Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koritsia feugw...GIUPIIIIIIIII...

Featured Replies

Δημοσίευση

ΑΑΑχ!!Τζοαννάκι με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου!!!Καλη Λευτερια!!!!!Σας ευχομαι ολες τις χαρες του κοσμου!!!Μ'εναν πονο!!!!!!!:P Φιλακια Πολλα!!!:silly: :P :P :P :P

• Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΤΖΟΑΝΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΟΥ..!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΝΕΑ!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

κοπελα μου με ενα πονο...

με το καλο να υποδεχτεις το ζουζουνι σου..

περιμενουμε νεα!!!

Δημοσίευση

Με το καλό γλυκιά μου !!!!!

Και εμένα η μικρή μου ξημερώματα Σαββάτου γεννήθηκε (25/4)

Σου εύχομαι ολόψυχα να έχεις μία εύκολη και γρήγορη γέννα.

Θα περιμένουμε νέα σου.

Φιλιά πολλά

Δημοσίευση

Τζοαννάκι μου με το καλοοο!

Μ'ένα πόνο σου εύχομαι καλή μου!

Εύχομαι το μωράκι που θα φέρεις στον κόσμο

να'ναι γερό και ευτυχισμένο...!

Θα περιμένουμε νέα σου!!!

Δημοσίευση

Τζοάννα μου ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!:laugh:

Ευχομαι να υποδεχτείτε μια υγιέστατη μπουμπού:kiss: Φιλάκια και στον μεγάλο αδερφό!

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΤΖΟΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙς ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕς

Δημοσίευση

Mπραβο Τζοαννουλα μου κουκλιτσα μου!!!!!Μια χαρα θα πανε ολα,μην ανησυχεις!!!!

Με το καλο η κορουλα σου!!!Εμεις εδω θα περιμενουμε να μας πεις ολα τα νεα σου,και ...ψυχραιμια ε!!!!Εσυ εισαι Κυπρια!!!!!δεν φοβασαι ειπαμε!;):P

Πολλα φιλακια κοριτσι μου γλυκο και μ εναν πονο!:kiss:

Δημοσίευση

Γλυκεια μου με το καλο να αγκαλιασεις το μωρακι σου...και μολις θα την κρατησεις το αγχος θα χει φυγει δεν θα το θυμασαι καν!!!

Φιλακια

Δημοσίευση

Τζοαννούλα με το καλό!!!:woohoo:

Εύχομαι το κοριτσάκι σου να βρεθεί από την κοιλίτσα στην αγκαλίτσα σου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ανώδυνα!:)

Δημοσίευση

τζοαννουλινι με το καλο!!!!!!!!!! με εναν πονο κουκλα μου και ολες τις ευχες μας για υγεια και τυχη στο μωρακι και σε σενα!!!!!! θα περιμενουμε να μας πεις τα γλυκα νεα σου.....και να καθομαστε με τα χαρτομαντηλκα να διαβαζουμε να συγκινουμαστε!!!!!!!!!!!!! με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

bre glikeia mou tzoanna.........pote eftase o kairos!!!!!!!!!!!!!!epatha plaka twra!!!!!!!!!!!!!!me to kalo re koritsara kai eyxomai na einai etsi glikitati san kai esena!!!!!!!!!!!!!geri kai kalotyxh..............

Δημοσίευση

Τζοάννα μου με το καλοοοοοοο!!!με εναν πόνο σου ευχομαι!!!!γερη και δυνατη η κοπελάρα σου και....σαββατογεννημενη...αλοιμονο όποιος τα βαλει μαζί της..χιχιχι

φιλάκια και μην φοβασαι καθολου!!!ολα καλα θα πάνε!!

Δημοσίευση

Τζοάννα, Τζοαννούλα μου γλυκιά, με το καλό να 'ρθει στον κόσμο η κορού σου η όμορφη! Να έχεις μια γρήγορη και εύκολη γέννα και να ρθεις την επόμενη εβδομάδα να μας τα γράψεις όλα με το ν και με το σίγμα. Άντε, ήρτεν η ώραν τηςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Με το καλό!!!Φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!! ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Με το καλό!

Με έναν πόνο εύχομαι.

Γρήγορα να κρατήσεις το αγγελούδι σου αγκαλιά.

Δημοσίευση

Με το καλό Τζοάννα να γεννήσεις πολύ καλά και εύκολα την φραουλίτσα σου. Δεν είναι και πολύ μεγάλη βρε...

φιλάκια

Δημοσίευση

ΤΖΟΑΝΝΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΘΑ Π[ΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ...!!!ΑΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ!

Δημοσίευση

Tζοαννακι μου γλυκο ευχομαι ολα να πηγανε καλα!!!!Ανυπομονουμε για τα νεα σου γλυκια μου!!!Σ αγαπαμε!!!

Δημοσίευση

Twra pou sou grafw tha exeis hdh gennhsei glykia mou!! Eyxomai

mesa apo thn psyxh mou na phgane ola kala kai na apolamvaneis

thn koroula sou!! Perimenoume nea sou! Filakiaaa!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.