Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΙΝΙΩΩΩΩΩΩ!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!

Featured Replies

Δημοσίευση

μαρινιω μου χρονια πολλα!!!

να εχεις υγεια και να κανεις θετικες σκεψεις και τα καλυτερα θα ερθουνε!να περασεις ομορφα σημερα ασε τον υπολογιστη και βγες πηγαινε κομωτηριο να αλλαξεις διαθεση!να περασεις ωραια σημερα! ;)

• Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 2.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσίευση

χρονια σου πολλά βρε κορίτσι μου,ότι επιθυμεις :) Υγεία σε σενα και στην οικογένεια σου και όλα σου τα ονειρα να πραγματοποιηθούν :kiss:

Δημοσίευση

TESH έγραψε:

χρονια σου πολλά βρε κορίτσι μου,ότι επιθυμεις :) Υγεία σε σενα και στην οικογένεια σου και όλα σου τα ονειρα να πραγματοποιηθούν :kiss:

NA SAI KALAAAAAAAAA KOPELAAAAAAAAA MOUUUUUUU :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Και απο μενα

Χρονια ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Να τα εκατοστησεις γλυκια μου!

Να εχεις ο,τι επιθυμεις..

και συντομα με ενα μωρακι..

Δημοσίευση

μαρινιω μου και επισημα χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααα!!!!υγεια να εχεις παντα και ολες οι επιθυμιες σου να γινονται πραγματικοτητα...και συντομα μ'ενα γερο μωρακι :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μικρουλα Μαρινιω ,οτι επιθυμεις να γινει πραγματικοτητα!!!!!Εγω σου ευχομαι ΥΓΕΙΑ και ΜΟΝΟ ΧΑΡΕΣ απο δω και περα!!!!!! :silly: Γλυκο δεν εχει??????????? :woohoo:

Δημοσίευση

rose25 έγραψε:

μαρινιω μου και επισημα χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααα!!!!υγεια να εχεις παντα και ολες οι επιθυμιες σου να γινονται πραγματικοτητα...και συντομα μ'ενα γερο μωρακι :kiss::kiss::kiss:

NA SAI KALA GLIKIA MOUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KAI SE SENA GRIGORA ENA MWRAKI POU TOOOSOO EPITHIMEIS!!! :kiss::kiss::kiss:

EIMAI SAVVATOGENNHMENH KAI TWRA POU GIORTAZZW OI EYXES MOU PIANOUN!!!!!!!!!! ;););););) :woohoo: :woohoo:

MAMA PANAI KAI ESENA EYXARISTWWW!!!GLIKAKI VEVEWS KAI EXEI!!!THN TOURTITSA DEN THN EIDES PIO PRIN????? ;)

Δημοσίευση

χρονια σου πολλα μαρινιω μου!!!!!!!!να εισαι παντα γερη κ ευτυχισμενη κ ο θεος να σου χαρισει οσα λαχταρας!!!! :)

Δημοσίευση

manoula3 έγραψε:

χρονια σου πολλα μαρινιω μου!!!!!!!!να εισαι παντα γερη κ ευτυχισμενη κ ο θεος να σου χαρισει οσα λαχταρας!!!! :)

na sai kala manoulaaa!!!na xerese ta tekna sou!!!! :kiss:

Δημοσίευση

χρόνια πολλά & καλά....

Από εδώ κ πέρα μόνο χαρές στη ζωή σου!!!!!!!!!!!!!! :)

Δημοσίευση

χρονια πολλαααααααα!!!!!!να τα χιλιασεις και οτι επιθυμεις γρηγορα να στο φερει στην αγκαλια σου ο θεουλης!!να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη!! :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

αχ μαρινιω σ'ευχαριστω που με ακουσες και μου εκανες τη χαρη!!!!!και δεν πειραζει αν ξεχαστεις και την αφησεις τη φωτο!εμεις δεν παρεξηγουμε!!!

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά να τα εκταστήσεις!!!!Ψαράκι ε??και εγώ..στις 4 είχα γεννεθλια.Οτι επιθυμείς και γρήγορα πολλά μωρούλια!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

koritsares mou pragmatika sas euxaristw mesaaaa apo tin kardia mouuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :kiss::kiss:

xthes ksexastika!!!perasa yperoxa...!!xorepsame,glentisameeee!!!apla perimenoume na ginei TO thauma mas...gia na oloklirwthoume....elpizw oi euxoules sas na piasounnn grigoraaa topo !!!!!!

xiliaaaaaaaaaaa euxaristwwwwwwwwwwwwwwww

Δημοσίευση

H TOYRTITSAAAAAAAA MOUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

EGW THN EFTIAKSA!!!SYNTAGH PARLIAROU KOUVERTOURA-PORTOKALI!!!

PAIDIAAAA TELEIIIAAAAA SINTAGH!!!

POLY NOOOSTIMH!!!!!!!!KAI OLOI ME RWTOUSAN ESY THN EKANES????DEN TO PISTEYAN!!! :lol::lol::lol:

KAI ME LEGAN MPRAVOOOOOOO'!!!!!!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μαρινιω έγραψε:

kai allhh tourta_kerakia.JPG
καλημερα κορουλα μου!!!τελεια η τουρτιτσα σου!!! μπραβο κοπελα μου :cheer::cheer: δε σε ρωταω πως περασες,γιατι το διαβασα :P κι ετσι να εισαι παντα,χαρουμενη κι ευτυχισμενη :cheer::cheer::cheer:
Δημοσίευση

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΙ ΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

na sai kalaaa an kai perasan ta genethliakia mou!! :kiss::kiss:

makariiii na piasoun oi euxoules souuu

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.