Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2014!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

Mariela μεγάλωσε και σένα το αντρακι σου :-D :-D Kryst εκεί έγραψα οτι περιμένω το πρωτο μου παιδακι και θα ήθελα αν μπορούν να μου στείλουν διάφορα δείγματα απο διάφορες εταιρίες μιας και δεν έχω εμπειρία.

• Απαντήσεις 4.9k
  • Εμφανίσεις 302.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• κοριτσια μου καλησπερα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο!!!!δε μπαινω τοσο συχνα πια.απο τη μια η αναμονη για τα μωρα απο την αλλη οι ετοιμασιες...αλλωστε δεν ειμαι και εγκυος πια οποτε δε μπορω να συμμετεχω

• καλημερα κοριτσια και μπεμπακια εγω γεννησα την πεμπτη στισ 24 4.:15 το μεσημερι την ομορφη μπεμπουλα μου 2720 και 49 ποντουσ μια μινιατουριτσα

• Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολοψυχα για τις ευχες!! Σαν νυχτοπουλι που ειμαι τωρα μπηκα να σας γραψω λεπτομερειες! Οπως ξερετε την τεταρτη το πρωι ειχα γιατρο κ δε φαινοταν τιποτα ακομη για τοκετο! Παω

Posted Images

Δημοσίευση

Κατερίνα κ Μαριελα μεγαλωσαν τα μπεμπακια σας!!! Αντε φτανει ο καιρός!!! Τωρα ευχομαι καλή επιτυχία με την καμπύλη Μαριελα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πως είστε;; Εμενα πηγε πριν λίγο ο αντρας μου για τις αναρρωτικες κ συμπληρωσε μια αιτηση, πηρε αριθμό πρωτοκολλου κ τωρα περιμένω ποτε θα με καλεσουν για να καταθεσουμε τις αναρρωτικες! Αντε να δω ποτε θα με καλεσουν!!!!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!

αντε stalitsa μακαρι να ξεμπερδεψεις γρηγορα με την αδεια σου!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια τι κάνετε; παρακολουθησατε το σεμινάριο της nutricia? ηταν πολυ ενδιαφέρον.Σήμερα παρέλαβα δειγματακια απο babyplanet 200ml απορρυπαντικό και 160gr σκόνη πλυντηρίου όπως και κάποια κουπονακια,τους ζήτησα δειγματακια μέσω fb.

Δημοσίευση

Γειά σας! ONEIRAKI όντως πολύ ενδιαφέρον το σεμινάριο με πολύ χρήσιμες συμβουλές! Θα παρακολουθήσω σίγουρα και τα επόμενα.  

Δημοσίευση

Και εγώ Natalia μου έχω ηδη γραφτεί και στα επομενα,ελπίζω μονο μην το ξεχάσω μέχρι τοτε :-p Αχ θέλω να βγω στα μαγαζιά να ψωνισω για τον μπέμπη μουυυυ να γεμισω όλο το σπίτι με τα πραγματακια του :-D :-D :-D

Δημοσίευση

Το ξεχασα το σημερινο... :-(  Ημουν στη συμβολαιογραφο για το συμφωνο.Στο επομενο τωρα...

Δημοσίευση

Ονειρακι βουρ στα μαγαζια για ψωνια!Εγω ξεμπερδεψα και με κουνουπιερα και βαση και μουσικο περιστρεφομενο.Επομενη αγορα μαξιλαρι θηλασμου και κουβερτες πικε.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σας κοιλίτσες!!! Σας έρχομαι με νέα! Πήγα και γω στον γιατρό σήμερα για να μου κάνει τα χαρτιά για την άδεια και είδαμε και τον μπεμπούλη! Έγινε ενάμιση κιλό, ακόμη με το κεφαλάκι του κάτω και γενικά ο γιατρός ήταν πολύ ευχαριστημένος!! :) :)  Μου στείλαν από τα λίμπερο ένα σωρό πράγματα και μάλιστα ολόκληρες συσκευασίες! Μου στείλαν και μένα μνμ για το διαδικτυακό σεμινάριο σήμερα αλλά ήμουν στη δουλειά.... :( Ελπίζω να ξαναγίνει!!! 

Για πείτε πιθανές ημερομηνίες τοκέτου που σας έχουν δώσει οι γιατροί σας!  Εμένα 10 Μαΐου  μου έδωσε!!!

Δημοσίευση

Εγω ΠΗΤ έχω 21/5.Τα δειγματακια απο liberro μου τα έχουν στείλει και μένα.Ναι θα ξαναγινει σιγουρα το σεμηναριο.

Δημοσίευση

αχ τι ωραια νεα thagia mou!!! κι εγω εχω ραντεβου με τη γιατρο αυριο και ανυπομονω να δω την μπουμπουκα μου!! εγω εχω ΠΗΤ 22/5! τα δειγματακια απο το λιμπερο πως σας τα εστειλαν? στειλατε μειλ??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι με ένα mail! Αξίζει τον κόπο γιατί στέλνουν πολλά! :) Καλά αποτελέσματα στον γιατρό! Να πάνε όλα καλά!! Α εσείς είστε πολύ κοντά μεταξύ σας!!

Δημοσίευση

ναι ναι ειμαστε πολυ κοντα!!!! σε ευχαριστω για τις πληροφοριες thagia μου!

Δημοσίευση

Thagia μεγαλωσε το μωρουλι σας!!!! Εγω εχω πητ 7-5.. Fun εύχομαι να πανε ολα καλα με το γιατρο!!!! Ονειρακι εγω δεν το παρακολουθησα!!! Πως έγινε;;; Στο baby planet μήνυμα για δείγματα εστειλες;;

Δημοσίευση

Εγω πήρα τηλέφωνο στο mynewbaby και μου τα εστειλαν,εσυ Thagia που έστειλες mail?Πάνες είχε μεσα νομιζω 15 κομματια σύνολο απο 1 και 2 νουμερo.

Δημοσίευση

Ναι οντως fun εμείς ειμαστε πολύ κοντά, αν γεννουσαμε στο ίδιο μαιευτήριο θα ειμασταν μαζί :-D stalitsa έγινε φαντασου σαν κάπως μεσω skype απλα εμείς γραφαμε αν είχαμε καποιες απορίες.Ναι μήνυμα τους έστειλα στο fb.

Δημοσίευση

oneiraki πλακα θα ειχε!!! μακαρι δηλαδη να ημασταν μαζι γιατι  θα παω σε δικλινο και σκεφτομαι που θα τυχω!!!

Δημοσίευση

Stalitsa my baby planet.Ναι οντως μακάρι να ημασταν μαζί fun,εμεις θα πάμε σε τρικλινο και εγώ σκέφτομαι το που θα πεσω.

Δημοσίευση

το τρικλινο ειναι ακομα μεγαλυτερο ζορι!! στην κλινικη που θα παω δεν εχει τρικλινα ή τελος παντων δεν τα εχει στον τιμοκαταλογο!!! οποτε.. μια χαρα μου καθεται το δικλινο!!!

Δημοσίευση

thagia μεγαλωσε κ πολυ κ το δικο σου μπεμπακι!!τελεια!κοριτσια εμενα απο πουθενα τπτ δεν ηρθε!!εγω εχω πητ 29/5/2014 θαχετε ολες ηδη τα μωρακια σας αγκαλια!!δυστυχως κ γω ημουν δουλεια το πρωι δεν το παρακολουθησα.

Δημοσίευση

Ναι καλυτερο το δικλινο αλλά στο Μητέρα προφανώς το τρίκλινο είναι πιο φθηνο και γι αυτό το εχουμε σαν πρωτη επιλογη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.