Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Παιχνίδι με ασφάλεια!

    Πριν χαρίσετε στο μικρό σας ένα καινούργιο παιχνίδι βεβαιωθείτε ότι εκτός από συναρπαστικό είναι και απόλυτα ασφαλές! Δείτε πού πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας.

Βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για την ηλικία του παιδιού σας. Για παράδειγμα μπορεί να αναγράφεται στη συσκευασία ότι περιέχει τμήματα που είναι ακατάλληλα για παιδάκια κάτω των 3 ετών. Ακόμα και αν το μικρό σας είναι πιο αναπτυγμένο, είναι καλύτερο να ακολουθείτε τις οδηγίες των παιχνιδιών.

Ελέγξτε αν τα παιχνίδια που αγοράζετε είναι σε σφραγισμένες ή κλειστές συσκευασίες και αν περιλαμβάνουν εξαρτήματα, όπως για παράδειγμα ρόδες, κουμπιά ή οτιδήποτε μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να βρεθεί στο στόμα του μικρού σας.

Ορίστε συγκεκριμένους κανόνες για το παιχνίδι, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που απαιτεί δεξιότητες ή κίνηση, όπως το ποδήλατο. Μάθετε επίσης το παιδί σας να μαζεύει τα παιχνίδια του όταν τελειώνει το παιχνίδι.

Μην αγνοείτε τις ανακλήσεις παιχνιδιών. Όταν ακούσετε ότι απαιτείται να γίνει ανάκληση ενός παιχνιδιού, συνήθως στα ΜΜΕ, μην τις αγνοήσετε.




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...