Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΑΧΧ.......

Featured Replies

Δημοσίευση

kikitsaki7 έγραψε:

tom_cruise1_300_400.jpg

αυτο ειναι ! σταθερη αξια................. παντα κουκλος!

• Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 42.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΡΑΝΤ ΚΑΙ ΡΙΚΥ ΜΑΡΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ

Δημοσίευση

ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΡΑΝΤ ΚΑΙ ΡΙΚΥ ΜΑΡΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλα ε………:woohoo: .Αυτόν περίμενα να δώ :) …και έλεγα μα σε καμία δεν αρέσει .....IRENEKANTE τι γνώμη να θέλεις κορίτσι μου ...... την καλύτερη :kiss: :kiss: :kiss: ………ο άνθρωπος …ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ …..εγώ έτσι και αλλιώς Ρουβίτσα είμαι :silly:

Μου έφτιαξες την μέρα B) B) B):P

ΤΥΧΕΡΗ ΖΥΓΟΥΛΗ :angry: :angry: :angry:

Δημοσίευση

Καλα ε………:woohoo: .Αυτόν περίμενα να δώ :) …και έλεγα μα σε καμία δεν αρέσει .....IRENEKANTE τι γνώμη να θέλεις κορίτσι μου ...... την καλύτερη :kiss: :kiss: :kiss: ………ο άνθρωπος …ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ …..εγώ έτσι και αλλιώς Ρουβίτσα είμαι :silly:

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Βασικά ELDO μου είμαι πολύ μα πολύ περίεργη να δώ αυτό το πολυσυζητημένο μωρό ΣΑΚΗ-ΖΥΓΟΥΛΗΣ.

Δεν μπορεί να έχει κάτι ασχημο πιστεύω,,,,

Αντε μάλλον σε κανένα μήνα γεννάει νομίζω !!!!!!!:dry:

Δημοσίευση

Βασικά ELDO μου είμαι πολύ μα πολύ περίεργη να δώ αυτό το πολυσυζητημένο μωρό ΣΑΚΗ-ΖΥΓΟΥΛΗΣ.

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Κοίταξε για την Ζηγούλη δεν ξέρω …….εμένα δεν μ΄αρέσει ( Τι γνώμη μου λέω ;) pebi )πιστεύω πως αδικήθηκε το παιδί:) …….εμένα έπρεπε να πάρει :woohoo: ………αλλά αυτός είναι ΘΕΟΣ:kiss: :kiss: ……αν δεν βγή όμορφο αυτή θα φταίει :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Κοίταξε για την Ζηγούλη δεν ξέρω …….εμένα δεν μ΄αρέσει ( Τι γνώμη μου λέω ;) pebi )πιστεύω πως αδικήθηκε το παιδί:) …….εμένα έπρεπε να πάρει :woohoo: ………αλλά αυτός είναι ΘΕΟΣ:kiss: :kiss: ……αν δεν βγή όμορφο αυτή θα φταίει :silly: :silly: :silly:

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.