Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Τέσσερα μωρά... από ένα μόνο έμβρυο


  • <p>Πριν από ένα μήνα ο 43χρονος Justin Clark και η 36χρονη σύζυγός του Christine έφεραν στο σπίτι τους τις τετράδυμες – πλέον τριών μηνών - κόρες τους!</p>

Η Caroline, η Darcy, η Alexis και η Elisha γεννήθηκαν πρόωρα στην 30η εβδομάδα της κύησης στο νοσοκομείο του Rotherham.

Έχοντας προσπαθήσει για πάνω από μια δεκαετία να αποκτήσουν παιδί, το ζευγάρι είχε χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και είχαν σχεδόν αποδεχτεί το γεγονός ότι θα έμεναν άτεκνοι.

Όμως αποφάσισαν να δοκιμάσουν την εξωσωματική γονιμοποίηση… και τα κατάφεραν με την πρώτη φορά!

VRs83vD.jpg

Οι τετράδυμες βέβαια, δεν είναι μοναδικές μόνο γι’ αυτό, αλλά και γιατί προήλθαν από ένα έμβρυο, το οποίο διαχωρίστηκε σε τρία και μετά ένα από αυτά διαχωρίστηκε επίσης.

Οι πιθανότητες να γεννηθούν τέσσερα μωρά από ένα μόνο έμβρυο δεν είχαν υπολογιστεί ποτέ. «Άλλοι μας ανέφεραν ότι οι πιθανότητες να συμβεί αυτό ήταν μία στα 2 εκατομμύρια και κάποιοι μέχρι και μία στα 70 εκατομμύρια, όμως στην πραγματικότητα δε γνωρίζουν ακριβώς καθώς αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά» είπε ο πανευτυχής πατέρας.

«Είμαστε οι πρώτοι άνθρωποι που τους συνέβη αυτό και ακόμη και μερικοί γιατροί δυσκολεύονταν να το πιστέψουν» πρόσθεσε.

«Περιμένεις σχεδόν μια δεκαετία για να αποκτήσεις ένα μωρό και εντελώς ξαφνικά αποκτάς τέσσερα με τη μία» είπε η Christine και συνέχισε: «Είμαστε τόσο τυχεροί».

2S0GzGw.jpg

Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.