Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Πλεον και....επισημα!!!!!!

Featured Replies

• Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Συγχαρητηριαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!! Με το καλό ένα γερό μπεμπέ!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ειδες?????? αχχχχ τα λεγα τα λεγα!!!!!

μπραβο!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να μπορεσω να ερθω κι εγω την κυριακη χιχιχι(αν ειναι καλυτερα ο μικρος θα ερθω γιατι τον εχω αρρωστουλη)

Δημοσίευση

ζουμπι μου συγχαρητηρια για αλλη μια φορα....μας δινεις τοσο θαρρος...ολες θα γινουμε μανουλες κοριτσιααααα!!!!! :laugh:

Δημοσίευση

Μπραβο βρε κοριτσαρα μου!!! πολυ συγκινηθηκα τωρα.......μπραβο κ παλι μπραβο!!!!! Ολα μια χαρα θα πανε!!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο ζούμπι μου, μπράβο!!

Ε,μα μας έσκασαν αυτες οι βρωμοχοριακες :angry:

Όλα καλά πο εδω και πέρα, να χαρείς αυτη την μοναδική περίοδο και να κρατήσεις το υγιέστατο μπεμπάκι σου σύντομα!

Δημοσίευση

mpravo kopela mou!!xarhka polu!!!!!!!!! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

me to kalo na akousete kardoulitsa!!!!!ola na sou pane uperoxa!!!

Δημοσίευση

αντε βρε ζουμπι μου μπραβο, επιτελους να απολαυση και εσυ την εγκυμοσυνη σου,θα τα πουμε απο κοντα να σε δω που θα λαμπεις ολοκληρη!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσαρα μου ολα καλα θα σου πανε(που λεει και ο Σακης) :P

Χαλαρωσε, ξεκουρασου και απολαυσε καθε στιγμη της εγκυμοσυνης σου!

Μακαρι να μπορουσα να ερθω κι εγω στη συναντηση σας αλλα πεφτω λιγο μακρια.... Περιμενουμε φωτογραφιες ετσι! Φιλακια πολλα :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπράβο κουκλίτσα μου!!!!!! Την καλύτερη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!! Ευλογία που ήρθε τώρα!!!! Να είσαι ήρεμη και να μην κουράζεσαι, ναι???? Την καλημέρα μου!!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

bibibo έγραψε:

Κοριτσαρα μου ολα καλα θα σου πανε(που λεει και ο Σακης) :P

Χαλαρωσε, ξεκουρασου και απολαυσε καθε στιγμη της εγκυμοσυνης σου!

Μακαρι να μπορουσα να ερθω κι εγω στη συναντηση σας αλλα πεφτω λιγο μακρια.... Περιμενουμε φωτογραφιες ετσι! Φιλακια πολλα :kiss::kiss:

Βρε bibibo μου,τι φωτογραφιες εννοεις;;;;του μωρουουουουουουουουυου;;;;; :woohoo: :woohoo:

Καλε απο τωρα αυτο σκεφτεσαι;;;;χα,χα,χα :laugh: :laugh: :laugh:

Εντωμεταξει εχεις πεσει κ στην εντελως ασχετη....ουτε ξερω πως βαζουμε φωτογραφιες,καποια φορα προσπαθησα κατι εκανα,μετα καταλαθος τα εσβησα ολα...ασε..με την τεχνολογια,εχω θεμα...μονο τα πολυ βασικα γνωριζω...

Παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου!!Εισαι πολυ γλυκο κοριτσακι!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

μπραβοοοο συγχαρητηρια να πληθενουμε οι μανουλες!!!!

Με το καλο να εχεις μια κλαη εγκυμοσυνη και πανω απο ολα ενα υγιεστατο φασολακιιιιιιιιιιιι :P :laugh:

Δημοσίευση

Ζούμπι, χαίρομαι πάρα πολύ με τα νέα σου!! Με το καλό, καλή εγκυμοσύνη και όταν έρθει η ώρα "καλή λευτεριά"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια και από μένα κοριτσάκι μου! :cheer::cheer:

Εύχομαι να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη.... με το καλό να περάσει ο καιρός και να πάρεις στην αγκαλίτσα σου το αγγελούδι σου... :cheer::cheer:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!

Ευχομαι καλό υπόλοιπο και μ ένα πόνο (ή και κανένα! χιχι) !!!!

Καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ;) !!!

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟ,ΖΟΥΜΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μπραβο Ζουμπι !!

Ευχομαι να πανε ολα καλα .

Καλη συνεχεια και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη

Δημοσίευση

μπραβοοοοοο ζουμπι μου ποσο χαιρομαι που ολα πηγαν καλα...αντε να πλυθαινουμαι να παψουν πλεον τα στεναχωρημενα μουτρακια και να ειμαστε ολες χαρουμενες και ευτιχισμενες...χιλια μπραβο ξανααα :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.