι ευλογία το οτι μας έχει χαρίσει ο θεός παιδάκια...

Το λέω γιατί - ακόμα και αν δεν το είχατε στο πρόγραμμα και έρθει - ευτυχία θα φέρει! :kiss:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου γλυκεια μου.Και εγώ την ίδια σκέψη έχω οτι όλα μπορούν να συμβούν!!!Αν και δεν υπολόγιζα σε ένα τρίτο παιδάκι τώρα τόσο σύντομα,αν έρθει φυσικά και θα είναι καλοδεχούμενο!!

Δημοσίευση

Όλα είναι πιθανά Vaso...!

Σύλληψη (θεωρητικά) μπορεί να υπάρξει

κ λίγο πριν ή μετά την ωορηξία, που υπολογίζεις...

Εγώ σου εύχομαι αυτό που επιθυμείς...!

Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ευχαριστώ,δεν μένει παρά να περιμένω....Να σου ζήσει το μωράκι σου!

Δημοσίευση

Γειά σου γλυκιά μου! Πολλές κοπέλες κάνουνε και 2η ωορρηξία μέσα στον ίδιο κύκλο χωρίς να το καταλαβαίνουνε και μπορούνε να πιάσουνε παιδί εκτός της..... αναμενόμενης ωορρηξίας!!! Με το καλό να έχεις όμορφα αποτελέσματα, αν το θέλεις! Σε φιλώ!!!!

Δημοσίευση

Αυτό θα το ξέρεις σίγουρα σε λίγες μέρες. Είναι όλα θέμα τύχης. Μια φίλη μου έμεινε έγκυος την 6η μέρα της περιόδου. Εγώ έκανα ελευθερα την 8η και τη γλύτωσα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστώ όλες για την ανταποκρισή σας!!Σε λίγες μερες θα ξέρω οπότε καιθα σας ενημερώσω!!Φιλάκια

Δημοσίευση

vaso kalimera!!!!nomizo oti yparxei pithanotita..min akous pou lene meta apo 14 meres tis teleutaias periodou..polles fores allazei auto..tipota den einai sigouro..!

meta tin periodo genika einai arketa pithanon na kaneis moraki!!makari na eisai!!!3 paidakia...makari na me axiosei o theos!!

se filo..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.