Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΕΧΩ ΤΑ ΜΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

kleoxx έγραψε:

Ruby μου ειμαι σιγουρη πως στις 10 θα μας ανακοινωσεις να ευχαριστα!!!Αχ τι συναισθημα!!!

Λες να ειναι διδυμα??? :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Αχ πως ειναι αυτη η αναμονη?να ξερω τι με περιμενει....

ποποοοοοοοοοοο ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ......ΜΑΚΑΡΙ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΠΟΤΕ ΠΑΣ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ??

• Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

RUBELA έγραψε:

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ......ΤΑ ΕΙΔΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.... :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:

ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!!

Με το καλοοοοοοοοο!!!!!!!!!εισαι ηδη μια μανουλααααααααααααααααα!!!Αχ τι ωραια νεα!!!!μπραβο ρουμπελα μου!!!συγχαρητηρια κουκλιτσα μου!!!!δωσε φιλακια στην κοιλιτσα σου απο εμενα!!!θαναι κουκλακια και τα 3!!!!! :woohoo: :kiss:

Δημοσίευση

αχ κοριτσακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα..και να εχουμε τα πιο ευχαριστα νεα...μακαρι....στο ευχομαι απο την καρδια μου....

Δημοσίευση

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τα εμβρυάκια σου, και να γίνεις μια ευτυχισμένη μανούλα!

Δημοσίευση
:lol::lol::lol::lol: :silly: ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :P
Δημοσίευση

Εχω συγκινηθεί πάρα πολύ!!!

Με το καλό γλυκιά μου! Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια και σε λίγο καιρό θα χεις το/α μωράκι(α) στην αγκαλιά σου!!!

Η Παναγιά να σε βοηθάει!!!!

Δημοσίευση

Με το καλό γλυκιά μου!!!!

Εύχομαι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς! :)

Δημοσίευση

με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! στις 10 του μηνα να εχεις τα ομορφοτερα νεα που ειχε στην ζωη σου ποτε!!!θετικη σκεψη!!!!ολα θα πανε καλα!!!!!!!!

Δημοσίευση

Σου ευχομαι με ολη μου τη ψυχη να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! keep having those happy thoughts :):kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

rubela k ego me ti seira mou sou stelno tin 8etikh mou energeia k tis pio zestes efxes na mas exeis efxarista nea stis 10 tou mhnos an k pistevo oti prepei na proetimazese giati mono 8etika 8a akousoume tora gia treia 8a mas peis gia dyo 8a mas peis sigoura pados 8a exeis morakiaaaa :))))))))) i panagitsa mazi sou kopela mou ta filia mou.!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

rubela μπράβοοοοοοοοο!!!! ξεκουραση τωρα κ χαρά κ θετική ενέργεια κ όλα τα καλά. εύχομαι στις 10 του μηνός να έχεις τα καλύτερα νέα. Εγώ την Τετάρτη θα πάω στο γιατρό μου να μιλήσουμε γιατι ξεκινάω την πρώτη μου εξωσωματική.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!

Εύχομαι η Παναγίτσα να είναι πάντα δίπλα σου!!

Δημοσίευση

Με το καλό κοπέλα μου εύχομαι σε εννέα μήνες να έχεισ τις καδρούλες σου στην αγκαλία σου. Η Παναγία να σε φυλάει!

Δημοσίευση

:silly: ευχομαι μεσα απ'την καρδια μου στις 10 του μηνα να εισαι η πιο ευτυχισμενη μανουλα του κοσμου!!!! :P

Δημοσίευση

Ρουμπελάκι εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου η 10η Οκτωβρίου να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου μέχρι σήμερα. Γιατί τα καλύτερα έρχονται μετά το +.... Που εύχομαι να είναι τόσο μεγάλο όσο η αγάπη για τα εμβρυάκια σου!

Σε φιλώ και σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΣΑΣ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss::kiss:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΑ....

ΕΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΜΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ...... :):):):):cheer::cheer::cheer::cheer:

Δημοσίευση

ROUBELAKI!!! ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ? ΤΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΝΕΙΣ? ΕΓΩ ΔΙΑΤΑΖΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ...ΧΙ, ΧΙ!!!ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ, ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΟΥΜΠΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???????

ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ????ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ Σ'ΕΣΕΝΑ ΜΙΚΑ!!!!!Κ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΑΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΩ ΧΙΧΙΧΙ :P:P:P

ΜΙΚΑ ΜΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΗΤΑΝ???

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?? :huh::huh::huh:

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ....

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΝ ΜΕΤΑΛΛΟ....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΡΝΕΣ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ????

Δημοσίευση

ΡΟΥΜΠΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!!!

ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ.ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

ΤΑ UTROGESTAN ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΟΥΛΑ ΠΩΣ ΧΑΝΩ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΛΕΥΚΟ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ....ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕΣ???? :dry:

ΜΙΚΑΑΑΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑΚΙΑ????? :huh:

Δημοσίευση

ΤΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΙ?????!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κ ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ....

ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ Κ ΚΟΛΠΙΚΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ 1+2 ΗΤΑΝ....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.