Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ποινή φυλάκισης στην μητέρα που εγκατέλειψε τα ανήλικα παιδιά της σε αστυνομικό τμήμα


  • <p>Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με διετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στην ανύπαντρη μητέρα 4 αγοριών, ηλικίας από 9 έως 13 ετών, τα οποία άφησε το μεσημέρι της Δευτέρας μπροστά στην πύλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και... έφυγε.</p>

Το δικαστήριο χτες Τετάρτη απαγόρευσε στην ίδια να πάρει τα 3 μικρότερα παιδιά από το Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου φιλοξενούνται προσωρινά, κρίνοντας ότι μπορεί να τα εκθέσει ξανά σε κίνδυνο.

Το δικαστήριο έκρινε ότι τα 3 αγόρια θα πρέπει να δει κοινωνικός λειτουργός και μετά να βγει απόφαση για το αν θα επιστρέψουν στο σπίτι με τη μητέρα τους.

Ο μεγαλύτερος γιος της κατηγορουμένης γύρισε στη μητέρα του το ίδιο απόγευμα (της Δευτέρας), καθώς ο εισαγγελέας κατανόησε την ανησυχία της να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι γιατί την επομένη έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και έπρεπε να διαβάσει.

Ωστόσο - όπως επεσήμανε η δικαστής - η κατηγορούμενη αρνήθηκε να πάρει πίσω στο σπίτι τα τρία μικρότερα αγόρια, για να προκαλέσει έτσι το ενδιαφέρον του πατέρα τους.

Όπως η ίδια είπε στο δικαστήριο, τα τελευταία 7 χρόνια αυτή και τα παιδιά ζουν χάρις στη βοήθεια που τους προσφέρουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας και τα Παιδικά Χωριά SOS, καθώς ο πατέρας τους είναι απών.

Κλαίγοντας παραδέχτηκε ότι πάνω στον πανικό και την απόγνωσή της αναγκάστηκε να τα παρατήσει στην Αστυνομία, γιατί εκεί πίστευε ότι θα είναι ασφαλή.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι έγινε έξαλλη όταν διαπίστωσε πως τα δύο μικρότερα αγόρια έκλεψαν το κινητό μιας φίλης της οικογένειας, η οποία είχε πάει στο σπίτι για επίσκεψη. "Είχα πρόθεση να τα συνετίσω", ανέφερε η κατηγορουμένη και επικαλέστηκε ότι είχε από πριν ειδοποιήσει την Άμεση Δράση πως θα τους πήγαινε 4 παιδιά.

Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.