Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

αδιακριτες ερωτησεις απο τον κοινωνικο περιγυρο...

Featured Replies

• Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 17.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τραγικό; Τραγικό! Τραγικό!

Συγνώμη αλλά θα της την είχα φορέσει καπέλο την τούρτα!!!

Συγνώμη κιόλας...

Εμένα οι γονείς μου δεν μου έχουν πει τίποτα απολύτως...

Η πεθερά μου όμως μου λέει να ξεκινήσουμε και τί περιμένουμε κτλ κτλ..

Και τις προάλλες μου είπε ότι είναι σίγουρη ότι καθυστερήσαμε να κάνουμε παιδί(είμαστε 3 μήνες παντρεμένοι και καθυστερήσαμε κιόλας.. έλεος)επειδή λέει πήραμε σκύλο!!! Ό,τι να'ναι...

Δημοσίευση

Συγνώμη κιόλας...

Και τις προάλλες μου είπε ότι είναι σίγουρη ότι καθυστερήσαμε να κάνουμε παιδί(είμαστε 3 μήνες παντρεμένοι και καθυστερήσαμε κιόλας.. έλεος)επειδή λέει πήραμε σκύλο!!! Ό,τι να'ναι...

Δημοσίευση

Συγνώμη κιόλας...

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΤΟΥΡΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!

Δημοσίευση

ΩΡΑΙΑ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΤΟΥΡΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Τι να πω magdad .... Έλεος!!!

Αμαν πια!Αν μου το κάνανε αυτο θα μου είχε ανεβει το αίμα στο κεφάλι!Συγχίστηκα!

Δημοσίευση

Αμαν πια!Αν μου το κάνανε αυτο θα μου είχε ανεβει το αίμα στο κεφάλι!Συγχίστηκα!

Δημοσίευση

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ προσπαθώ να μείνω έγκυος. Το τελευταίο διάστημα έχω πάρει αρκετά κιλά (ήμουν πολύ αδύνατη)και χωρίς κανένα δισταγμό με ρωτάνε πολλοί πόσο μηνών είμαι! Μία συνάδελφος με σταμάτησε και μου είπε ότι στην κατάστασή μου δεν πρέπει να κουράζομαι!!! Μέχρι που μου είπαν πως είναι καλύτερα που δεν το λέω ακόμα, να περάσει λίγος καιρός! Μετά από όλα αυτά σκέφτηκα πως η καλύτερη τακτική είναι να το διασκεδάζω. Αν απαντάς άμεσα και ειλικρινά, νομίζω ότι δεν θα σε ξαναενοχλήσουν!

Ελπίζω όμως σύντομα να αποκτήσεις ένα μωράκι και αυτά θα σου φαίνονται αστεία.

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ προσπαθώ να μείνω έγκυος. Το τελευταίο διάστημα έχω πάρει αρκετά κιλά (ήμουν πολύ αδύνατη)και χωρίς κανένα δισταγμό με ρωτάνε πολλοί πόσο μηνών είμαι! Μία συνάδελφος με σταμάτησε και μου είπε ότι στην κατάστασή μου δεν πρέπει να κουράζομαι!!! Μέχρι που μου είπαν πως είναι καλύτερα που δεν το λέω ακόμα, να περάσει λίγος καιρός! Μετά από όλα αυτά σκέφτηκα πως η καλύτερη τακτική είναι να το διασκεδάζω. Αν απαντάς άμεσα και ειλικρινά, νομίζω ότι δεν θα σε ξαναενοχλήσουν!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΓΚΡΡΡΡ!!

ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Γ----Ε ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ......ΧΕΧΕ:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΜΑΓΔΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ!! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΓΚΡΡΡΡ!!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ? ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΤΟΣΟ ΑΝΧΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?

Δημοσίευση

ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ? ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ. ΤΟΣΟ ΑΝΧΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.