Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια 2016

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Καλημερα!!!

Καλα εννοειται εγω χθες τ ξεχωρισα τ θελω τι δεν θελω! Κ προς τ τελος θ τα πλυνω !!! Αυτες οι μυρωδιες των μωρων με τρελενει!!!! 

Κοντα θαμαστε!! Εγω στ αλεξανδρας

????

Θα περασω να πω ενα γεια χεχε!! Πωπωω με τις μυρουδιες των μωρων εχω ερωτα μην το συζητας!!!

Οτι θελουν τα παιδια το παιρνουν μην αγχωνεστεε!!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια κιολας!!!Τι καιρο εχετε ςκει που ειστε;Εδω Κορινθο πολυ αερα κ συννεφια αλλα κανει ζεστη ευτυχως!

• Απαντήσεις 1.6k
  • Εμφανίσεις 106.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ενταξει υποκλίνομαι στον καλύτερο επιστήμονα κι ανθρωπο μαιευτήρα κι πιστοποιημενο υπερηχογραφιστη! Mommy η ευχή σου βγήκε!  3+ ο τραχηλος! Απο σήμερα όρθια φιλεναδες!

• γεια σας κι απο εμενα!!! gwgw να περνας καλα αννα σου εστειλα κ στο fb. οι υπολοιπες κοπελες εχετε λογ/σμο??? με το καλο αυριο η β επιπ.θα σου βγαλει την ψυχη 100 ωρες ο ζ....χιχιιχι κυ

• Διάβασα τα νεα σας κ τα αγχη σας . εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου Ο Θεός βοηθός! Εγώ κορίτσια φοραω τη ζωνη της Αγιας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου συνέχεια και αισθάνομαι σιγουριά!  Πήγα γιατρό όλα οκ. Θα μ

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ μην λέτε για φαγιά και ζηλεύω....

Και δω αέρα και συννεφιά....μάλλον θα βρέξει χώμα! Ευτυχώς όμως δεν έχει κρύο... 

Δημοσίευση

κοριτσακια να σας ρωτησω.
εκανα μινι ερευνα διαδικτυακη για μαιευτηρια.
δε ξερω γτ αλλα το γενεσις μου εκατσε στραβα.
Το ψηνω για αγιο λουκα.
ενιγουει θα το κουβεντιασω και με τον γιατρο οταν ερθει η ωρα(αληθεια ποτε ξεκιναμε να ψαχνουμε?)
η ερωτηση μου ειναι αλλη... και στο γενεσις και στον αγιο λουκα ειδα πως υπαρχουν δωρεαν μαθηματα για εγκυους, που αφορουν τη διατροφη, την γεννα, τον θηλασμο κτλ.
Αυτα τα παρακολουθουμε αφου κλεισουμε στην κλινικη?Η μπορουμε και τωρα?

Δημοσίευση

Καλημερα ρακούν!!Απο Θεσσαλονίκη εισαι;;

Για τα μαθήματα δεν γνωρίζω να σου πω...στον άγιο Λουκά μια γνωστή που γέννησε βραδυ περίμενε τον αναισθησιολόγο να έρθει απο το σπίτι...

Εγω την κόρη μου την γέννησα στην βίοκλινική σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη έμεινα με βάση παντα τις τιμές του...τι θέμα εχεις με το Γενεσις;;

Κοιτά εγω στο Γενεσις δούλευα μιας κ ειμαι μαία δεν πηγα εκει λόγω τιμών αλλιώς απο παροχές ειναι καλη κλινική πιστεύω 

Δημοσίευση

ναι, θεσσαλονικια ειμαι.
Δε ξερω γτ, αλλα μου εχει κατσει στραβα.
στον αγιο λουκα εχω κανει επεμβαση εγω(ασχετη με τα γυναικολογικα βεβαια) και η μητερα μου, ο πατερας μου, ο παππους μου κτλ. Γενικα μια πτερυγα θα την εχουμε χτισει εμεις, τοσα που τους εχουμε δωσει.
εχουμε μεινει ολοι ευχαριστημενοι, και γενικα εχω καλη εικονα για την εν λογω κλινικη.
βιοκλινικη γεννησε μια φιλη μου περσυ, ευχαριστημενη και αυτη , οικονομικη κλινικη ειναι, αλλα...ειναι στο κεντρο.Λιγο με χαλαει απο αποψη αφιξης και παρκινκ για τους γονεις μου.

