Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

εχει συμβει σε καμια σας αυτο.....

Featured Replies

• Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 8.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ακομα να βγει...κατα τις 7 θα μαθω!!!!!!!!!τι λες γιατρε μου τι να μου συμβαινει;;;;

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

ακομα να βγει...κατα τις 7 θα μαθω!!!!!!!!!τι λες γιατρε μου τι να μου συμβαινει;;;;

ε τι να συμβαινει? το σπορακι σου μαλλον δεν τα παραταει ετσι ευκολα.....καλη επιτυχια αντε μακαρι ολα να πανε καλα.θα περιμενουμε να μας πεις ε????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μακαρι να προσπαθει να ζησει αλλα δεν ελπιζω κοπελα μου!απλα καθομαι κ σκεφτομαι τι να συμβαινει!!!!!!!!!τι διαβασα για σενα;;;;ακομα περιοδο πουθενα;;;;

Δημοσίευση

αντε κοριτσακι μου καλα αποτελεσματα ευχομαι απο χθες διαβασα το ποστ σου και ξαναμπηκα να δω τι εγινε..ελπιζω να εγινε λαθος και το νινι σου να μεγαλωνει κανονικα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

βρε κοριτσια με συγκινητε πολυ με το ενδιαφερον σας!!!!!!!!!!!!!μακαρι να ναι ολα ενα απλο λαθος κ να ξαναζωντανεψει το ονειρο μας!!!!!!!αλλα κατι μεσα μου μου λεει 'μην ελπιζεις'!!!!!!!

Δημοσίευση

κοιταξε,απο τη μια καλο ειναι να εχεις επιφυλαξεις για να μπορεσεις σε περιπτωση που σου πουν κατι αρνητ6ικο να αμυνθεις και να το παρεις χαλαρα,αλλα μη μαυριζεις και την ψυχη σου χωρις να ξερεις ακομα..μπορει το μωρο σου να ειναι καλα και να το στεναχωρεις,πανω απ'ολα ψυχραιμια και ηρεμια πριν μαθεις το αποτελεσμα..

Δημοσίευση

ego pantos eimai apo autes pou theloun na elpizoun stin prokeimeni periptosi...sou euxomai na itan ola ena kakogousto asteio..to oti den eixes thema mallon thetiko einai etsi den einai?ego euxomai na sou poun oti einai ola kala..tora mpika xana alla se exo sto mialo mou..pote tha xereis?

Δημοσίευση

οπου να ναι θα μαθεις και θα ηρεμησεις .Αν τελικα δεν ειναι τα πραγματα ετσι οπως θα ηθελες μη το βαλεις κατω λογκα θα προκετε για καποια ανωμαλια αν και πολλες φορες λαθη γινονται η αδερφη μου πηγαινε σε μικροβιολογο τοτε που ηταν εγκυος στο δετερο παιδι το τεστ σπιτιου την εβγαζε εγκυο η μικροβιολογος με τα ουρα οχι αυτο εγεινε περιπου γαι δυο εβδμαδες τελιακ τεστ σπιτιου και τεστ μικροβιολογου συμφωησαν απαλ απο οτι μας ειπαν αυτη ειχε αλλες μονσαδες κατι τετοιο.Ευχομαι οαλ να ανε καλα .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

κοριτσια θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!η χοριακη απο 88 μετα επεσε στο 71 κ τωρα ειναι 214,1

Δημοσίευση

KALLI5 έγραψε:

κοριτσια θα τρελαθω!!!!!!!!!!!!!!η χοριακη απο 88 μετα επεσε στο 71 κ τωρα ειναι 214,1

ουαουυυυυυυυυυ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

μακαρι ολα να ναι καλααααα φαινοντε καλαααααααααααααα

Δημοσίευση

kallliiiiiiiiiiiii!!!!!!!tha klapso apo ti xara mou!!!!!eilikrina sto leo!tha klapso!!!mpravo kopela mou!!!auto itan tha klaio!!!mpraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavooooooooooooooooooooooooooo!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

την πηρα τηλ αλλα επιδη ειχε τοκετο μου ειπε η μαια της οτι θα με παρει τηλ!!δεν το πιστευω!αυτο ειναι θαυμα!!!!!!!!!

Δημοσίευση

elpizo na kano lathos alla den tha eprepe meta apo mia ebdomada me to 88 poy ixes tora na itan pano apo 1000 ? mipos ine eksomitrio?

ax kalli mou elpizo me oli tin psixi mou na kano lathos alla perimene k na sou pi k o giatros sou

den thelo na se rikso alla gia na min ksana apogoiteftis pali krata pisini

Δημοσίευση

τι σου ειπα βρε εγω????το σπορακι σου θελει να μεινει....

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.