Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2014!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

DOROTHY εύχομαι να έρθει το μπεμπάκι από μόνο του μέχρι την Τετάρτη! Αν όχι δεν πειράζει δεν χάθηκε ο κόσμος! Με έναν πόνο σου εύχομαι. Τι εννοείς ότι αλλάζει ο άνθρωπος με τα χρήματα? Στον γιατρό σου αναφέρεσαι? 

• Απαντήσεις 4.9k
  • Εμφανίσεις 301.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• κοριτσια μου καλησπερα μετα απο πολυυυυυυυ καιρο!!!!δε μπαινω τοσο συχνα πια.απο τη μια η αναμονη για τα μωρα απο την αλλη οι ετοιμασιες...αλλωστε δεν ειμαι και εγκυος πια οποτε δε μπορω να συμμετεχω

• καλημερα κοριτσια και μπεμπακια εγω γεννησα την πεμπτη στισ 24 4.:15 το μεσημερι την ομορφη μπεμπουλα μου 2720 και 49 ποντουσ μια μινιατουριτσα

• Κοριτσια μου σας ευχαριστω ολοψυχα για τις ευχες!! Σαν νυχτοπουλι που ειμαι τωρα μπηκα να σας γραψω λεπτομερειες! Οπως ξερετε την τεταρτη το πρωι ειχα γιατρο κ δε φαινοταν τιποτα ακομη για τοκετο! Παω

Posted Images

Δημοσίευση

Εμας ακόμα δεν μας έχουν φέρει δωράκια.Τα μισά πραγματακια όμως τα έχουμε ηδη και θα παρουμε τα υπολοιπα όταν πληρωθεί ο άντρας μου.Το μονο που δεν βρήκα στο jumbo είναι πικε κουβερτουλα.Κατερινακι και εγώ πιστεύω οτι το ενιαιο χερούλι είναι πιο βολικό αλλά νομίζω οι διπλες ρόδες είναι πιο καλες γτ δεν κολλάει το καρότσι σε πέτρες κτλ,έτσι μας είπε αυτός εκεί σ ο μαγαζί αλλά όπως σας είπα αυτός προσπαθουσε να μας πουλήσει το άλλο οποτε δεν ξέρω αν ισχυει.

Δημοσίευση

Εμας μας ειπε ακριβως το αντιθετο.οτι οι διπλες ροδες κολλανε σε πετρες κ τετοια.ο καθενας με τον πονο του.

Δημοσίευση

Ναι κ εγω αυτο νομιζω.κ πιο ακρβες κ χαλια ποιοτητα.σουτιεν θηλασμου πηρες?

Δημοσίευση

α κ μενα αυτη μουχε αρεσει απο αυτο το σαιτ!κ γω νομιζω μονες ροδες καλυτερα.κ με ενιαιο χερουλι.dorothy με το καλο! υπομονη κ θαχεις σε λιγο αγκαλια το μπεμπακι σου.το στρωματακι που πηρατε για πορτ μπεμπε ειναι στα μετρα του γιατι αυτο πουχει ηδη ειναι μικρο σε σχεση με τις διαστασεις στο ιντερνετ.επισης καπου ειδα οτι το κρεβατακι πρεπει ναναι ελευθερο κ απο παντα.. katerina μακαρι να γυρισει μεχρι κ την τελευταια στιγμη να μν παω για καισαρικη.τοσες σβουρες κανει!

Δημοσίευση

Εχει κ στρωματακι πορτ μπεμπε 15 με 20€ στα motherbaby μου φαινεται.πικε κουβερτουλα βρηκα στο ιντερνετ αλλα με 20€ κουνιας κ 11€ λικνου διαστασεις.

Δημοσίευση

Να σου πω Kryst μου δεν μας είπε τπτ για διαστάσεις για το στρώμα του πορτ μπεμπε αλλά αφού τα πηραμε απο το ίδιο μαγαζί θα κάνει.Η δικιά μας παντα 100€ την εχει αλλά εμείς την πήραμε μαζί με κούνια και στρώμα 280€ σύνολο.

Δημοσίευση

Μαρακι μου δεν ξέρω για στρώμα πορτ μπεμπε εγώ για σουτιεν θηλασμού εννοούσα ότι εχει στο jumbo.Στειλε μ το σάιτ με τις πικε αν μπορείς.

Δημοσίευση

Μ'αρεσουν κ οι μονοχρωμες μονες οχι στα bebe,στο δευτερο sight.

Αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερες οι διαστασεις.αν μπορουσα θα την εκοβα καπως κ για να χρησιμοποιησω κ στο καρπτσι.

Δημοσίευση

Αν εχεις ραπτομηχανή γινεται.Εμένα μ αρέσουν και αυτές με τα σχεδιακια είναι γλυκουλες.

Δημοσίευση

Ναι πήρα μια μπλε με ενα μαιμουδακι απο το jumbo αλλά θα πάρω αλλη μια σίγουρα.

Δημοσίευση

Εχει η μαμα μου ραπτομηχανη πως λεγεται κ θα μου το φτιαξει αν παρω μεγαλυτερη:-).

Δημοσίευση

Θέλω να πάρω και εγώ μια,αν μάθεις να την χρησιμοποιείς μπορείς να κανεις πολλά πραγματα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.