Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΠΟΙΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΙΟΥΝΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ???

Featured Replies

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια δεν έχει έρθει η ρούφ ακόμα!!!!!!!!! :blink::blink::blink:

Κανονικά ήταν να έρθει 25/6 κ της έδωσα μια διωρία εώς τις 27/6 αφού καμιά φορά με πάει τόσο...

Σήμερα είμαι στην 29η από την τελευταία περίοδο (δεν έχω φτάσει ποτέ την 29 παρά μόνο καμια φορα το χρόνο την 28η και έρχεται....)

έκανα το πρωί ένα hometest.gr έδειξε πάαααααααρααααα πολύ αχνό(τόσο που σου έβγαινε το μάτι για να το δεις!!!!!) μετά τα 10 λεπτά που το έκανα.

Να συμπληρώσω έχω κάτι σουβλιες αλλά μου φαίνονται περιοδου κ όχι κάτι διαφορετικο, και το στήθος μου έχει τσιτώσει αλλά δεν πονάει ιδιαίτερα.

Δεν ξέρω τι να πω :blink::blink::blink:

• Απαντήσεις 239
  • Εμφανίσεις 13.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Elenakioo τι νεα ειναι αυτα? Χαρηκα, κανε ενα τεστακι η μια χοριακη και εγω ειμαι πολυυυυυυυυ αισιοδοξη! Πως αλλιως να δικαιολογειται τοση καθυστερηση? Αντε περιμενουμε καλε!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν σήμερα ήρθε η ρούφ... μπορεί να καθυστέρησε και να με ξεγάλασε, αλλά δεν με ξέχασε κ αυτόν τον μήνα! :angry::angry::angry:

Λοιπόν κλείνει κ αυτός ο μήνας και πάμε ακόμα πιο δυναμικά τον Ιούλιο!!!!!!!!!!!

t4801.gif

Δημοσίευση

Τελικά ήρθε?? Επαιζε παιχνιδακια με την υπομονη μας η ρουφ... Δεν πειραζει elenakioo μου, τον Ιουλιο ολες μαζι ξανα! Φιλακια!!!

Δημοσίευση

ναι κοριτσακια , δε πειραζει, θα ερθει τον αλλο μηνα, θα χαρουμε , θα ξε αγχωθουμε κ θα ερθει :)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

LOIPON ELINAKIO,MARIAZ,MERYKAL,NUTELLA OLES MAZI GIA IOULIO EMENA BEBAIA DEN MOU HRTHE AKOMH ALLA THN PERIMENW SE 2 MERRES OPOTE OLES GIA IOULIO ME TSAMPOUKA

Δημοσίευση

γεια κορίτσια και απο μένα,

προσθέστε ένα ακόμα άτομο στην παρέα.

4 μέρες καθυστέρηση αλλά η ρουφ όπως την λέτε

έκανε την εμφάνισή της και τώρα πάω για Ιούλιο.

καλή επιτυχία κορίτσια !

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου και καλο μηνα! Ευχομαι αυτος να ειναι ο τυχερος! Να ανοιξουμε νεο τοπικ η να συνεχισουμε απο δω? Ο,τι θελετε!!!

Δημοσίευση

Kαλό μήνα σε όλες!!!! Καλά φουσκώματα στο τέλος του!!!! :laugh: :laugh:

Βρε Λώρα που είσαι κι ανησυχω?????? :dry::dry::dry:

Δημοσίευση

Καλωσορισες merenta, εχεις κι εσυ ενα γλυκο και αμαρτωλο nick οπως κι εγω! :) Καλο μηνα και τα καλυτερα ερχονται !!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ANTE BRE KORITSIA ORGANWTHEITE PAME GIA KALOKAIRAKI ME MWRAKI STHN KOILIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Χεχεχε λες μερεντουλα? Εγω παντως ειπα να κανω ενα διαλειμμα, να το αφησω για λιγο στην ακρη κι αν ερθει απο μονο του θα ειναι μια γλυκια εκλπληξη, αλλιως no stress. Θα παραμεινω ομως στην παρεα σας, μ' αρεσει το forum!!! Τα υπολοιπα κοριτσια που ειστε βρε?

Δημοσίευση

νουτέλα κάνω μετακόμιση κ δεν πολύγραφω αλλά στα γρήγορα διαβάζω τα νέα σας!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.