Δημοσίευση

Ως προς αυτο εχεις δίκιο!!Πιστευω οτι κατάλληλος για αυτή τη συζήτηση ειναι ο γιατρός σου...αναλόγως και την τσέπη σπυ βέβαια...εγω ειχα ξεκινήσει να ψάχνω αφού μπήκα στον ένατο γιατι ολο άλλαζαν τιμές...

Δημοσίευση

μενει να μαθουμε για τα σεμιναρια λοιπον!
οποιο κοριτσακι ξερει, ας ενημερωσει!
εμενα αφου με εστησε ΚΑΙ ΠΑΛΙ το ιδιο ατομο στο ραντεβου, παω σπιτακι.
Ιατρειο απογευμα παλι ως το βραδυ :(
τα λεμε τοτε!kisses

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!! Εδω Χαλκιδα πολυ αερααααα σημερα κ συνεφια!!! Καμια σχεση με χθες....

Λεω να βγω για περπατημα σημερα γιατι χθες δεν πηγα... Αλλα με τετοιο καιρο το σκεφτομαι@ουφ! Θα παω ομως!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η rakoun είπε:

απο οσο εχω παρατηρησει, μια μερα γουρουνιαζω και την επομενη ειμαι νορμαλ.(για τα δικα μου πλαισια)
χτες το βραδυ ας πουμε εφαγα μια φραουλα μονο και κατι μπατον σαλε(λιγα γτ δε μου αρεσουν και τα ζηλεψα)
σημερα το πρωι εφαγα 2 μικρες φρυγανιες με μελι. για μεσημερι θα φαω 2 γεμιστα οπως το κοβω...

Ρακουννννν εγω πιο πολυ τρωω οταν κανω διαιτα!!!!!!!!!????

Δημοσίευση

Κοριτσια καλημερα. Κ εδω τριπολη χαλια ο καιρος. Συννεφια κιτρινη κ αερα πολυ.. εγω ακομα ψαχνομαι με τα πλακακια.. το χειρότερο μου να μην μππρω να καθαρισω.. γτ τωρα το παιδικο θα αδειάσει κ η πορτα θα κλεισει..

Δημοσίευση

Παντου τα ιδια χαλια ο καιρος βλεπω!!Μαρακι καλο περπατημα καλα θα κανεις να πας!

Κυριακη υπομονη λιγες μερουλες ειναι μετα θα ναι καινουργιο το παιδικο!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Minaki! είπε:

Ρακουννννν εγω πιο πολυ τρωω οταν κανω διαιτα!!!!!!!!!????

Συμφωνω Ρακουν! Πως να βαλεις ετσι κιλα?? Και αναρωτιεμε γιατι εγω βαζω!!! χαχαχα

Δημοσίευση

Εγω σημερα που εχει σκονη κ αερα εξω δν κυκλοφορω λογω ασθματος.. εκανα κ εμετο οποτε... ειμαι χαλια.. εξαντληση νιωθω..

Δημοσίευση

Μου την δίνει όταν βρέχει σκόνη....την Κυριακή έπλυνα το μπαλκόνι και τα παράθυρα!!!!!!:mad:

Δημοσίευση

Κοριτσια τλκ ο θεος ειναι μεγαλος... ο γιατρος σημερα ειπε ολα αψογα κ πως θα τα ξαναπουμε σε 2 βδομαδες παλι... οχι οπως τη προηγουμενη φορα που ειχε πει στη 36 εβδομαδα να γεννησω...οποτε δεν αλλαζω γιατρο!!! Μου ειπε απο μονος του αυτη τη φορα θα το παλεψουμε να μεινει οσο περισσοτερο...

Ποσο χαρηκα δε λεγεται!!!

Δημοσίευση

Γτ δεν γυρναει ξερεις;;;η δν υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος;

Δημοσίευση

Ειναι ακομη οπως ηταν... απλα εχει βολευτει εκει δεν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος.. επισης εχουν ψιλοσφινωσει τα ποδαρακια του κατω στη λεκανη οποτε δυσκολα θα γυρισει.. ομως ο γιατρος ειπε θα περιμενουμε ..

Πωπω κοριτσια ανακουφιση σημερα... κ τον αμφισβητησα το γιατρουλη μου...

Δημοσίευση

Δν τον αμφιαβητησες..απλα δν κολλησαν τα προηγουμενα ετσι οπως στα ελεγε. Το καλο ειναι να περιμενεις. Οσο περισσότερες μερες παρει.. τοσο το καλυτερονγια το βαρος αλλα κ την σωματικη κ οργανικη ωριμανση του παιδιου.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.