Καλησπέρα κοριτσι μου! Ειναι σημαντικο το οτι πηρες απαντηση γιατι δεν προχωρησε η κυηση..ξερω πως εινσι δύσκολο ολο αυτο, αλλα τουλάχιστον εχεις μια απαντηση..π καταλαβαινω πως δεν σου αρεσει αλλα ειναι κατι πιστεψε με..στο λεω απο εμπειρία.. η κα Οικονομοπουλου στο Ελενα στο τμημα καθεξιν αποβολων εινσι εξαιρετικη..θα σου βαλει να κανεις ενα σωρο εξετασεις να δεις αν υπαρχει κατι αλλο.. Τωρα για το μηνα μηνα δεν ξερω τι να σου πω..οσο αντεχεις ψυχολογικα και οικονομικά, γνωριζω ωστοσο πως δεν ειναι απαγορευτικη η χαμηλη ΑΜΗ, εχω διαβασει απο κοπελες που τα καταφεραν..απλα θελει υπομονή..επισης ισως σε βοηθουσε να εκανες καποιες συνεδριες με ψυχολογο ειναι πολυ δύσκολο ολο αυτο π περναμε..καποιες μοναδες το παρεχουν μαλιστα δωρεαν.. Σχετικά με fertility coach ειχα βρει μια που ειναι εκτος Ελλαδος αλλα δεν ρωτησα ουτε εκανα κατι ποτε για να σου πω τη γνωμη μου...
Από
terry1986 , · Δημοσίευση πριν 1 ώρα 1 ωρ
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.