Μετάβαση σε περιεχόμενο
admin
admin

Σάλος με την μάνα 5 παιδιών που καλεί τις γυναίκες να μην πάρουν κιλά στην εγκυμοσύνη


    <p>Μετά την 25χρονη που καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τρεφόταν σχεδόν μόνο με μπανάνες για να μην χάσει τη φόρμα της, μια άλλη έγκυος από την Αυστραλία προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις της.</p>

Η Σάρνι Κάισερ ανέφερε ότι οι γυναίκες όταν μαθαίνουν ότι είναι έγκυες θα πρέπει να βγάζουν μια φωτογραφία με το μπικίνι τους, την οποία θα κοιτάζουν καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για να τους υπενθυμίζει ότι ο στόχος τους θα πρέπει να είναι να ξαναμπουν σε αυτό.

Η Κάισερ, η οποία είναι έγκυος στο πέμπο της παιδί και όταν εγκυμονούσε το δεύτερο παιδί της, πήρε υπερβολικά πολλά κιλά τα οποία κατάφερε να χάσει μόνο αφότου γέννησε το τέταρτο, ισχυρίζεται ότι οι γυναίκες όταν μένουν έγκυες μπαίνουν στον πειρασμό να αφήσουν τον εαυτό τους.

Η άποψη αυτή της γυμνάστριας στο επάγγελμα Κάισερ προκάλεσε την κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την ίδια να αντικρούει λέγοντας πως αυτό που προτείνει είναι μόνο ένας από τους τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες για να χάσουν βάρος. Η κάθε νέα μαμά θέλει, μετά τη γέννα, πίσω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Για μένα είναι αυτή με το μπικίνι», συμπληρώνει.

Η Κάισερ, η οποία είναι υπέρμαχος της διατήρησης υγιεινών διατροφικών συνηθειών και της γυμναστικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, πάντως, δείχνει να επιμένει παρά τα σχόλια και να προσθέτει πως αισθάνεται καλύτερα ως γυναίκα τώρα. Με αγαπάω περισσότερο και αγαπάω και τον άνδρα μου περισσότερο», τονίζει.

H Kάσερ πριν την εγκυμοσύνη της

gQ7tGoO.jpg

0fycGID.jpg

MmESU56.jpg

Εγκυος στο πέμπτο της παιδί

L8S2CWS.jpg

qxr7WBH.jpg

Εγκυος στο δεύτερο παιδί της,όταν είχε πάρε πάρα πολλά κιλά τα οποία δεν μπορούσε να χάσει:

pwnPke4.jpg

KngJeaf.jpg

E2nXklX.jpg




Σχόλια Χρηστών

Recommended Comments

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο


×
×
  • Προσθήκη...